reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jej ale produkcja w wekend:rofl2:spać mi sie chce a już kawka wypita :baffled:

kreatorka,klementinka-mała sie super tą farmą bawi wkłada ludziki do środka koniki do zagrody i nasladuje ich głosy ta farma jest z dzwiękami i naprawde to jest fajne naprawde polecam

reklama
No i w trakcie pisania pojawiły się dwie strony nowych postów. To mam tempo!!!!:-D
Olu- Kochana trzymam kciuki by podczas wizyty wszystko się wyjaśnio i lekarz zaradził cos z tymi wynikami. Trzymam też kciuki za cały Twój tydzień. Kochana prosze mi się nie stresowac tak bardzo. Nie można Ci! Na pewno wszystko pójdzie jak z płatka! A Ty się od poniedziałku nie nakrecaj tak<tupie> Buziak !!!!!:-D Ucałuj ode mnie Jagódke. Ja to chyba bym zawału dostała jakb Jaśkowi tak się zrobił!
Nadika - Za czwartek kciuki trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelinka- taka pogoda chyba dzisiaj, bo mam tak samo;-) A co U Was?
Perciu- ja też bym obstawiała żabki. U nas na czwórki też była wysoka gorączka przez 3 dni!!! Oby już ta gorączka poszła precz!!!

Proszę o głosiki, bo coś mało mi przybywa:-(
Osiedle LG

emalia-jakoś leci z tą moją trójką czasem urwanie głowy najlepiej by było żebym sie roztroiła wtedy może dla każdej by był czas a tak to ledwo daje rade:-Djeszcze mąż czwarte dziecko :baffled:
zagłosowane mósisz codzień przypominać wtedy bedzie wiecej głosików:tak:

Cześć :-)
Witam serdecznie szanowne koleżanki :-D
Lisa- dużo zdrówka. Ja ostatnio słyszałam cuda o skuteczności świecowania uszu- podobno wspaniale oczyszcza zatoki i w ogóle wyciąga wszystkie wirusy z głowy. Sama jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale chcę kupić i jak się pojawi infekcja to spróbować....
Nadika- zdrówka dla Natana, dobrze, że już lepiej.W czwartek zaciśniemy kciuki i będzie dobrze, a na razie spróbuj się nie denerwować...
olavip- Ty gruba, brzydka, stara kobieto :-D:-D:-D Zmartwiłaś mnie troszkę tymi wynikami, trzymam kciuki za wizytę, niech lekarz coś zaradzi! Biedna Jagódka z tą wargą, niech się szybko zagoi! A czemu idziesz z nią do chirurga, bo chyba nie kojarzę? A co do zeza Gosi to sama nie wiem, oczko jej nie ucieka , ale od urodzenia jedna gałka jest jakby "bardziej" :baffled:Pediatra mówiła, że to raczej "taka uroda", ale chcę to wkrótce skontrolować...
Julia- smutno Ci musi być bez męża :-(niech Ci czas szybko minie- odbijecie sobie w andrzejki- zazdroszczę troszkę ... Jak to u Was nie ma atrakcji- a termy maltańskie- boszszsze, jak ja CI ich zazdroszczę :-)A gdzie planujecie brać ślub? My ślubowaliśmy u OO Dominikanów- ach to były czasy <wzruszona> :-)
emalia- dziękuję, ze zdrowiem u wszystkich wsjo ok, tfu tfu, żeby nie zapeszyć... Pracy sporo, ale nieregularnie, najważniejsze, że skończyliśmy z mężem aranżować kolędy na koncert do Filharmonii, bo robiliśmy to wieczorami i nockami, w dodatku we współpracy z browarem :zawstydzona/y:;-), więc i nocki zarwane i poranki do d... ;-)
Perfekcia- jezzzusiczku, biedny Jasiulek sie namęczy :-(Oby już mu przeszło....

