reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej

Ja teraz dopiero bo z rana wizyta u dentystki, wrócilismy, Mikołaja polozylam o 11:50 i spi do tej pory :dry: ja jem obiad bo zglodniałam a po wyrwaniu zeba jakos nie moglam tak ;/ poczekalam 2h plus 2h;P

Perfecta ja tez codziennie sprzatam;P do tego ze 2-3 razy dziennie odkurzam bo Mikolaj mi tak rozwala wsio,kruszy kanapecki ze.... :no: juz przywyklam....

reklama
czesc dziewczyny
ale wspaniale, we wtorki mam jedyne w tyg wolne popoludnie, wrocilam do domu i zamierzam nic nie robic!!!!!!!!!!! az Kubus wroci ze zlobka czyli mam 1,5 dla siebie, to super uczucie!!!!!!!!

izia kochana wiem co czujesz, ja tez tak miewam ostatnio dosc czesto, ale jeden wieczor bez dzieci odmienia zycie ;) masz taka mozliwosc zeby gdzies wyjsc?

nadika nasz inhalator jest głosny, ale Kubusiowi wlasnie to sie najbardziej podoba i ciagle krzyczy zeby zrobic mu "ziu"
liza o dorwała Cie łapa wyrwizęba ;)

hehe niedzwiedz na forum??:-)
Kochana wiem co czujesz dla tego ja chodze do pracy fakt ze za marne pieniadze ale bymw domu oszalała ...własnie se szykuje!
do popisania wieczorkiem papa;)
hehe najlepiej zapadłabym w sen zimowy tak jak one i na wiosnę jak ładna pogoda bym się obudziła może i mniej problemów by było:-Dale owtórki z seksmisji bym nie chciała:-D:-D
perfecta u mnie to samo sprątanie sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie już uszami wychodzi a stale wygląda jakby nic nie było robione:wściekła/y:
mamo kubulki niestyety nie bardzo mam z kim zostawić małego i chyba w tymproblem:no:

Hmmm Sprzątanie. Przy Jasiu to masakra. Zresztą Ola gdzie siądzie tam coś zostawi, małż to samo a Jasiek to już totalna demolka. Sprzątaniu nie ma końca.

Jutro mamy zakończenie szczepień. Aż się boję.

Ładnie ploszę o głosiki
Osiedle LG

Ostatnia edycja:
hejka ja melduję się po chirurgu - jak większość z Was przewidziała - nic takiego się nie dowiedziałam poza tym że przepuklina jest:eek: za pół roku do kontroli... Rokowania - może zginąć za 10 lat albo wcale:baffled: a że Jagoda jest mała to na razie nie planujemy operacji,bo to można zrobić w każdej chwili:sorry: poza tym się wku*** troszku.. siedzę na poczekalni, kolejka ogromna<czekasz w kolejności jak przychodzisz,a spóźniłam się jeszcze bo wypadek był po drodze> i czekam w tej kolejce i mnie olśniło,że nie mam RUMUA ostatniej..pytam babki w rejestracji czy musi być,a ta że oczywiście inaczej nie będę przyjęta-siora mi wiozła to ***** 15km,a jak weszłam do gabinetu to lekarz chciał ode mnie TYLKO skierowanie i nic więcej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym się wku*** troszku.. siedzę na poczekalni, kolejka ogromna<czekasz w kolejności jak przychodzisz,a spóźniłam się jeszcze bo wypadek był po drodze> i czekam w tej kolejce i mnie olśniło,że nie mam RUMUA ostatniej..pytam babki w rejestracji czy musi być,a ta że oczywiście inaczej nie będę przyjęta-siora mi wiozła to ***** 15km,a jak weszłam do gabinetu to lekarz chciał ode mnie TYLKO skierowanie i nic więcej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Faktycznie masakra... Ale co zrobisz z głupią babą...

A jak się czujesz w ogóle? Ja mam mdłości chyba większe niż z Hanią miałam

cześć Dziewczyny, czuję się nieciekawie, ale w sumie sama tego chciałam więc nie powinnam narzekać :-D

nadika, może powygłupiajcie się najpierw przy wyłączonym inhalatorze, pobaw się z Natankiem, potem włącz i pokaż jak sobie robisz inhalacje, powygłupiaj się, może Nsatanek oswoi się

kajdusiu- nie mam dużej grupy, już pisałam na zamkniętym, mam 3 dzieci ale robią za 30. Nie mamy opiekunki na sali i wszystko musimy same robić- prowadzić zajęcia (często z każdym dzieckiem wszystko trzeba robić osobno bo niewiele narazie potrafią, często praca jest "ręka- w rękę" przy niektórych zadaniach) pomagać w jedzeniu, przewijać, myć buźkę i rączki, ubierać, rozbierać, myć talerze i kubki po jedzeniu. W sumie ostatnio się tak nad tym zastanawiałam i chyba powinnyśmy dostawać jakiś dodatek za to że wykonujemy obowiązki swoje i jeszcze opiekunki. Muszę pogadać z koleżanką jak wróci.
Nie chcę iść narazie na zwolnienie bo nie chcę jeszcze żeby się dowiedzieli w pracy że jestem w ciąży.

Podziwiam Gosiaczka:))pływaczka cudna

iza- nie możesz z mężem swoich chłopaków rozrabiaków zostawić i wybrać się na jakąś kawę z koleżanką??

julia- to kiedy pójdę na zwolnienie zalezy od tego ile fasolek w brzuchu siedzi i czy wszystko jest dobrze. Ja najchętniej pracowałabym jak najdłuzej ale czy to możliwe czas pokarze.

perfecta- ja nie sprzatam wkółko tylko siedze na bb całyczas :-D

mamakubulki- ale masz doooobrze

:-)

olavip- współczuję

Faktycznie masakra... Ale co zrobisz z głupią babą...

A jak się czujesz w ogóle? Ja mam mdłości chyba większe niż z Hanią miałam
Też miałam mdłości(i nie tylko,boziu co ja narzygałam) i to do 20 tyg! poza tym czuję się ogólnie gorzej niż w 1wszej ciąży...ale cóż - chyba chłopaki takie wrażliwce,ciągle jakaś infekcja,wciąż mnie coś żga,boli eeee tam... Z jagodą nic mi nie było,a teraz swoje muszę odcierpieć.....

olavip wspolczuje;P nie ma to jak sluzba zdrowia ;]

emalia hehe to normalnie tak jak u mnie masz :-D ja jak sie pytam kto nabrudzil to starszaki madre zwalaja jedno na drugie: Hania na Daniela, Daniel na Mikołaja a Mikołaj sie śmieje :dry: :-) ehh dzieci.. ;-)

Ide ogarnąc pokoje, łozka naszykuje i odpoczne troszke, jakos tak spac mi sie chce... ;]

reklama
Też miałam mdłości(i nie tylko,boziu co ja narzygałam) i to do 20 tyg! poza tym czuję się ogólnie gorzej niż w 1wszej ciąży...ale cóż - chyba chłopaki takie wrażliwce,ciągle jakaś infekcja,wciąż mnie coś żga,boli eeee tam... Z jagodą nic mi nie było,a teraz swoje muszę odcierpieć.....

Ty mnie nie strasz! Mam nadzieje, że z 12 tygodniem mdłości się skończą. A też rzygam... czasami mi się wydaje że zwracam więcej niż jem :-D

Do góry