reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka bidulko- mam nadzieje że szybko minie...
emalia- mały przystojniacha:-) spodobał się dzisiaj Gajii w nowej odsłonie?
agi mam nadzieje żę sie wszystko ułoży. a może coś wiesz już??
klementinka super avatar :-)

my spędziliśmy pierwszy weekend we czwórkę poza domem :biggrin2: na szczęście dziewczyny były grzeczne. byliśmy u znajomych którzy mają dom gdzie parter ma ok 120m... zuza nabiegała się za wszystkie czasy a wracając do domu dostałam klaustrofobii ;-);-);-);-) hihihi
jutro załatwiamy ostatnie sprawy spadkowe i w końcu spokój z tą papierkową robotą...
Kurczaki mam problem z Olą... nie chce robić kupy.ostatnio po tyg.dostała czopka, potem po rozmowie z pediatrą dostaje dicoflor. i na razie ciszaaaaa. bąki strzela śmierdzące ale brzuszek ma w miarę miękki.

zyraffka a według Ciebie ktory jest tydzien
kasia biedna.... na sama mysl o poczatkach ciazy i ciaglych wymiotach robi sie niedobrze;(

jestem!!!!
A wiéc ...udało się!!!! Nasz ślub odbędzie sie 9 czerwca 2012r. w Kościele Garnizonowym o godz. 17.00!!!! Kapelan z koscioła był przemiły jak rozmawiał z moim tatą....Powiedział że urządzi nam taki ślub, że bedziemy jeszcze szczęśliwi że tak się stało!!!! Ten kapelan juz drugi raz ratuje nam tyłek!!!!! Ufffff
Sorki że tak tylko o sobie ale P. w domu więc rozumiecie .....

kasiulka wspólczuje ale jeszcze trochę i mdłosci pewnie miną
emalia nie no podziwiam fryzjerką :)) mojego Natana też bym musiała pod maszynkę ale trochę mi żal jego blond włosków :)
zyraffka dasz radę bez męża, a tydzień szybko minie. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie i fasoleczki. Bedzie dobrze!
Agi wspólczuje tych nerwów i niejasności ze ślubem, napewno znajdzie sie wolny termin w innym kosciele i będzie już wszystko z górki tak jak sobie wymarzyłaś edit no i widzisz - udało się!!!!
Perfecta jak samopoczucie?? Jak Jasiek??
Milka dzielny Ercio!!
mimi fajnie że weekend udany!!!
A u mnie dzisiaj nocka była straszna, Natan miał 39 gorączki ;/// w dzień troszkę kaszlał i miałstan podgorączkowy,mam nadzieję że szybko mu to choróbsko minie i obędzie się bez mocniejszych leków. Narazie dostaje na kaszel sinecod.

reklama
zyrafciu - nie martw się....Na pewno jest ok....Moja Polcia przez prawie całą ciąże była 2tyg. mniejsza....A pod koniec ciązy niektóre jej wymiary były ponad 3 tygodnie mniejsze....Ale Pola urodziła się ok!!!!Tyle że malutka była....

Do góry