hejka... wiecie ja jestem wykończona po wczoraj i po nocce... Jagoda w dzień jak szła spać,to zostawiłam ją w łóżeczku, za chwilę przeraźliwy płacz-biegnę do niej a ta cała we krwi...
myślałam że wybiła sobie zęba bo nic w tej buźce nie widziałam
ale jak ją umyłam to się okazało że sobie dziąsło/wargę nad górnymi jedynkami przecięła<pewnie dzikowała i się wywaliła> ale biedaczka moja źle spała potem, i wogóle niespokojna resztę dnia...a noc cała z nami i do tego rzucała się masakrycznie
co chwilę się w to urazi i krew od nowa

w skrócie:
Emalia - coś Ty ze zobą zrobiła,co??!! przecież Ty kobito wyglądasz coraz młodziej i piękniej????! A Jaś i Ola przeurocze rodzeństwo, oni tak zawsze? A Gajki dawno nie widziałam i wreszcie jej się włos rzucił:-)
Żyrafciu - płacz se ile tam chcesz mniej sikania będzie
ale,co do wieku ciąży tooo Jagoda wyprzedzała niby swój wiek o 2-3tyg. Ostatecznie miała mieć 3,5kg, na porodówce stwierdzili że będzie 4,5kg! a urodziła się 3,2kg....czyli malutka i bądź tu mądry;-) więc się nie stresuj Kochana
Kajdusia - coś mi migło,że Gosia zezuje??
Agast - co u Was? dziewczyny zdrowe?
WSZYSTKIM CHORYM ZDRÓOÓÓWKA!!
A ja niewyspana zaczynam okropny tydzień... Dziś do gin,wszystkie wyniki <krew,mocz i glukoza> wyszły źle
, jutro z Jagodą do chirurga, w środę z nią do dermatologa i jeszcze muszę załatwić przepis działki na pt....
już widzę jak będę wyglądać w sob.. NIe dość że w ciąży gruba, brzydka, starsza o 15 lat, to jeszcze tyle stresu i akcji że w sob będę mieć ok 70lat....

w skrócie:
Emalia - coś Ty ze zobą zrobiła,co??!! przecież Ty kobito wyglądasz coraz młodziej i piękniej????! A Jaś i Ola przeurocze rodzeństwo, oni tak zawsze? A Gajki dawno nie widziałam i wreszcie jej się włos rzucił:-)
Żyrafciu - płacz se ile tam chcesz mniej sikania będzie

Kajdusia - coś mi migło,że Gosia zezuje??
Agast - co u Was? dziewczyny zdrowe?
WSZYSTKIM CHORYM ZDRÓOÓÓWKA!!
A ja niewyspana zaczynam okropny tydzień... Dziś do gin,wszystkie wyniki <krew,mocz i glukoza> wyszły źle