reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam sie, zaraz na zamkniety zajrze az ;P:)

emalia maz do tej pracy co byl na rozmowie nie poszedl bo za duzo km, a niby mial byc zapewniony dojazd a tu dupa, wybral prace blizej ale za mniejsz epieniadze, w nast tyg ma dzwonic i sie ugadac od kiedy zaczyna.

Dzis dowiedzialam sie ze w szkole Hani odkryto dwoje dzieci z SEPSĄ, jestem w szoku, dzis o 16 zebranie!:szok: Hania nie chodzi do szkoly 8 dni, ale na zebranie jade, lepiej wiedzic cos niecos o tym....:no:
No i Dla Danielka muffinki zrobione, rosołek sie gotuje....
Ale dzien dziwny,....

LIZA wszystkiego Najlpszego dla Danielka!!!
Duzo zdrówka, szcześcia i pomyślności!!
images

Heloł. A ja dzisiaj od rana po sądach latałam , bo dostałam upomnienie z Ksiąg wieczystych ,że musze w nich ujawnic spadkobierce, czyli Ole I zaś znowu 300zł w plecy. Masakra:wściekła/y:

Milusia- jak tam po kursiku?;-)
Ola-kurcze, nie wiem jak mogłabym Ci pomóc. To nie fajnie ,że dzidziuś musi razem kz Tobą przechodzi takie stresy. Oby wszystko się szybo poukładało. &&&&&&&&&&&&&
Liza- to straszne. Żeby tylko to pakudztwo sie nie rozniosło. Daj znac co na zebraniu.
Szkoda ,że z tą pracą nie wyszło, ale zawsze nia ma tego złego....

NO I NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA SYNUSIA. DANIELKU STO LAT!!!!

Nadika-My mamy dwa śpiworki. Jeden z zeszłęgo roku ( dośc długi kupiłam ) i oryginalny do X-landera, więc nam wystarczy.

Gdzie wszystkie wywiało.?
Ja tam nasze chorowitki?

Ide obiad szykowac. Dzisiaj schabowe z ananasem i serkiem żółtym :)

Liza Wszystkiego naj dla Danielka!!!!!!
Nadika, olavip :*
Emalia Kolejny wydatek akurat jak macie remont:-(

Szalejemy z młodą na łóżku:-D Wulkan energii z tego mojego dziecka:-D

Ja juz po zebraniu, powiedzieli jak sie ta choroba objawia, jak sie zaraża... chlopiec zarazony jest SEPSA jest w szpitalu, ale Hania pewnie nie miala z nim do czynienia bo ta choroba szybko przebiega a ona nie byla w szkole przeciez 8 dni :Tak: jestem spokojniejsza i bardziej uświadomiona co do tej choroby :tak:

Dobra lece sie pobawic z dzieciakami :-) Miki pewnie padnie zaraz bo krótko spal w dzien :*
Milego wieczorku!

Czesc dziewczyny witam sie z laptopem od naprawy:) ale niestety jutro ponownie go oddaje :wściekła/y::wściekła/y: srodkowa czesc klawiatury jest zapadnieta!!! i ladujac laptopa wogole tego niewykazuje,jakby jakis czujnik poszedl::crazy: i umowilam sie z facetem ze go podrzuce. mam nadzieje ze to juz bedzie w kosztach naprawy!!!

Zyrraffko szok:) staraj sie niedenerwowac.

Kreatorko wspoczuje chorubska Niny:( mam nadzieje ze szybko przejdzie!

Emailo ja tez sie wybieram do kina na ten film w niedziele:) przeczytalam a moze raczej pochlonelam ksiazki "Zmierzch":)

Widzialam ze byl problem ale ladnie dyplomatycznie zostal rozwiazany:) Kreatorko wiem co czujesz i kazda z nas doswiadcza tego ze czasami na nasze posty niema odzewu:( czujemy wtedy przykrosc ale wiem tym bardziej ja ze was jest bardzo duzo i ciezko wszystko zapamietac i odpisac. Bylam na forum gdy bylam w ciazy i bylo nas tam 9 wiec kazda niebyla ominieta.
Nae\pewno tego nikt nie robi specjalnie

Nadika mam nadzieje ze w koncu zakoncza sie te ciezkie czasy w twoim zyciu i oczywiscie na twoja korzysc:*

Przepraszam przeczytalam wszystko ale napewno o wszystkich niepamietalam by odpisac;/

A zapomnialm dodac ze Mela dostala katarek, i ja za nia...troche pokaszluje wiec juz syropek zalaczylam mam nadzieje ze dalej sie nierozwinie!

Emalia - :*
nadika - szczerze? my nie mamy śpiworka... myślę coś na sanki kupić, ale do wózka to wątpię,bo ja wózkiem prawdopodobnie nie ujadę w śniegu na mojej pięknej i kochanej wsi:-) w razie co będzie kocyk+ten pokrowiec na nóżki co jest oryginalny od wózka.. tranu nie daję,ale zastanawiam się czy na zimę nie zacząć znów chociaż co 2 dni dawać witD....
Eliza - łooo ludzie co Ty?? mimo wsio obserwuj dzieciaki, jak zobaczysz chrostki na piętach/stopach to jedź nprosto na pogotowie!!
Julia - zdrówka!

Olavip czytalam ze zle wyniki ale mam nadzieje ze nic zlego nie bedzie:*

My mamy dwa spiwory jeden orginalny od Espiro a w zeszlym tygodniu dostalam od brata dziewczyny mamy super duzy spiwor ktory nawet do fotelika idzie wpiac:) pracuje w jakiejs firmie gdzie to szyja, bardzo mnie to ucieszylo:) super bedzie na sanki ktore musimy kupic jej na mikolaja...
Amelia dostaje Omega med to tran.

Boże jak ja nie mam dzisiaj czas a tak na prawdę nic nie zrobiłam....:-(
Jakaś dziwna jestem./....
Julia- Jak laptop wrócił w takim stanie do ciebie to jest to ich wina i muszą naprawić to!
Oleńko- Jak dzisiaj nastrój???
Lizka- Ło matko!!!!!!Kochana ależ historia. Dobrze że poszłaś. Obserwuj tak jak Ola pisze . I wszystkiego najlepszego dla Danielka! Sto lat sto lat!!!!
Emalia- Cóś mi się wydaje że wpis do KW nowego własciciela droga dziedziczenia to koszt 150 złotych :)
Nadika- Kochana buziaki!!!! Przytulaki!!!! Głowa do góry. Mój B. wczoraj poczytal Twoją historię i powiedział "FACET JEST UDUPIONY " i to nie wie jak bardzo!

reklama
Perciu- a i owszem. Ale Ola ma dwie księgi:-) Jedno pole (księgę) ma w całości a drugie pole ( i druga księga) to współwłasnosc 1/2
Koniczynka- daj trochę tej energii. Ja dzisiaj tylko obiad zrobiłam naniosłam drzewa i rozpaliłam i umyłam jedno okno i dwie szafki w kuchni posprzatałam.
Lizka- super wieści. Dobrze ,że Hani nic nie grozi:tak:
Julia- zdrówka dla Was. Masakra z tym laptopem. Oby Ci to szybko naprawili.

Do góry