reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Czerwcowe Brzuszki,:cool:
tak fajnie się Was czyta :-)
Ja niestety mam net tylko w pracy, lada dzień ma się to zmienić, i nie nzdążam za Wami.
Jutro i w piątek nie idę do pracy. Coś mnie grypka bierze i wolę to przeleżeć przez te 4 dni.:crazy:
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom - są wniobowzięci, a my razem z nimi :-)
Całuje Was wszystkie i życze wiecej słoneczka na twarzy niż tyle ile nam go daje ostatnio pogoda.
Miłego weekendu.

Cześć Czerwcowe Brzuszki,:cool:
tak fajnie się Was czyta :-)
Ja niestety mam net tylko w pracy, lada dzień ma się to zmienić, i nie nzdążam za Wami.
Jutro i w piątek nie idę do pracy. Coś mnie grypka bierze i wolę to przeleżeć przez te 4 dni.:crazy:
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom - są wniobowzięci, a my razem z nimi :-)
Całuje Was wszystkie i życze wiecej słoneczka na twarzy niż tyle ile nam go daje ostatnio pogoda.
Miłego weekendu.

Dbaj o siebie i zdrowiej nam szybciutko :-)

moje doswiadczenie tez ma blisko 4 lata ;-), a wlasciwie ciezarowkowsko to juz raczej blisko 5! ale trudno cos doradzic, bo co ciezarna to doswiadczenie. ja na przyklad w pierszej ciazy mialam zgage, a teraz mi wiecznie niedobrze. i na jedno i a drugie trudno cos doradzic, bo jak nawet chwile funkcjonuje, to jedz tu babo non stop orzeczy, migdaly i pij imbir. z samego takiego menu zacznie mnie mdlic... bleeeee

ja w 1 ciazy jadlam same batoniki,w 2 winogrona a teraz jem wszystko naraz!
Wpoprzednich obu ciazach wygladalam slicznie,gladka skorka jak pupa niemowlecia a teraz same pryszcze ze az wstyd na ulice wyjsc;-):tak::-)

Dzięki Kasiulka, postaram się :-)
Ale w sumie się cieszę na 4 dni w łóżeczku z książką;-)
Pozdrawiamy Was (Ja i Okruszek - była Pszczółka, ale Michał mówił Okruszek bo to bardziej za chłopcem przemawia i ja też się już tak przyzwyczaiłam - no i Krajewski miał taka piękną balladę do Okruszka :sorry:

Wpoprzednich obu ciazach wygladalam slicznie,gladka skorka jak pupa niemowlecia a teraz same pryszcze ze az wstyd na ulice wyjsc;-):tak::-)
Więc może, jak wskazują na to nasze stare polskie przesądy, będzie - DZIEWCZYNKA :-)
Podobno zabiera urodę mamie :-)

Ale u nas wieje, właśnie przewróciło się drzewo przed oknem a z dachu spadają dachówki...

reklama
no ja juz koncze prace i mykam do córci...jedziemy dzis kupic jakies butki na snieg...ja tez mam mega mdlosci...mi jedynie pomaga: owocowa guma do zucia... wy tu wszytkie po 30??? tylko ja 23??

Do góry