Dziekuje wszystkim zainteresowanym za pytania o zdrowko, u Lili niestety bez zmian, ma zolty katar i splywa jej to wszystko na dol przez co pokasluje :-( W sumie to jej pierwszy katar i kaszel i nie wiem co robic

W nocy budzi ja co chwile zatkany nos, przez co budze sie ja, do tego od wczoraj sama mam katar i bol gardla, to juz chyba 4 raz tej jesieni, nie wiem zaczynam podejrzewac ze cos jest nie tak z naszym domem bo nigdy zadne z nas nie chorowalo a teraz co i rusz katar lub poirytowane gardlo.. No to sie wyzalilam, od razu lepiej :-)
Kajdusia moja mama robi zabiegi woskowania uszu od kilku lat, skonczyla na to specjalny kurs, mi robila dwa razy i powiem ci ze ledwo wylezalam tak mnie laskotalo :-) nie wyobrazam sobie takiego zabiegu u dziecka, no moze przedszkolak zrozumie ze ma sie nie ruszac (zeby zabieg dzialal cala swieczka musi sie wypalic)
nadika bede mocno trzymac kciuki w czwartek. Ja wlasnie zrobilam Lili syrop cebula+miod, nie mam tu dostepu do Stodala ale to bylby moj wybor jest swietny i bezpieczny
Liza fajny pomysl z tymi sylabami, mysle ze takie zabawki stymulujace nauke poprzez gre na pewno sa duzo fajniejsze niz kolejna lalka
Perfecta jak po spacerku?, my nie wychodzimy w ogole wygladamy jak dwa zdechlaki z Lila, maz sie ucieszy jak nas zobaczy cala kanapa oblozona chusteczkami :-) w domu smierdzi syropem z cebuli i dziwnymi mieszankami ziolowymi
zyraffka ja tez ryczalam w ciazy jak glupia :-) A kiedy masz kolejna wizyte, chyba juz za tydzien? Nie chcesz rownolegle chodzic na NFZ?
ewelinka fajny prezent, super ze sie dziewczyny bawia, a ta historia z kartonami rozmieszyla mnie do lez, wyobrazilam sobie was rodzicow ociekajacyhc potem i wasze dziewuszki jak ksiezniczki obwozone po pokoju :-)
olu wyobrazam sobie ze sie stresujesz ale poczekaj co ginek ci powie na te wyniki! Na pewno bedzie dobrze, wszystko wezmie pod kontrole i przywroci do normy! A z ta zakrwawiona buzia Jadzi to sie musialas nieziemsko przerazic, nawet sobie nie probuje takiego widoku wyobrazic

Kochana duzo sil i energii w nadchodzacych dniach! Dasz rade, trzymam kciuki!
emalia widac ze zabawa udana, dla dzieciakow takie miejsce to raj. Moze sie siostra jednak na film zdecyduje, albo namow jakas kolezanke?
Liza tak trzymaj loczki sa the best! ja w zyciu bym synka nie ogolila maszynka :-)
Agi doczytalam twoja historie z happy endem!! Bardzo sie ciesze, to bedzie TWOJ dzien i z Polusia kroczaca u twego boku bedziecie wygladac jak z bajki....Wszystko bedzie po twojej mysli zobaczysz!!