reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

trzecia :-)

klementynka mi też czas leci cholernie szybko- Olka jutro skończy 2 miesiące.... już nie pamiętam jaka była malutka
zyrraffka trzymam kciuki- wszystko będzie dobrze... ahh pamiętam te pierwsze bijące serduszka :biggrin2:
Lenka czyli blog powrócił :biggrin2: super. jeju przypomniało mi się że też tak kiedyś wyrywałam mleczaki- albo jeszcze o klamkę....gryyyyy
emalia cuuuuuuudna łazienka!!!!!!
kreatorka jak nocka??
więcej nie pamiętam!:zawstydzona/y: wybaczcie:-)

na 11 idę z koleżanką do kina na Listy do M.
z dzieciakami zostają babcie :-) cudowne babcie ;-)

reklama
Witam sie poza podium.

Od razu pisze ze nadrobilam ale odstatnie 2 strony tylko...

Zyrraffka kciuki zacisniete daj znac jak po wizycie!
mi_mi powiedz po filmie czy sie podobal, ponoc jest fajny.

U mnie porazka, wszystkie dzieciaki chore, wczoraj zaliczylismy grupową wizyte u pediatry, weszlismy pierwsi wyszlismy po ponad 35min, domyslacie sie miny starych bab czekajacych w poczekalni ^,^ nie moja wina ze dzieciaki na raz chore, do tego Miki z Hania gorączkowały, Miki ma od wczoraj jakas wysypke? rano mial u pediatry tylko na pleckach i klatce piersiowej dzis ma juz wszedzie raczej, na buziaczku tez, a amoja mama mówi ze to różyczka... sama niewiem... :dry: nie mam sily na nic, wczoraj po 21 juz spalam, jedna pobudka kolo 1 mikolaja i wstalismy przed 7...
musze obiad zrobic ale nie mam weny...
Przepraszam ze w wiekszosci tylko o sobie;]

mi_mi to miedzy naszymi dzieciakami jest dokladnie miesiac bo Jeremi jutro konczy miesiac:-)
zyraffko kciuki zacisniete, wszystko bedzie dobrze
Liza a byl szczepiony na rozyczke?

hejka...
klementinka, mi_mi - widać,że brakuje Wam czasu bo się rzadko odzywacie:-)ale to chyba normalne przy 2 małych dzieci!
Mi_mi-
-właśnie też chcialabym wiedzieć czy film jest fajny. Chętnie bym pojechała do kina ale nic strasznego ale nudnego nie chce:-D
Liza - zdrówka dla dzieciaczków!! a starymi babami się nie przejmuj w końcu wchodziłaś z 3 chorych dzieci czyli na jednego ok 10 min doktor poświęcił, a te jak idą i wymyślają choroby byleby tylko dostać jak najwięcej tabletek<bo niby wielce chore> i siedzą same po 30 mim to jest ok?
Zyrafka - odezwij się od razu jak wrócisz!!

a my chorujemy dalej....

Dzien dobry witam sie z poranna kawka ale zaraz musze oddac laptopa Lili bo sie domaga:laugh2:

Normalnie padam na twarz, kurczę Nina rozdrażniona, spać nie chce, rączka w buzi... widac, ze ją to boli, ja już nie mam na nic siły czasami :-( miałam jeszcze zamkniety ogarnać, ale nie mam sily, moze jutro. Dobranoc :-)
kochana jak Ninka?? Przyznaje ze mi wczoraj umknelo twoje zdanie, niestety czasami jedno wazne dla nas zdanie zostaje niezauwazone i wiem ze to sprawia przykrosc.. Mam nadzieje ze lekarstwo juz zadzialalo! Zdroweczka dla Niuniusi:tak:
Przepis jak na piaskowa lub kislowa tylko ze wylałam pól ciasta wkroiłam banany cienkie talarki i zalałam druga połowa;)
a wychodzi raczej suche babkowe to ciasto czy takie fajne wilgotne?:-) szukam przepisu na mokrego bananowca nadal

hej, pamieta mnie ktos jeszcze;-)
tak dawno nie zagladalam ale naprawde brakuje czasu
j
oczywiscie ze pamieta! Ja czesto o was mysle, szkoda ze czas tak sie kurczy przy dwojce i nie mozesz pisac jak za starych (pierwszociazowych:-)) czasow. Super sobie radzisz, bardzo bardzo podziwiam! Pochwal sie swoimi przystojniakami, masz takich slicznych synkow:tak: Jak idzie karmienie piersia?
Znowu pierwsza :-)

Dzień dobry i miłego dnia życzę:-)

o 16:40 mam wizytę trzymajcie kciukasy proszę
bardzo mocno zaciskam, bedzie dobrze &&&&&&&&&
na 11 idę z koleżanką do kina na Listy do M.
z dzieciakami zostają babcie :-) cudowne babcie ;-)
swietny uklad, milego ogladania, napisz jak ci sie podobalo!:-)

