reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyrafciu - nie martw się....Na pewno jest ok....Moja Polcia przez prawie całą ciąże była 2tyg. mniejsza....A pod koniec ciązy niektóre jej wymiary były ponad 3 tygodnie mniejsze....Ale Pola urodziła się ok!!!!Tyle że malutka była....

wiem, staram się nie myśleć o najgorszym, wszystko się wyjaśni niedługo :-(

mimi - niestety nie pomogę z kupkami bo u nas nie było nigdy z tym problemu raczej w drugą stronę. Mam nadzieję, ze znajdziesz szybko sposób żeby pomóc Oleńce

Ostatnia edycja:
kasiulka zyrafka współczuję tych niedogodności mam nadzieję że wam szybko miną i będziecie w pełni cieszyć się waszym stanem:tak:
agi i widzisz nie ma tego złego.......:tak:
zyrafko spoko Michał zawsze był za duży urodził się o czasie i dalej ponad miarę więc sama widzisz każde dziecko jjest inne a do tego pewnie dziewuszki więc spoko:-D;-)
nadika współczuję nocki oby nie rozwinęło się nic poważniejszego zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
Witam witam. Cisza tu straszna...:sorry:

Najpierw pytanie o zdróweczko wszystkich chorujących...Perciu, Olu, Kreatorka... itd

Nadika- zdróweczka kochana...
Aguś- kamień z serca, super ,że się udało:-)
Kasiulka- współczuje bidulko...:-( Ja do tej pory oglądam porody na TLC i zawsze rycze...
Zyrafciu- nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze zobaczysz
Mi-mi - super ,że wypad udany. A upki na pewno się unormują. Jasie nie robił po tydzień i "wyrósł". Bedzie dobrze. A dicoflor podawaj, też pomaga.

A to my dzisiaj
DSC08806 (Medium).jpgDSC08739 (Medium).jpgDSC08770 (Medium).jpgDSC08787 (Medium).jpg Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurce :)Dzięuję Lena za miłe towarzystwo :)

Kasiulka- oby rzyganie szybko Ci przeszło!! Takie uroki...

Zyrafko- ja w ciąży ryczałam na reklamie czekoladek merci :cool2: Bedzie dobrze, zobaczysz!!!! a z tym wiekiem i wielkością na usg to różnie jest. Jagoda miała być mała a urodziła sie prawie 4 kilo:))

Emalia- ale króciutkie ma Jaś włoski:))) A Lena gdzie się ukrywała ze Jej na fotkach nie ma??

Agi- genialnie ze udało się załatwić ślub! W 2 urodzinki mojej Jadzi:)

Cześć dziewuszki, mam chwilę to chociaż kilka słów napiszę
Żyrafko- wielkie ogromniaste gratulacje i podwójne, albo potrójne buziaczki dla Waszej rodzinki. Tak już jest w ciąży, że się człowiek zamartwia, a co dopiero, kiedy Kropeczek jest więcej. Życzę mimo wszystko dużo spokoju i zaciskam kciuki, żeby wszystko było CUDNIE! :tak::tak:
agast- cześć :-)
Emalia- śliczne te Twoje dzieciaczki!A Ola to wygląda jak Twoja siostra! :tak:A Gaja z Jasiem ładną parkę tworzą ;-) Uśmiałam się z poprzednich zdjęć- najpierw fota z ketchupem, później after wyobraziłam sobie "after po ketchupie" , to byłby dopiero widok :-D
Agi- hurra, będzie ślub,, hurra:-D I super, że w Kościele Garnizonowym- one zawsze mają szczególny klimat :tak:
Kasiulka- oj, jak ja CI współczuję tych wymiotów, a pamiętasz- jeszcze niedawno pisałaś, że z rzygankiem jest lepiej niż z samymi mdłościami ;-) A z Hanią długo miałaś mdłości?
mimi- najlepszości z okazji miesięcznicy Oli, wierzyć się nie chce, że już dwa miesiące, mam nadzieje, że z kupkami jej sie polepszy...
milusia- Ty taka młodziutka jesteś, gdzie Ci tak spieszno do ślubu? Lepiej poczekaj, żeby chłopaki mogli Ci sto lat zaspiewać :-D
iziatcz- my też jestesmy na etapie małpowania starszego rodzeństwa :-D
Kreatorka- jak Ninka, lepiej śpi? infekcja trochę zeszła?
Lena- dałaś czadu z tymi czworaczkami :-D
Milka- nas też czeka wizyta u okulisty, bo wydaje mi się , że Gosiak zezuje.... :-(Trochę mnie zmobilizowałaś, że trzeba się za to zabrać... Gratuluję Olafka, ale pogubiłam się- on już chodzi do szkoły, czy to taka diagnoza na przyszły rok? Pytam, bo sami jesteśmy w dylemacie co zrobić z Piotrkiem- cały czas była mowa, że musi iść od 6 roku życia, a teraz okazuje się, ze jednak mamy wybór... codziennie zmieniam zdanie, nie wiem co zrobię w czerwcu.... :-(
olavip- gratuluję sukcesów spaniowych :-)
Klementinka- te kupy i "niejadztwo" to też obstawiam, że zęby. A humorki- może faktycznie jest trochę zazdrosny o braciszka? Spóźnione życzenia dla kochanego miesięczniaka!
nadika
- jak Natanek? Dalej gorączkuje? :-(
Perfekcia- zdrówka dla Jasia! Jak teraz u niego?
Dalej nie doczytam, bo meżuś przyszedł i popiwkujemy troszeczkę ;-)
Zdrówka róqwnież dla wszystkich niewymienionych przeze mnie chorowitków!

liza- jak się czujesz??
dzieki za pamięc, ale ze mna srednio, biore polopiryne ale przechodzi niby a jak nie wezme jej to wraca;/ poradzcie co jest dobre na ból gardła?plus kichanie na katar ;P naajwazniejsze ze do przodu nie poszlo to choróbsko tylko w miejscu stannelo ;]
A co wieku ciazy nie martw sie, a wg ciebie który powinien byc tydzien? U mnie z ?Mikim bylo tak ze ciaza byla wG OM wieksza a wg USG mniejsza (przypomne ci ze z usg z5tc wyszed termin mi 8 czerwiec i tego dnia sie Miki urodzil) nie martw sie na zapas bedzie dobrze!!!! :*

Witam witam. Cisza tu straszna...:sorry:

Najpierw pytanie o zdróweczko wszystkich chorujących...Perciu, Olu, Kreatorka... itd

Nadika- zdróweczka kochana...
Aguś- kamień z serca, super ,że się udało:-)
Kasiulka- współczuje bidulko...:-( Ja do tej pory oglądam porody na TLC i zawsze rycze...
Zyrafciu- nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze zobaczysz
Mi-mi - super ,że wypad udany. A upki na pewno się unormują. Jasie nie robił po tydzień i "wyrósł". Bedzie dobrze. A dicoflor podawaj, też pomaga.

A to my dzisiaj
Zobacz załącznik 409592Zobacz załącznik 409593Zobacz załącznik 409594Zobacz załącznik 409595 Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurce :)Dzięuję Lena za miłe towarzystwo :)
Super fotki! a zmiana małego po obcięciu kolosalna!!!! ja swojego nie chce jakos obciac, ma takie super loczki.... ;-)

Współczuje brzuchatkom ciążowych dolegliwosci... oby szybko mineły! :*

Witam sie po niedzielnie,
zanim zaczelam nadrabiac powinnam byc pierwsza chyba ze mnie ktos ubiegł :p:)
edit. agast ;P - druga :-D
Nocki oki, wczoraj Miki poszedl spac przed 18 a wstalismy dzis o 7:30 ;P zaszalał :D ale tez spal ze mna bo cos mu sie ubzduralo, a meza wygnalismy do daniela... :dry:
Obiad na dzis mam, musze isc w piecu napalic....
Dzieciaki kaszla ale jest juz lepiej, Hanie chyba od środy puszcze do szkoly:tak:

reklama
hej,
nocka w miarę spokojna, pomijając fakt, że jak zasnął o 19.30 to obudził się po godzinie snu i zasnął dopiero po 24-ej ;/ oczywiście cały czas marudząc. Jak zasnąl to obudził się przed 7. Rano go trochę kaszelek męczył ale już zaczyna się przerywać a mówią że to dobrze, że to końcówka. Gorączki na sczczęscie już nie ma.

Spokojnego dnia!!!!

a ja już odliczam do czwartku ;///// o 12 zaczyna się rozprawa.. brrrrrrrrrrrr

Do góry