reklama
Milka26
Fanka BB :)
Hej
Kajdusia dzieki za magiczny domek masz racje Olaf strasznie go lubi, a elementarz Falskiego mimo czasu jest bardzo popularny
Ewelinka super zakup my mamy z malych odkrywcow statek zamek i straz pozarna dobrze sluzyly Olafkowi teraz Erykowi
Lena co tak meczylo Gaje to ten zabek ?? Gratuluje 3 u ans na razie cisza
Olavip trzymaj sie zdrowo a co wynikow to poczekaj na lekarza sama nie ineterpretuj
no i cos mi sie strony nie zmmieniaja wiec chyba na tyle
Kajdusia dzieki za magiczny domek masz racje Olaf strasznie go lubi, a elementarz Falskiego mimo czasu jest bardzo popularny
Ewelinka super zakup my mamy z malych odkrywcow statek zamek i straz pozarna dobrze sluzyly Olafkowi teraz Erykowi
Lena co tak meczylo Gaje to ten zabek ?? Gratuluje 3 u ans na razie cisza
Olavip trzymaj sie zdrowo a co wynikow to poczekaj na lekarza sama nie ineterpretuj
no i cos mi sie strony nie zmmieniaja wiec chyba na tyle
Ostatnia edycja:
Milka26
cos sie ruszylo
)
Kajdusia Olaf w przedszkolu malo dzieci z grupy szlo do szkoly tylko 3 wiec zostal. Olaf tez spryciaz sam sie nauczyl czytac rok temu w wakacje teraz musze przed nim zaslaniac tablice z ogloszeniem o mikolaju...
Emalia zaglosowane a Ola strasznie do Ciebie podobna
Olavip ale Wam sie trafil wypadek , oby Jagodki to wiecej nie bolalo
Koriander Perfekta zdrowka zdrowka i zdrowka
Liza mnie sie ten przedskzolak podoba Olaf ma taka wersje z nauka angielskiego tez ja lubi my w tym roku fundujemy scrable junior sa od 5 lat wiec moze w perspektywie pobawicie sie w komplecie?
Kajdusia Olaf w przedszkolu malo dzieci z grupy szlo do szkoly tylko 3 wiec zostal. Olaf tez spryciaz sam sie nauczyl czytac rok temu w wakacje teraz musze przed nim zaslaniac tablice z ogloszeniem o mikolaju...
Emalia zaglosowane a Ola strasznie do Ciebie podobna
Olavip ale Wam sie trafil wypadek , oby Jagodki to wiecej nie bolalo
Koriander Perfekta zdrowka zdrowka i zdrowka
Liza mnie sie ten przedskzolak podoba Olaf ma taka wersje z nauka angielskiego tez ja lubi my w tym roku fundujemy scrable junior sa od 5 lat wiec moze w perspektywie pobawicie sie w komplecie?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Cześć Dziewczyny. Miałam prasować ale już przecież za późno 
Rano w pracy dowiedziałam się, ze znowu cały tydzień sama z dzieciakami, wrrrr a ja czuję się jak na mega kacu, poprostu super

Mąż ma wolne i szykuje duży pokój do remontu a ja mam lenia i najchętniej bym nic nie robiła a niestety trzeba się wziąć w garść i pomóc trochę.
W nocy nie mogę spać, tzn. śpię dopóki Łukasz mnie nie obudzi -1- 3 a potem już koniec spania i tylko się przewracam z boku na bok.
kajdusiu- co u Gosi i Piotrusia? zdrowi? chodzicie jeszcze na basen??
nadika- cieszę się ze gorączka minęłą. Co do syropu to nie mam pojęcia. Trzymam kciuki zeby rozprawa zakończyła się po Twojej myśli!!!
olavip- dlatego nie wolno samemu interpretować wyników!!! ciesze się ze wszystko dobrze i ze dzidziuś zdrowy, obytak dalej!!
julia- zazdroszczę andrzejkowego wypadu, ja nie mam z kim Łukaszka zostawić i kiepsko się czuję więc niegdzie w najbliższym i dalszym czasie nie wyjdę z mężem:-(
emalia- ja do kina chętnie pójdę ;-) zagłosowane
zlitujcie się i nie piszcie tyle ;-)
koriander- wizytę mam 1 grudnia
gosiagro-
a to Majeczka, hihi. Łukaszek jeszcze nie biega na szczęście, wczoraj całował mój brzuszek, przesłodkie to było
):-) Pani w żłobku powiedziała, ze wszystko pięknie zjadł i pierwsze i drugie danie, w szoku jestem
lena- współczuję nocki ale jaka super nagroda ząbkowa, gratuluję
milka- a to samouczek z Olafka
) super:-)
Coś mi Łuki popłakuje, mam nadzieję, że nie zęby znowu
uciekam spać. Miłej nocki!

