reklama
koriander
Fanka BB :)
A dziekuje smarkamy nadal, dzis juz we trojkeCzecia!
SE zajęłam miejsce to teraz moge popisać:-)
Kolenderko- Jak się macie Kichaczki Kochane Wy nasze? Mam nadzieję że nocka była lepsza od 2 poprzednich. Buziaki na dobry dzień z drożnymi nochalkami! No i ik houd mijn vingers gekruist! ahahahah znów wój goole pomógł

Dziekuje za zacisniete paluchy oczywiscie pokazalam A. jakie utalentowane mamy tutaj pisza bardzo sie wzruszyl

emalia82
Ola- trzymam kciuki za dzisiaj&&&&&&&&&&&&
Kolenderko- zdrówka dla całej trójeczki
Zyraffka -jak nocka? jak się dzisiaj czujecie?
Kajdusia- gratuluje Ci zdolnych dzieci. A z tym basenem to super sprawa. Po filmikach wcale sie nie dziwie ,że Gosiaka zwą "Otylką"
Nadika- ja nie mam , więc nie pomogę
Jestem z Tobą jutro kochana. Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Perciu- jak tam sytuacja? Napisz co tam u Was ( na zamkniętym)
Lenka- Najlepsze życzonka dla A. Niech nam zyje sto lat!!!!!

Mojej siostrzyczce chormonki sie ustabilizowały ( przeszły foszki) więc idziemy do kina tylko że jutro bo od razu chce kupic odkurzacz ale nie mają go na sklepie i będzie jutro na mnie czekał.

Halo a gdzie reszta mamusiek?
Kolenderko- zdrówka dla całej trójeczki
Zyraffka -jak nocka? jak się dzisiaj czujecie?
Kajdusia- gratuluje Ci zdolnych dzieci. A z tym basenem to super sprawa. Po filmikach wcale sie nie dziwie ,że Gosiaka zwą "Otylką"

Nadika- ja nie mam , więc nie pomogę

Perciu- jak tam sytuacja? Napisz co tam u Was ( na zamkniętym)
Lenka- Najlepsze życzonka dla A. Niech nam zyje sto lat!!!!!

Mojej siostrzyczce chormonki sie ustabilizowały ( przeszły foszki) więc idziemy do kina tylko że jutro bo od razu chce kupic odkurzacz ale nie mają go na sklepie i będzie jutro na mnie czekał.

Halo a gdzie reszta mamusiek?
nadika
Nadika- ja nie mam , więc nie pomogęJestem z Tobą jutro kochana. Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
emalia dzieki, kciuki juz możesz trzymać ale rozprawa w czwartek o 12 a nie jutro
Perfecta nocka w miarę, obudził sie tylko raz ale ja i tak nie spałam bo Natana męczył kaszelek więc jak tylko słyszałam że kaszle to zaraz przy łóżeczku byłam. Teraz dostał mega kataru, wszystko mu schodzi więc mysle że zaczyna mu mijać, kaszel taki urywający, teraz to do inhalatora muszę go przekonać.. a jak u Ciebie sprawy z B??? mam nadzieję że lepiej.
Ostatnia edycja:
emalia82
He he. Coś mi sie ubzdurało ,że dzisiaj środa. Ale i tak już od dzisiaj będę trzymała co by lepiej działały:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe niedzwiedz na forum??:-)A ja już wymiękam chyba się wypaliłam :-(mam już dość tych nieprzespanych nocek,siedzenia w domu i wogóle wszystiego najchętniej zaszyłabym się w jakimś ciemnym koncie i przezimowała
Kochana wiem co czujesz dla tego ja chodze do pracy fakt ze za marne pieniadze ale bymw domu oszalała ...własnie se szykuje!
do popisania wieczorkiem papa
Witam sie i Ja
Corka zasnela,byla kolezanka u Meli
wiec teraz maly relaksik
Kajdusia zdolnego synka masz
a coreczka jak Otylia super
ja tyle razy sobie obiecalam ze pojade na basen z corka ale niestety nie dojechalam;/ wstydze sie mojej figury;/
Olu super wiesci,powiem ci ze chyba to normalne u kobiet w ciazy ze wyniki nie sa wzorowe,poprostu dziecko tyle tego nam pochlania,ja tez ciagle mialam czego za malo,ciagle bakterie w moczu,itd... wiec niemasz sie juz czym przejmowac
Pisz co tam po wizycie u chirurga z coreczka...
A no zobacz jaki ten swiat jest maly hehe
Zyrraffko wspolczuje ci ze musisz sama rade dac w pracy;/ kiedy planujesz isc na l4?
Lenko ale pech z tym zalaniem lazienki;/
Emailo wez paczke chusteczek na seans;p ja poplakalam sobie troszke hehe
izunio skad ten nastroj?
Jak Mela sie zbudzi dam jej obiadku i lecimy na zakupy bo pustki w lodowce;/
Corka zasnela,byla kolezanka u Meli
Kajdusia zdolnego synka masz
Olu super wiesci,powiem ci ze chyba to normalne u kobiet w ciazy ze wyniki nie sa wzorowe,poprostu dziecko tyle tego nam pochlania,ja tez ciagle mialam czego za malo,ciagle bakterie w moczu,itd... wiec niemasz sie juz czym przejmowac
Pisz co tam po wizycie u chirurga z coreczka...
A no zobacz jaki ten swiat jest maly hehe
Zyrraffko wspolczuje ci ze musisz sama rade dac w pracy;/ kiedy planujesz isc na l4?
Lenko ale pech z tym zalaniem lazienki;/
Emailo wez paczke chusteczek na seans;p ja poplakalam sobie troszke hehe
izunio skad ten nastroj?
Jak Mela sie zbudzi dam jej obiadku i lecimy na zakupy bo pustki w lodowce;/
reklama