reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

I ja się witam!
Michał właśnie ucina sobie drzemkę:szok:więc mam chwilkę bo stary nie wie że siedzę przed kompem:-D
małego bużka praktycznie zagojona w końcu chorubsko też poszło w siną dal u starszego też ale za to mnie rozkłada stresy minęły to wyłazi wszystko co złe :-(ale spoko
zyrafka kciuki zaciśnięte
perfecta :-(niezle Jasiek daje czadu mój ni z tąd ni z owąd nauczył się sam zasypiać i co najdziwniejsze wcale nie chce żebym z nim siedziała tylko chce sam w pokoju zasypiać:szok:
mimi klementinka podziwiam was mamuśki ja to czasami nie wyrabiam z moimi przy tak dużej różnicy wieku a co tu mówić o takiej małej :tak:no ale to są też inne problemy
Eliza zdrówka dla dzieciaczków

reklama
Adorea- Kiedy się umawiamy na lumkowe łowy jak juz jesteś po Jabcobraniu?:-D
Umówimy się jak wreszcie ogarnę to cholerną przeprowadzkę.....ja nawet nie mam spodni aby wyjść wszystko mam w worach i cholerka za nic nie mogę nic znaleźć a szafy przyjdą dopiero za 21 dni, szlag mnie do tego czasu trafi, a i jeszcze w sypialni nadal brak paneli i malowania.
Pokaże wam jak właśnie śpi moje dziecko ze swoją koleżanką :)Właśnie szukam legowiska dla kotki pasującego do salonu :)

Załączniki

• IMGP3681.jpg
    IMGP3681.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
Adorea Krzys jest super!
Korandier wszystko zalezy od przepisu jaki masz ma babke!!wiadomno, ze banany troszke rozluznia mase!
kurka wodna cos stało mi sie z klawiatura i litery podwojnie wyskakuja!
U mnas juz 0* wiec pewnie ładny mrozik będzie!!

cos mi się chce krupniku!:)

Jestem jestem
;-) nie mam ostatnio nastroju wiec nie pisze
Kreatorko my mlode d. musimu trzymac się razem:-D a jak Ninka?i Ty po chorobie? Gratuluje wygranej:-D
Perciu jestem gratuluje uśpienia:)Moje juz spią sami, pierwsze 2 min jest u Kuby płacz ale już jest ok:)
Emalio jak przeczytałam posta o Oli to az łezka mi się zakręcila...Twoja córka mimo młodego wieku jest bardzo madra i rozsądna...Szkoda tylko że jest zamknieta w sobie i nie "wylewa" swoich uczuc...bo zawsze lzej jak sie człek wyżali:tak:
Liza kurcze to zdrwka wam!
Klementinka Asnecja kochane DUZO cierpliwości zyczę!Powodzenia, na pewno się przyda:-D
a jak tam mimi ciekawe se radzi....
Ola vip, Lencja, Gosiagro, zdec, i nne dziewuszki a gdzie Wy?
Koriander i jak ciasto??:-D jak zdrówko/juz wylepszałaś?;-)
Żyrafko fajnie bo jak czytałam to pisałas że masz wizytę na 16.40 a ja czytałam o 16.41:-D i jak?mam nadziejze ze wszystko ok
Adorea jej słodko...niestety moje dzieci maja uczulenie na kota...

A ja tylko zagladam czy zyraffka cos napisala :tak:

milusia machnelam brownies z bananami ciekawe czy da sie jesc :-)
adorea super slodko sobie razem spia :-)
izia zdrowka,
olavip a ty jak sie czujesz??
perfecta u nas drzemka Lili wlasnie sie skonczyla wiec dzis pewnie pojdzie spac kolo polnocy :szok::-D w razie czego sluze towarzystwem :-)
gosiagro znalazlas jakies fajne nadzienia do czekoladek?:-p

Film jak dla mnie super :-) do pośmiania i popłakania :-) więc polecam

milusia radzę sobie dobrze:-) najgorzej jak zaczną krzyczeć w tym samym momencie -ale to ty najlepiej rozumiesz;-);-) ogólnie to przychodzi do mnie mama i razem chodzimy sobie na spacerki. to dla nas taka terapia :-) ona nie siedzi sama w domu i nie rozmyśla a ja mam pomoc.
Ola już ma ustalony swój tryb dnia, ładnie śpi w nocy więc jest dobrze. Zuzka często przytula i całuje siostrę (rzadko nas), ostatnio nawet podzieliła się swoim smoczkiem.

Lena krupniku-
a)zupki?
b)wódki? ;-);-);-);-);-)

Koriander - dzięki że pytasz ale muszę powiedzieć że nie najlepiej...:-( odebrałam wyniki krew,mocz i glukoza i wszystko wyszło źle:-:)-( w pon do lekarza,zobaczymy co orzeknie:-( no a we wtorek z Jagodą do chirurga,w środę do dermatologa..poza tym teściu mi działa ostro na nerwy,trochę mamy przez niego problemów... nie wyrabiam...
Ja zawsze wiecznie zdrowa,uśmiechnięta i optymistyczna wygasłam chyba... jestem podłamana:-(

reklama
Do góry