Rano w pracy dowiedziałam się, ze znowu cały tydzień sama z dzieciakami, wrrrr a ja czuję się jak na mega kacu, poprostu super

Mąż ma wolne i szykuje duży pokój do remontu a ja mam lenia i najchętniej bym nic nie robiła a niestety trzeba się wziąć w garść i pomóc trochę.
W nocy nie mogę spać, tzn. śpię dopóki Łukasz mnie nie obudzi -1- 3 a potem już koniec spania i tylko się przewracam z boku na bok.
kajdusiu- co u Gosi i Piotrusia? zdrowi? chodzicie jeszcze na basen??
nadika- cieszę się ze gorączka minęłą. Co do syropu to nie mam pojęcia. Trzymam kciuki zeby rozprawa zakończyła się po Twojej myśli!!!
olavip- dlatego nie wolno samemu interpretować wyników!!! ciesze się ze wszystko dobrze i ze dzidziuś zdrowy, obytak dalej!!
julia- zazdroszczę andrzejkowego wypadu, ja nie mam z kim Łukaszka zostawić i kiepsko się czuję więc niegdzie w najbliższym i dalszym czasie nie wyjdę z mężem:-(
emalia- ja do kina chętnie pójdę ;-) zagłosowane
zlitujcie się i nie piszcie tyle ;-)

koriander- wizytę mam 1 grudnia
gosiagro-

lena- współczuję nocki ale jaka super nagroda ząbkowa, gratuluję
milka- a to samouczek z Olafka
Coś mi Łuki popłakuje, mam nadzieję, że nie zęby znowu
uciekam spać. Miłej nocki!
nadika
dzisiaj teściowa kupiła dla natanka inhalator, próbowałam mu robić ale biedny boi się tego dźwięku bo jest dość głośny. Kupiła Rossmax NA100 i na nim jest że ma poziom hałasu 60db. Wasze inhalatory jaki mają poziom hałasu?? Bo gdyby były bardziej ciche to poszłabym tego oddać i może wymienić na inny.
Dobranoc i spokojnej nocki!!! uciekam spać bpo jestem padnięta.Natan daje mi niexle popalić przez ostatni dni. Dzisiaj zasnąl dopiero godzinę temu ;/
Dobranoc i spokojnej nocki!!! uciekam spać bpo jestem padnięta.Natan daje mi niexle popalić przez ostatni dni. Dzisiaj zasnąl dopiero godzinę temu ;/
Lena- gratulacje zębuszkowe
Milka- Też bym chętnie zostawiła Piotrka o rok dłużej w przedszkolu, tylko, że ja się boje, że niefajnie będzie później w takim przeładowanym roczniku... A szkołę już macie wybraną? Najbliższą rejonówka, czy jakaś inna?
Żyrafka- a może by tak na zwolnienie, hm....??? Podziwiam, jak Ty ogarniasz te wszystkie dzieci... A dużą masz grupę? My na szczęście wszyscy zdrowi, na basen oczywiście chodzimy, Piotrek zaczął pływać na plecach, w strzałce jest nie do pobicia (w 4osobowej grupie
) a Gosiak wyrywa mi się w wodzie cały czas, wszędzie chce być pierwsza, zwłaszcza uwielbia skoki do wody (tzn. wrzuty
) . I ma na basenie ksywę "Otylia" 

