reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena - czasami się nie doczyta, mnie osobiście historia Wiki interesuje, ale filmiku nie obejrzałam jeszcze dlatego nic nie piszę. Post o filmiku widziałam i jak będę miała chwile z BB na spokojnie (bez bąbelki) na kolanach to obejrzę :-)
Ooo a ja siedzę i czytam teraz tu: ...Moje Słodkie Piekiełko... i szukam czegoś na niedzielę :-D a wy sobie tu siedźcie heh :-p

reklama
Lena - czasami się nie doczyta, mnie osobiście historia Wiki interesuje, ale filmiku nie obejrzałam jeszcze dlatego nic nie piszę. Post o filmiku widziałam i jak będę miała chwile z BB na spokojnie (bez bąbelki) na kolanach to obejrzę :-)
Ooo a ja siedzę i czytam teraz tu: ...Moje Słodkie Piekiełko... i szukam czegoś na niedzielę :-D a wy sobie tu siedźcie heh :-p

Hehe...ostatnio tyle piekłam ale brak czasu na przepisywanie i wrzucanie fotek:(

mam nadzieje ze nie długo nadrobie teraz pieke srednio 3 ciasta w tygodniu:) dzisiaj babeczka bananowa;)

Lena-dziękue CI Kochana. Nie jestem może "blondynką" ale też czasami brakuje mi słów. Właśnie to miałam na myśli co napisłaś. "chodziło o to ze ujawniłyscie w tak niezrecznej sytuacji!".

Gosia , Kreatorka- przepraszam jeszcze raz ,że Was uraziłam!!!

Kreatorka- Uśmiecham się najszczerzej jak potrafie:-) A ja mała, skąd się to cholerstwo wzięło. Biedna mała... przykro mi bardzo

Hehe Athena ja na otwarciu biedronki w Trzebnicy nakupiłam bananów bo w promocji były i też chętnie wykorzystam przepis. Lena dwaj przepis!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No i tak trzymać w końcu się wyjaśniło:-D;-)
Michał zasnął a ja też padam ale nie mogłam pójść spać nie zaglądając do was
kreatorka a mała dostała coś na top cho......... ?Michałowi bardzo szybko maść zaczęła działać więc lekarka trafiła ale czemu tyle czasu musiał się męczyć skoro byliśmy na szczepieniu to kazała tylko gencjaną smarować:wściekła/y:a tak 2 dni i po krzyku aż jestem w szoku że taka rana a tak szybko się zagoiła

Normalnie padam na twarz, kurczę Nina rozdrażniona, spać nie chce, rączka w buzi... widac, ze ją to boli, ja już nie mam na nic siły czasami :-( miałam jeszcze zamkniety ogarnać, ale nie mam sily, moze jutro. Dobranoc :-)
Hehe...ostatnio tyle piekłam ale brak czasu na przepisywanie i wrzucanie fotek:(

mam nadzieje ze nie długo nadrobie teraz pieke srednio 3 ciasta w tygodniu:) dzisiaj babeczka bananowa;)
Mam ten sam problem - brak czasu na przepisywanie i ogarnięcie bloga, dlatego jest taka wersja robocza :-p
Lena-dziękue CI Kochana. Nie jestem może "blondynką" ale też czasami brakuje mi słów. Właśnie to miałam na myśli co napisłaś. "chodziło o to ze ujawniłyscie w tak niezrecznej sytuacji!".

Gosia , Kreatorka- przepraszam jeszcze raz ,że Was uraziłam!!!

Kreatorka- Uśmiecham się najszczerzej jak potrafie:-) A ja mała, skąd się to cholerstwo wzięło. Biedna mała... przykro mi bardzo

Hehe Athena ja na otwarciu biedronki w Trzebnicy nakupiłam bananów bo w promocji były i też chętnie wykorzystam przepis. Lena dwaj przepis!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech popadnie to wszystko z zapomnienie :-p A Ty się uśmiechaj, jeszcze raz i jeszcze :rofl2::-p A
nie wiadomo skąd się wzięło :-( Nina jest strasznie rozdrazniona, jeszcze nie spi, choc normalnie o 20 idzie spać, a dziś tylko płacz i krzyk :-(

No i tak trzymać w końcu się wyjaśniło:-D;-)
Michał zasnął a ja też padam ale nie mogłam pójść spać nie zaglądając do was
kreatorka a mała dostała coś na top cho......... ?Michałowi bardzo szybko maść zaczęła działać więc lekarka trafiła ale czemu tyle czasu musiał się męczyć skoro byliśmy na szczepieniu to kazała tylko gencjaną smarować:wściekła/y:a tak 2 dni i po krzyku aż jestem w szoku że taka rana a tak szybko się zagoiła
D
Dostała lekarstwo, ale dziś jej dopiero podałam pierwszy raz, a to moze schodzić do 6 tygodni :-( A Ci lekarz w Polsce to w ogóle bez komentarza... mozna się zamęczyć, a oni i tak nie widzą problemu i olweaja temat, zamiast od razu reagować

hej, pamieta mnie ktos jeszcze;-)
tak dawno nie zagladalam ale naprawde brakuje czasu
wiele rzeczy musze robic w ratach a pisac na forum w ratach to juz nie to samo
zdazylam tylko zobaczyc blogi Gosi i Kreatorki, super stronki dziewczyny
u Gosi slina mi poszloa do pasa na te czekoladki (staram sie nie jesc slodyczy zeby waga na dol schodzila)
a u Kreatorki pierwsze danie moje ulubione cannelloni, mniam

jestem totalnie nie na biezaco ale zdaje mi sie ze wyczytalam ciaze zyraffki? jesli tak to ogromnie gratuluje!!!

u nas czas mija jak z bicza strzelil, Jas na szczescie nie jest zazdrosny o brata, czasami podchodzi do niego, pokaze palcem i zaczyna sie smiac, chyba nabija sie z brata ze taki maly i nieporadny:-)
tylko ja sie zle czuje bo nie potrafie sie rozdwoic, jak poswiecam czas Jeremiemu to mam wyrzuty sumienia ze nie moge sie zajac Jasiem, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej

reklama
Do góry