U mnie porazka, wszystkie dzieciaki chore, wczoraj zaliczylismy grupową wizyte u pediatry, weszlismy pierwsi wyszlismy po ponad 35min, domyslacie sie miny starych bab czekajacych w poczekalni ^,^ nie moja wina ze dzieciaki na raz chore, do tego Miki z Hania gorączkowały, Miki ma od wczoraj jakas wysypke? rano mial u pediatry tylko na pleckach i klatce piersiowej dzis ma juz wszedzie raczej, na buziaczku tez, a amoja mama mówi ze to różyczka... sama niewiem... :dry: nie mam sily na nic, wczoraj po 21 juz spalam, jedna pobudka kolo 1 mikolaja i wstalismy przed 7...
o matko zdrowka!!!A sio chorobska!! Ja nadal trzymam kciuki za rozmowe o prace, kiedy dokladnie ma byc??

Witam sie poza podium.

Różyczkę wida pono np. pod kołdrą w ciepłym....u mnie Krzysiek też nie tak dawno dostał wysypki trochę podobnej do różyczki (swoją drogą moja mama też myślała że to różyczka dopiero zweryfikowałą pogląd jak krosty nie znikał wcale), lekarka stwierdziłą uczulenie-ale to był błąd...ja myślę że to było wirusowe tak jak u Agast

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)
koriander - wiem kochana, ze czasem ucieka, ja sama czasami pobierzenie wszystko przeczytam, bo ciągle trzeba gdzieś lecieć, coś zrobić i tak jest, w ciąży było inaczej :-) Nina -ciężko, podobno nawet do 6 tygoni można grzyba leczyć :baffled: na jezyku
mimi - nocka średnio, Nina poszła o 22 spać, wiec sprzątanie jakiekolwiek strzeliło w leb, a jak juz usnęła to po godzinie się obudziła i wzięliśmy ją do sibie, bo inaczej nie dało rady, więc zamiast sprzątanie obejrzelismy "posejdon" na tvn :-p
zyraffka - będziemy trzymać kciuki na pewno :tak::-)
Klementinka - jasne, ze pamietam Ciebie :-D dziękuję za pochwałe bloga, ale póki co to tak jest byle jak :-p zajrzyj do nas czaem i napisz co u Ciebie i dzieciaczków :tak:
Eliza - współczuję chorej gromadki, oby szybko zdrowiały dzieciaczki :tak: a te baby w poczekalni to sie cieszą jak tam długo mogą posiedzieć, bo co one mają w domu do roboty? :-D
Nie wiem co jeszcze miałam napisać :-p
Ewuś?????????

reklama
Witamy się i my!
Jas wczoraj zasnął o 00:30 :angry::crazy::szok::rofl2: od 20:30 go próbowaliśmy uspać. 3 razy "niby"zasypiał ale jak tylko próbowaliśmy go do łóżeczka przełożyć to d razu na równe nogi i awantura bo on chce latać po chałupie. Myslałam że jak polata to się zmeczy i tak w kółko... W końcu sie wkurzyłam:tak:i stwierdziłam że czas nauczyć Jasia zasypiania w łóżeczku. Położyłam go do łóżka ten w płacz. ja się położyłam obok na swoim. Dałam mu mojego jaśka i mówie "choc przytul się do podusi" A ten przestał płakać pryztulił się jeszcze troszke pomiałczał i się powiercił i zasnął!!!!!! Oczywiście podusie zabrałam . Jestem w szoku! Dzisiaj tez tak zrobię:tak:

Kolenderko - Dziękuje za KAP Of KOFFA:*
Mimi- Kochana super że się wyrwiesz troszkę! Na pewno film się spodoba! Nie byłam ale ma na prawde barrrdzo dobre recenzje! Buziaki dla Was Dziewczynki!
Ewuśka- Jak Ty się dzisiaj masz? Jak wrócisz szybciuteńko melduneczek tutaj::tak::-D
Klementinko- Kochana super że się odezwałaś! Jas widzę z opisu super facet dzielny i kochajacy braciszek! A wyrzuty sumienia przepędzam akysz a sio! Na pewno świetnie sobie radzisz i rozdzielasz atencje między Chłopaków! Buziaki dla Was Kochani!
Agi- Znów zniknęłas Kochana gdzieś w siną dal! Na pewno zapracowana jesteś Buziaki dla Was od Nas!
Elizka- Oj bidulko Kochana!!!! Zdróweczka dla Dzieciaczków !!!!!
Kreatorko- Kochana zdróweczka dla Nineczki. Ja Ciebie tez przepraszam ale gdzies mi umknęło. Jaś daje popalić ostro od wczoraj Wybacz! 6 tygodni:szok: Trzymam kciuki by szybciej wyleczyło się!
Adorea- Kiedy się umawiamy na lumkowe łowy jak juz jesteś po Jabcobraniu?:-D
Oluvip- Kochana zdróweczka dla Was Kochane !!!!!!!!!
Gosiu- muffiny-1.jpg:-D:tak::tak::laugh2::rofl2::-):-);-)
Żyrafciu - Zobacz załącznik 408627 najmocniej jak potrafię!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry