reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander- bidaki :-( Dużo dużo zdrówka dla Was. A może jakieś suche powietrze macie w tym mieszkaniu? Może nawilżacz spróbujcie.... Hehe, jak mi się zachce woskować uszy, a sama nie będę umiała to wiem gdzie się udać :-) Oczywiście wiem, że to nie dla dzieci- pisałam o tym dla Lizy, a nie dla jej dzieci ;-)
.

aa to zle doczytalam :-) Mam nadzieje ze tobie swiecowanie nigdy nie bedzie potrzebne, ale w razie czego mama na pewno chetnie wykona :tak:

reklama
cześć
u nas wsio oki, w środę idziemy na zaległe szczepienie. Majusia na spacerkach biega z prędkością światła, słowo chodzenie jest jej obce:baffled: zaczepia i macha do obcych ludzi:-) a co gorsze nauczyła się piszczeć i trenuje swoja skalę głosu baardzo często:sorry2::sorry2::sorry2::-D

Zdrówka dla wszystkich chorych i tych dużych i tych małych, najgorsze to chore dziecko :(

Agi - jestem pewna że wasz dzień ślubu będzie cudowny i najwspanialszy:tak::tak:

zyrraffka - jak się czujesz brzuchatko?:-)

kajdusia - już po 5 minutach rozmowy z Piotrusiem wiedziałam, że to bardzo mądry chłopiec:tak:

oo to i sobie popisałam:baffled: Majusia domaga się swoich bajeczek w komputerze

o matko, to jeszcze go drukuja? mam stary egzemplarz, Ala ma kota As to pies Ali:-) to zdania nie do pobicia :-)
Szukałam po ksiegarniach i w necie czegos lepszego i naprawdę nie ma :rofl2: W fajnej kolejności Falski wprowadza literki i robi z nich czytanki, dzieki temu dziecko umiera z dumy, że wiążąc dosłownie kilka podstawowych literek już czyta całe OPOWIADANIA :-D:-D

Ale się dzisiaj z Wami zasiedziałam, dobra spadam już, do wieczora :-)

kajdusia,nadika-kupiłam na allegro używana mi sie udało wylicytować za 81 plus przesyłka ale jest jak nowiutka teraz spojrzałam i sa na allegro nawet ta ma więcej dodatkowych ludzików Duża Farma Little People ** Fisher Price (1939676228) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam jeszcze taki domek tez jest super ale nim bawi się przeważnie Marysia chociarz Zosia juz ją podejrzała i sadza lalki na kibelek i mówi eeee do wanny wsadza i mówi kąpu kapu Zestaw Little People Fisher Price - domek. (1915291603) - Aukcje internetowe Allegro

Kajdusia - chirurga musimy odwiedzić,bo Jagoda ma przepuklinę....:crazy:

Julia - a ja znam Zamiemyśl bo to blisko mnie!Poza tym mam tam ciotkę i koleżnankę:happy: Ja mieszkam za Śremem 15km jeszcze:-D więc mam dalej na Pzń niż ty:-D

wiem,że ktoś jeszcze się o coś pytał ale nie pamiętam... Już nie mogę:-( wszystko mnie boli....
Wiecie co mi lekarz powiedział.... eee że wszystko z moimi wynikami jest ok,a nawet super:baffled: nic z tego nie rozumiem....:no: może mi się wydawało,że są nie teges bo kilka rzeczy poniżej normy delikatnie, albo troszkę za dużo - a do tej pory były idealne, więc może takie wahania delikatne to są mimo wsio "super" wyniki... Martwiła mnie glukoza,bo po 75g miałam 135 a norma do 140,ale dok powiedział,że skoro zabrakło tych 5 tzn że wsio ok:baffled: wiecie ogłupiałam po tej wizycie... Dobrze że w brzuchalu wsio ok;-) synek nadal ma "fujarę na pół ekranu"(z tego tekstu nie mogę:-D) i ma już 654g:happy: i wszystko na swoim miejscu.
p.s.znowu dostałam coś tam "dowcipnego" bo znowu jakieś dzikie upławy mam:baffled::-:)crazy:

reklama
Zdążyłam zrobić dwa zajęcia studentom, odebrałam zaległą nagrodę za konkurs internetowy w Rossmanie i zaliczyłam zakupy w mięsnym i jestem z powrotem.:-) Teraz trza bedzie obiad na jutro przyrządzić, bo bedę cąły dzień poza domem :baffled:
gosiagro- Wasza Majusia jest bardzo komunikatywna :tak: Dzięki za komplementy dotyczące Piotrka, ale jakbyś go zobaczyła w grupie na zajęciach nie postawiłabyś na niego złamanego centa :-D Taki typ :rofl2:
ewelinka- dzieki za linka,ale chyba na razie się jednak nie zdecydujemy, musimy w tym roku postawić na zabawki "małogabarytowe", dopóki dzieciaki mają wspólny pokój....
olavip-aaa rzeczywiście, czytałam o tej przepuklinie :-( Trzymam kciuki za wizytę u chirurga! Super, że u gina wsjo ok! Synus duży :-) A nazywacie już go jakoś? :-p:-p
Koriander- spokojnej, nieprzesmarkanej i niezatkanej nocy życzę :-)
Milka- miałam Ci napisać, że wyszła nowa część Magicznego Drzewa- zakupiliśmy właśnie w Empiku,chyba dobrze pamiętam, że Olaf też bardzo lubi ...

Do góry