nadika- nie mam inhalatora, więc nie pomogę....
Milka- Też bym chętnie zostawiła Piotrka o rok dłużej w przedszkolu, tylko, że ja się boje, że niefajnie będzie później w takim przeładowanym roczniku... A szkołę już macie wybraną? Najbliższą rejonówka, czy jakaś inna?
Żyrafka- a może by tak na zwolnienie, hm....??? Podziwiam, jak Ty ogarniasz te wszystkie dzieci... A dużą masz grupę? My na szczęście wszyscy zdrowi, na basen oczywiście chodzimy, Piotrek zaczął pływać na plecach, w strzałce jest nie do pobicia (w 4osobowej grupie

nadika- nie mam inhalatora, więc nie pomogę....
emalia82
Pierwsza??? Jasiek jeszcze śpi a ja musiałam wstac żęby jechac po fajki i chleb. Od razu drzewa przyniosła i w piecu rozpaliłam. A teraz siedzę z kawusią.
Miłego wszystkim i zdróweczka chorowitkom.
edit: druga:-(. Osz ty ty Izuniu:-)
Miłego wszystkim i zdróweczka chorowitkom.
edit: druga:-(. Osz ty ty Izuniu:-)

Czecia!
SE zajęłam miejsce to teraz moge popisać
:-)
Kolenderko- Jak się macie Kichaczki Kochane Wy nasze? Mam nadzieję że nocka była lepsza od 2 poprzednich. Buziaki na dobry dzień z drożnymi nochalkami! No i ik houd mijn vingers gekruist! ahahahah znów wój goole pomógł
Kajdusiu- Kochana Ty to jesteś wulkan energii!!! Grastulacje zdolności pływackich Piotrusia i Otylii:-)
Nadika- Kochana jak nocka? Bardzo dobrze Cię rozumiem! Co do inhalatora to my mamy Philipsa Famili niby miał byc cichy ale chodzi też jak Ursus rocznik 87
Jaś tez się boi głośnych odgłosów ale jakoś ten inhalator mu nie przeszkadza
Żyrafciu- Kochana ło matko! Jak masz tyle pracy w pracy to w domku choć odpocząc sie postaraj Buziaki dla WAS!!!
Olu- Super że super! Prawdopodobnie normy podane były dla człowieków nie w ciąży
A te ciążowe parametry ciut się różnia od normalnych. Ciesze się ja że Ty w pożądku i Bartek jaki już duży chłopak!!!! Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę Jagódki na pewno też wszystko będzie dobrze!!!!!!!! :*
Lena- współczuję nocki! i gratuluję trójki
Gosia- ahahahah masz poprostu małą , przepiekna latająca Piszczałeczkę!
Ciekawa jestem co na to sąsiedzi
SE zajęłam miejsce to teraz moge popisać

Kolenderko- Jak się macie Kichaczki Kochane Wy nasze? Mam nadzieję że nocka była lepsza od 2 poprzednich. Buziaki na dobry dzień z drożnymi nochalkami! No i ik houd mijn vingers gekruist! ahahahah znów wój goole pomógł
Kajdusiu- Kochana Ty to jesteś wulkan energii!!! Grastulacje zdolności pływackich Piotrusia i Otylii:-)
Nadika- Kochana jak nocka? Bardzo dobrze Cię rozumiem! Co do inhalatora to my mamy Philipsa Famili niby miał byc cichy ale chodzi też jak Ursus rocznik 87

Żyrafciu- Kochana ło matko! Jak masz tyle pracy w pracy to w domku choć odpocząc sie postaraj Buziaki dla WAS!!!
Olu- Super że super! Prawdopodobnie normy podane były dla człowieków nie w ciąży

Lena- współczuję nocki! i gratuluję trójki
Gosia- ahahahah masz poprostu małą , przepiekna latająca Piszczałeczkę!

Ostatnia edycja:
reklama