reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wieczornie.

Mi-mi- zazdroszcze wyjścia. Mi mama nie zostanie z Jasiem, bo nie ma siły do niego ( jest zbyt ruchliwy). A z mężem się kłuce od kilku dni już bo chce iśc z siostrą na "Zmierzch" ale on też nie jest zbytnio chętny. I dooopa.

Lizka- ło matko. Biedne dzieciaczki. Zdrówka kochana dla wszystkich. A jak tam mąż po rozmowie?
Ola- dla was też zdróweczka
Klementinka- fajnie ,że jesteś i ,że wszystko dobrze u Was. Ale ten czas leci, a jak dzieci nam rosną :)
Kreatorka- jak Ninka? Lekarstwo już działa?
Milusia- foszki precz :)
Zyraffka- od rana myślałam o Tobie. Leca na zamknięty :)

reklama
Witam się i ja.....
Zaczne od tego....wielkie wow!!!! po wieściu na zamknietytm.....:-D:tak:
koriander - moja Polcia jak tylko siądę przy laptopie odrazu stoi przy mnie i próbuje używać go jednoczęsnie ze mną....Nawet właśnie teraz...hihihihihi :-)....Stoi przy mnie i się drze....ooooopa ooooopa ooooopa ooooopa!!!!!!Bo chce do mnie na kolana!!!!
adorea - ależ słodkie to zdjęcie..... I Krzys i kicia!!!!!
perfecta - dziękuję, buziaki dla Was!!!!!
mimi, klementinka - ach dzielne mamusie....Ja Was podziwiam....Ja czasem z jednym dzieckiem ledwo daje radę, a muszę przyznać że naprawdę mam złote dziecko bo nawet strach pomyśleć co by było gdyby Pola była nieznośna....

Poddaje się !!!! Stopi i sie drze coraz głośniej....Opaaaaaaaaaa, ooooooopaaaaaaa!!!! Koniec używania laptopa!!!!!

Koriander - dzięki że pytasz ale muszę powiedzieć że nie najlepiej...:-( odebrałam wyniki krew,mocz i glukoza i wszystko wyszło źle:-:)-( w pon do lekarza,zobaczymy co orzeknie:-( no a we wtorek z Jagodą do chirurga,w środę do dermatologa..poza tym teściu mi działa ostro na nerwy,trochę mamy przez niego problemów... nie wyrabiam...
Ja zawsze wiecznie zdrowa,uśmiechnięta i optymistyczna wygasłam chyba... jestem podłamana:-(

Oluniu Kochana przytulam mocno!!! Tylko się nie zamartwiaj! Najwazniejsze że się stale kontrolujesz Kochana ! Na pewno wszystko bedzie super. wyniki sie poprawią! A ty jesteś dzielną super Mamą i Żoną i Naszą Koleżanką oczywiście!!!!!! Zobacz jakie efekty mają nasz kciuki! :-D A wszystkie trzymamy je także za Ciebie:tak::tak::tak: Przytulam mocccno!!! i jeszcze mocniej!!!!
Mimi- Kochana super że sobie tak świetnie radzisz:) Buziaki!!!!! A Zuzunia jaka super Siostra!:-)
Iziabelko- ZDRÓWECZKA DLA WAS!!!!!!! Ty przyjedz do tego Kopernika to ja te stresy i wszystkie chorubska pogonie gdzie pieprz rośnie:tak:

Zyrafciu---------!!!!!!!!!:-D
Idę usypiac.............................aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................:)

Koriander - dzięki że pytasz ale muszę powiedzieć że nie najlepiej...:-( odebrałam wyniki krew,mocz i glukoza i wszystko wyszło źle:-:)-( w pon do lekarza,zobaczymy co orzeknie:-( no a we wtorek z Jagodą do chirurga,w środę do dermatologa..poza tym teściu mi działa ostro na nerwy,trochę mamy przez niego problemów... nie wyrabiam...
Ja zawsze wiecznie zdrowa,uśmiechnięta i optymistyczna wygasłam chyba... jestem podłamana:-(
Ne denerwuj się bo to nie na Twój stan!

Ceść dziewczynki!Ja już oczywiście na nogach choć o dziwo Michał jeszcze śpi:szok:co jak na niego jest szokiem ale dzięki temu mama ma chwile la siebie:tak:
zyrafka dalej jestem pod wrażeniem:-D
no i moje dziecko właśnie wstało i się drze:-Dmusze lecieć

Perfectuś I Lenko - dziękuje Kochane...wiem,że ni powinnam się denerwować... Z Jagodą w ciąży wciąż byłam taka wesoła i uśmiechnięta, a teraz tyle problemów na raz mi się nazbierało,że nie mam czasu się cieszyć tą ciążą:( staram się być optymistką mimo wsio,bo chciałabym żeby 2 dzidziuś był tak samo wesoły jak Jagódka..
ale powoli tracę siły:-(

Witam sie, zaraz na zamkniety zajrze az ;P:)

emalia maz do tej pracy co byl na rozmowie nie poszedl bo za duzo km, a niby mial byc zapewniony dojazd a tu dupa, wybral prace blizej ale za mniejsz epieniadze, w nast tyg ma dzwonic i sie ugadac od kiedy zaczyna.

Dzis dowiedzialam sie ze w szkole Hani odkryto dwoje dzieci z SEPSĄ, jestem w szoku, dzis o 16 zebranie!:szok: Hania nie chodzi do szkoly 8 dni, ale na zebranie jade, lepiej wiedzic cos niecos o tym....:no:
No i Dla Danielka muffinki zrobione, rosołek sie gotuje....
Ale dzien dziwny,....

reklama
Hej Kochane,
u mnie bez zmian, stresik stresi i jeszcze raz stresik, chciałabym by dzisiaj był już przyszły piątek bo byłabym juz po rozprawie..
Ja tak znów o sobie... Natan dzisiaj ładnie przespał nockę, ale wczoraj masakra jakaś.. zasnął z wielkim trudem o 21 i o 1 juz się obudził z płaczem i tak do 4-ej i przed 8 pobudka, nie wiem co mu było.. zobaczymy dzisiaj jak będzie.
Liza straszne to co piszesz!!!!! mam nadzieję że nie rozprzestrzeni się bardziej ta sepsa! daj znać po zebraniu.
olavip wspólczuje Ci bardzo!! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!!

Dwa pytania:
Jakie polecacie śpiworki do wózka dla naszych brzdąców na zimę???
dajecie dziecią tran????

Do góry