A gdzie Koriander, Gosia, Anik, Lencja, Kasiek, Ita, zdec, koniczynka, Ewa,hefi, kpi, dorotkade, ewela,, karo, olafasola, ? Zapytała ta najbardziej systematyczna :-D:-D:-D

kajdusia masz racje mam termy ale ja tak narawde pochodze z zadupia hihi mam 30km do Poznania;/;/ no mamy sie wybrac ale jak sobie pomysle ze tylko w wekeendy mozemy bo wtedy jest P. to juz wyobrazam sobie tam ten tlum ludzi lepiej napewno by bylo w tygodniu....Ślubujemy z Zaniemyślu, moze kiedys slyszlalas?
Tak tesknie,wiadomo ze we dwoch lepiej,tak to musze sobie sama radzic z calymi dniami...a wekeend co moglabym sie wziasc za porzadne porzadki ja dostaje takiego nygusa ze koniec;/

Ostatnia edycja:
kajdusia masz racje mam termy ale ja tak narawde pochodze z zadupia hihi mam 30km do Poznania;/;/ no mamy sie wybrac ale jak sobie pomysle ze tylko w wekeendy mozemy bo wtedy jest P. to juz wyobrazam sobie tam ten tlum ludzi lepiej napewno by bylo w tygodniu....Ślubujemy z Zaniemyślu, moze kiedys slyszlalas?
Tak tesknie,wiadomo ze we dwoch lepiej,tak to musze sobie sama radzic z calymi dniami...a wekeend co moglabym sie wziasc za porzadne porzadki ja dostaje takiego nygusa ze koniec;/
Byłam z Zaniemyślu kilka razy w dzieciństwie :-D nawet raz na koloniach :-D

Idę robić obiada- krem z zielonego groszku- przynajmniej mam pewność, że Gosiak zje

Noc super a drzemka poludniowa dupa, usypial 1h w dodatku musialam isc do niego a zawsze sam zasypial;/ zasnol po 12 :no: cóż, ciekawe ile pospi.. edit. własnie płacze:no: chyba koniec drzemki ku**a :-( se odpoczelam....

kajdusia swiecowanie uszu? pierwsze slysze... :szok: u nas przez te choroby szczepienie mikolaja odwleczone:( mial byc jutro szczepiony ale od srody na antybiotyku jest :-(
ola gruba, stara? no przeciez nie ty, zmien lustro :-D jestes piekna, mloda i przy nadzieji ;-) :*

Dziewczyny mam pytanko co polecacie kupic pieciolatce pod choinke? mysle i szukam po allegro cos do 35-40zl z przesylką (tanio ale mnie nie stac na nic drozszego lepsze cos skromnego), Dla Hani i wogole niewiem.... myslałam o czyms takim ale czy ja wiem ;/ http://allegro.pl/edukacyjna-gra-elektroniczna-przedszkolak-jawa-i1925305199.html
L
alki ma, babcia jej koniki na urodziny kupila.... mysle o czyms praktycznym :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jej ale produkcja w wekend:rofl2:spać mi sie chce a już kawka wypita :baffled:

kreatorka,klementinka-mała sie super tą farmą bawi wkłada ludziki do środka koniki do zagrody i nasladuje ich głosy ta farma jest z dzwiękami i naprawde to jest fajne naprawde polecam
A mogłabyś wstawić link jaka ta farma jest dokładnie? Patrzyłam na allego, ale sporo róznych jest i nie wiem jaką masz :tak:

Ewelinka- taka pogoda chyba dzisiaj, bo mam tak samo;-) A co U Was?
Perciu- ja też bym obstawiała żabki. U nas na czwórki też była wysoka gorączka przez 3 dni!!! Oby już ta gorączka poszła precz!!!

Proszę o głosiki, bo coś mało mi przybywa:-(
Osiedle LG

Mogę wrzucić na swojego facebooka link do głosowania? Ja jakoś zawsze mam w głosowaniach szczęście, dzięki znajomym :-D
julia - cos mi swita, ale nie wiem dokladnie, tyle nas wtedy było, ze ciężko wszystkie pamietać :)

dziękuję za zainteresowanie Ninką :tak::-) mała jakby trochę lepiej, wczoraj już usnęła sama u siebie, ale o 2 wstała i musiałam ja wziąć, ale to już jakiś postęp :tak: języczek tez jakby lepiej, mam nadzieję, że jej trochę mija. Jakby co jeszcze udam się do lekarza w tym tygodniu, zobaczyc co i jak :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry