reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.

mogłabyś rozwinąć myśl, bo kompletnie tego nie rozumiem:eek::eek::eek: dlaczego to jest przykre? co ja mam do bloga Leny???

Ostatnia edycja:
reklama
Ceść laski! Jakoś ostatnio brak mi weny i czasu na pisanie ale staram sie być w miarę na bierząco Michał właśnie robi sobie drzemke wiec postanowiłam troche ponadrabiać zaległości choć powinnam robić obiad ale mam lenia:zawstydzona/y:

hejka dziełuszki:p
mamkubulki-moja rozrabia za 5 hehe
kariander - to nieźle./..moja się budzi z płaczem od paru dni:-( pewnie przez chorobę:-( a i dzięki za troskę, już z Jagódką lepiej,tylko po tym antybiotyku jest troszkę jeby spokojniejsza,ale jednocześnie nie chce jej się spać...wczoraj np. w dzień nie spała nic! a wieczorem poszła spać normalnie:shocked2:

ja byłam dziś na badaniach<glukoza bleeeeee> i obleciałam cały szpital w sprawie z Jagodą... Chirurg dziecięcy jest we wtorek tylko i nas zapisała już, dermatolog następna wizyta w przyszłym tyg też jakoś już nie pamiętam który dzień,ale mam wsio zapisane...masakra..biedne to moje dziecko:-( z każdej strony lekarz ostatnio:-(

czesc dziewczyny
rety, cz Wasze dzieci też rozrabiaja?? ja juz nie mam cierpliwosci, od rana nim biegam, jestem zmeczona a na 14 ide do pracy, gile mu leca z noska, do złobka sie nie nadaje, nie wiem czy szukac niani.... czy ktoras z Was ma opiekunke do dziecka????

Mój jest spokojny i poukładany jak aniołeczek!

ahahahahahahahahah taki żart okolicznościowy:-p:-p:tak::-D:rofl2:]
Toż to małe od rana daje tak popalić że nawet nie pytaj;-) wstaje i sprintem do salonu na fotel/kanape ----poskakać sobie hop hop Nawet nie wspomnę co sie dzieje jak do łazienki wpadnie! szczotki wszystko idzie w ruch! Mamy bramke na schodach założoną Mój syn sprawdza co oznacza GRAWITACJA Efektem tego mama 19 razy dziennie zbiera różne rzeczy ze schodów: piloty , puszki na mleko , szczotki , klocki zabawki , jednego kapcia mojego itp Więc kochana nie martwiaj się u Kubusia wszystko w normie:-p:rofl2:
Izia- Kochana przytulaki dla Ciebie !
Emalia- Kochana po co tak pisać...?:-( Ciesze się że Olunia tak sobie pięknie radzi! Ma w Tobie wsparcie wielkie a to dla niej chyba teraz jest najważniesze:) Piękne to co piszesz o jej zachowaniu, pamieci i tęsknocie... Aż łkezka się kręci!
OluVip- Kochana to rzeczywiście w maraton. Trzymam kciuki by wizyty sie udały ! I oby obeszło się bez operacji Jagódki!!!!

Perfecta jak czytam o twoim Jaśku to jakbym o moim czytała:-Du niego łazienka jest na pierwszym miejscu do rozrabiania rano pierwsze kroki a właściwie sprint to do łazienki jak już uda mi sie go stamtąd wyciągnąć to biegiem do pokoju brata jeśli już go nie ma to chodzi i rozkłada ręce że nie ma :-Da jak jest to najpierw go wali a potem się przytula komedia czasami oczywiście schody są też the best :-Ddla zabawek które go nie interesują akurat:-D

Oooo, czuje atak na moją osobę. Napisałam tylko moje spostrzeżenia. Można to zawsze nazwać zbiegiem okolicznośći. No ale każdy chyba zauważył że najpierw akcja z blogiem Leny, a tu zaraz kilka nowych blogów. Hmmmm, proszę się nie gniewac jeżeli kogoś tym uraziłam.

Mama Kubulki-
zdrówka dla małego
Ola- współczuje kochana. Oby wszystko dobrze się poukładało.
Iza-Jasiek robi tak samo. Najpierw walnie a potem jak się tuli...taki wtedy kochany jest i milusi :laugh2::)
Perciu- Te Jaśki to mają pomysły. Mój też rano wpada do łazienki, łapie za szczotkę i od razy w łapki, albo rozwija papier.:-) A najbardziej lubi piloty. Wyciąga pokrywkę od baterii i waliw ziemie pilotem tak długo aż baterie wypadną:-D

Bigos zrobiony i wysyłam do wszystkich chętnych:-p

Oooo, czuje atak na moją osobę. Napisałam tylko moje spostrzeżenia. Można to zawsze nazwać zbiegiem okolicznośći. No ale każdy chyba zauważył że najpierw akcja z blogiem Leny, a tu zaraz kilka nowych blogów. Hmmmm, proszę się nie gniewac jeżeli kogoś tym uraziłam.

emalia na prawdę holernie mi przykro po tym co napisałaś:-:)-( to chyba ja powinnam czuć się zaatakowana twoimi domysłami, insynuacjami. Moze zaraz się dowiem, że mam coś wspólnego ze zniknięciem bloga Leny. Na prawdę nie spodziewałam się tego po tobie:-( to tyle na temat mojej strony, która nawet blogiem nie jest

Gosia- ale przecież ja nic nie mam do ciebie ani twojej strony tylko opisałam zaistniły "zbieg okoliczności". Po prostu szkoda mi Leny , która włożyła tyle pracy w bloga a jakaś "świnia" pisała jej takie komentarze. Nie potrafie pojąć czemu ludzie są tacy podli i zawistni. ALe cóż...takie życie. Przepraszam Cie najmocniej jeszcze raz. Nie chodzi mi Kochana o Ciebie i nie chciałam Cię uraźić, ani nikogo innego.

reklama
Do góry