reklama
Emalia -WOW niesamowita zmiana! boski jest! Zupełnie inny po tym "fryzjerze"
p.s. myślałam że tylko Jagoda ma zboczenie nt kethupu
ale ja jakoś jej ograniczam.. bo pewnie by wciągnęła całą butlę od razu
Ej a gdzie Jasiek śpi jak całe łożeczko mu miśki zajmują?
edit: idę spać bo padam na pyszczek...

p.s. myślałam że tylko Jagoda ma zboczenie nt kethupu

Ej a gdzie Jasiek śpi jak całe łożeczko mu miśki zajmują?
edit: idę spać bo padam na pyszczek...
Ostatnia edycja:
mama kubulki
Fanka BB :)
czesc dziewczynki, siedze z winkiem, znajomi juz poszli
Agi biedna........... oby wszystko szybko sie wyjasnilo!!!!!!! to fajna data
lena czworaczki????? daj mi najpierw ochłonąć po informacjach od zyrraffki! ale to byłby zapewne news wszechczasów!!!!!
olavip rety! juz 22 tydzien? Twoja ciaza rozwija sie z predkoscia swiatła, nie moge nadazyc
emalia ale masz słodziaka w domu
))))
Agi biedna........... oby wszystko szybko sie wyjasnilo!!!!!!! to fajna data
lena czworaczki????? daj mi najpierw ochłonąć po informacjach od zyrraffki! ale to byłby zapewne news wszechczasów!!!!!
olavip rety! juz 22 tydzien? Twoja ciaza rozwija sie z predkoscia swiatła, nie moge nadazyc
emalia ale masz słodziaka w domu
izia_tcz
Cześć laseczki my już od godziny nie śpimy Michał jakoś nie dał się namówić na spanie dłuższe nie interesuje go że niedziela i nie trzeba wstawać :-(śniadanko zaliczone i młody się bawi a mamusia z kawusią przy BB
zyrafka współczuję ale tydzień szybko minie a powitanie

milka kontroluj oczka z tym nigdy nie wiadomo w którą stronę pójdzie swoją drogą to nie jest wcale mała wada i dziwię się że już nie dali okularków co do małpowania skąd ja to znam Michał też naśladuje głupkowate zachowania brata ciekawe że pożądnych nie chce
emalia ja też ostatnio nie mogłam patrzeć na mojego bączka i opitoliłam go maszynką ale średnio mi się podoba następnym razem będzie inaczej
a zdjęcia suuuuper
Lena uuuuuu czworaczki hm
ciekawe co mąż na to
a z rezonansem jak to co !wszystko ok!
agi szok też byłabym wściekła ale spójrz na to z innej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło więc jak są tacy to miej ich w ...... i może faktycznie wybiezcie tem garnizonoowy jeśli się da oczywiście będziecie mieli wszystko w jednym wiem że w tych kościołach są fajne śluby nie wiem czy we wszystkich takie jakieś bardziej swojskie
i dziwić się czemu polacy maja takie podejście do księży brrrrrrrrrrr
kreatorka Michał też do niedawna tak żle spał szły mu zęby i nic nie pomagało niby nic mu nie było bez gorączki a był strasznie marudny ale teraz przeszło jak ręką odjoł zasypia sam i w dzień i w nocy fakt budzi się ale dostanie pić albo położę go inaczej bo się zaklinuje
w łóżeczku i jest ok więc jak już zdrówko się poprawi to i pewnie wróci kochana spokojna córcia

zyrafka współczuję ale tydzień szybko minie a powitanie

milka kontroluj oczka z tym nigdy nie wiadomo w którą stronę pójdzie swoją drogą to nie jest wcale mała wada i dziwię się że już nie dali okularków co do małpowania skąd ja to znam Michał też naśladuje głupkowate zachowania brata ciekawe że pożądnych nie chce

emalia ja też ostatnio nie mogłam patrzeć na mojego bączka i opitoliłam go maszynką ale średnio mi się podoba następnym razem będzie inaczej

Lena uuuuuu czworaczki hm

agi szok też byłabym wściekła ale spójrz na to z innej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło więc jak są tacy to miej ich w ...... i może faktycznie wybiezcie tem garnizonoowy jeśli się da oczywiście będziecie mieli wszystko w jednym wiem że w tych kościołach są fajne śluby nie wiem czy we wszystkich takie jakieś bardziej swojskie

kreatorka Michał też do niedawna tak żle spał szły mu zęby i nic nie pomagało niby nic mu nie było bez gorączki a był strasznie marudny ale teraz przeszło jak ręką odjoł zasypia sam i w dzień i w nocy fakt budzi się ale dostanie pić albo położę go inaczej bo się zaklinuje

emalia82
Heloł. A moje dzieci jeszcze śpią:-)
Dzisiaj wybieramy sie z Lenką do "kulkowni " z dziecmi. Będzie totalne szaleństwo.
Miłego dnia wszystkim
Dzisiaj wybieramy sie z Lenką do "kulkowni " z dziecmi. Będzie totalne szaleństwo.
Miłego dnia wszystkim
milusia21
hello
Percia jak Jaś?
agi a to Ci numer, też bym była na Twoim miejscu zła....
Kreatorka mogę napisac bo i tak sie nie spełni
chłopcy urodzili się 09.06.2010 i od tego dnia wymarzyłam date mojego slubu, nie wiem dlaczego, jakos tak
09.06.2012...drugie ur chłopców i chciałam żeby niesli mi obrączki
No ale niestety sama ze soba slubu nie wezmę
a jak Ninka?moze zęby?
Kriander jak LILa?
Emalia inny chłopiec ale go pacholiłaś
Percia jak Jaś?
agi a to Ci numer, też bym była na Twoim miejscu zła....

Kreatorka mogę napisac bo i tak sie nie spełni

Kriander jak LILa?
Emalia inny chłopiec ale go pacholiłaś

zyrraffka
Szczęśliwa mama
Lena- no dawaj chociaż po jednymA rezo u mnie wyszedł dobrze i u ciebie będzie OKI DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!
KreatorKa- toffam :*Karmi czy nie , liczy sie twoje towrzystwo
Olcia- For you !!!!!
Before
ta dzisiaj go zastałam ja położyłam na drzemkę
Zobacz załącznik 409372
Z ulubionym ketchupkiem
Zobacz załącznik 409371
AFTER!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 409373
jaki przystojnia, mega zmiana
agi- strasznie mi przykro, napewno znajdziecie jakieś super rozwiązanie i będzie3sz zadowolona, jeszcze sporo czasu, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
a ja mam mega lenia, spałam godzinę teraz mi sie nic nie chce, nawet obiadu robić, chyba będziemydzisiaj głodować
reklama
mama kubulki
oh co za pustki
przybywajcie!!!!!!!!!!!!!!!
przybywajcie!!!!!!!!!!!!!!!