Cześć :-)
Witam serdecznie szanowne koleżanki
Lisa- dużo zdrówka. Ja ostatnio słyszałam cuda o skuteczności świecowania uszu- podobno wspaniale oczyszcza zatoki i w ogóle wyciąga wszystkie wirusy z głowy. Sama jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale chcę kupić i jak się pojawi infekcja to spróbować....
Nadika- zdrówka dla Natana, dobrze, że już lepiej.W czwartek zaciśniemy kciuki i będzie dobrze, a na razie spróbuj się nie denerwować...
olavip- Ty gruba, brzydka, stara kobieto

Zmartwiłaś mnie troszkę tymi wynikami, trzymam kciuki za wizytę, niech lekarz coś zaradzi! Biedna Jagódka z tą wargą, niech się szybko zagoi! A czemu idziesz z nią do chirurga, bo chyba nie kojarzę? A co do zeza Gosi to sama nie wiem, oczko jej nie ucieka , ale od urodzenia jedna gałka jest jakby "bardziej"

Pediatra mówiła, że to raczej "taka uroda", ale chcę to wkrótce skontrolować...
Julia- smutno Ci musi być bez męża :-(niech Ci czas szybko minie- odbijecie sobie w andrzejki- zazdroszczę troszkę ... Jak to u Was nie ma atrakcji- a termy maltańskie- boszszsze, jak ja CI ich zazdroszczę :-)A gdzie planujecie brać ślub? My ślubowaliśmy u OO Dominikanów- ach to były czasy <wzruszona> :-)
emalia- dziękuję, ze zdrowiem u wszystkich wsjo ok, tfu tfu, żeby nie zapeszyć... Pracy sporo, ale nieregularnie, najważniejsze, że skończyliśmy z mężem aranżować kolędy na koncert do Filharmonii, bo robiliśmy to wieczorami i nockami, w dodatku we współpracy z browarem

;-), więc i nocki zarwane i poranki do d... ;-)
Perfekcia- jezzzusiczku, biedny Jasiulek sie namęczy :-(Oby już mu przeszło....
A gdzie
Koriander, Gosia, Anik, Lencja, Kasiek, Ita, zdec, koniczynka, Ewa,hefi, kpi, dorotkade, ewela,, karo, olafasola, ? Zapytała ta najbardziej systematyczna