Hej, Hej Hello
kurcze jak jescze ktos coś o tej całej Hance napisze na facebooku to usuwam go ze znajomych... mam dość, zachowują sie jakby realny człowiek umarł... kretyni...
Nina dzis ladnie sniadanko zjadła jajeczko prawie całe, do tego pół jabłuszka
jak na nią to sporo na raz, ale mam problem, bo Nina ma czarny język... nie jakos bardzo, ale jednak
poczytałam w internecie i moga to być reakcje na antybiotyk, szczepionkę, brak witamin, ale tez zakażenia bakteryjne
poczekam jeszcze dzis i jak jej nie minie, jutro wędrujemy do pediatry
julia tak jak pisze zyraffka, to nie mi naleza sie podziekowania
kreatorko :-) U Lili wszystko dobrze, kilka dni temu miala goraczke ponad 40 stopni jednodniowa, nie znamy przyczyny i nic poza nia nie wystapilo, byc moze to zabki i tak jej organizm reaguje bo to nie pierwszy raz.. Poza tym coraz wiecej mowi, uklada dwuwyrazowe zdania, nie sika i nie robi kupki do nocnika :-) wypija rano kubek mleka a wieczorem juz nie chce, nauczyla sie sama zakladac kalosze i w nich caly czas chce chodzic, uczy sie skakac jak zabka i przesmiesznie jej to wychodzi a ostatnio zagrala w reklamie z czego sie niezmiernie usmialismy
To widzę, że podobnie jak Nina
moja też uparcie odmawia nocnikowania, czasem jakieś siku uda się złapać, ale tak wiadomo, przypadkiem, staram się wtedy chwalic, ale jakoś skutków nie widać, żeby na nocnik wołala
hah, kalosze super
A czego to reklama? chętnie bym zobaczyła :-)
Dziękuje dziewczyny wszystko poszło zgodnie z planem i z tata jest ok rachu pachu i ma z głowy(w dosłownym znaczeniu)teraz czekamy na wyniki badania co to było...
Z Kuba jest coraz gorzej!!!!!!ma temp, rączka taka czerwona i napuchnieta....jak przykładam sode to placz taki że masakra
jak do jutra nie przejdzie to zadzwonie do lekarza...
Żyrafka przepraszam że nie napisałam o kciukach, ale jakoś przeleciało mi w tym wszystkim, przeprasza, wiesz ze zawsze dobrze Ci zyczę i to jest najwazniejsze!
TYLKO MI
HEHEHE< żartuję>hehe ale
julia bardzo się ciesze że jestes na zamkniętym
Dobrze, że w tatą okej :-) a jak Kubuś minęło mu dzisiaj trochę? U nas pierwsze 3 dni po sczepionce było cieżko, a niiby te skojarzone, gdzie Nina ma jedno wkłucie są mniej inwazyjne, ale rączka była czerwona, a Nina spać w nocy nie mogła.
gosiagro - a Ty kochana co się nie odzywasz? Z ukrycia tylko szpiegujesz?
Napisz co u Ciebie i co u małej, bo ja jestem trochę nie na czasie po powrocie na bb
a jestem bardzo ciekawa co tam u Ciebie i małej ksieżniczki
A gdzie reszta dziewczyn? Pamiętam tak dużo znajomych nicków, które kojarzą mi sie z BB, a tu ich ni widu ni słychu, Anik, paulka, liliti,
anecznik, hefi, zdec, cobra, emalia gdzie Wy sie podziewacie? cooo? halloooo? dajcie znać!