reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
z ta Malwiną coś jest nie tak, Ona jest niby w 11 tygodniu ja w 12 a znalazłam jej post na forum,ze ostatni okres miała 24 Września, a ja 3 września, wiec już tu jest coś nie tak:wściekła/y:
uciekam po małego do przedszkola, ale jak wrócę to jeszcze powęszę i pobawię się w detektywa:-)

Kobiety nie wolno nam się denerwować ani przejmować błahostkami więc proponuję zapomnieć już o "Malwinie" :-) i zająć się przyjemniejszymi rzeczami :-)

Kasiulka,

a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy:)

Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis :)

Kasiulka,

a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy:)

Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis :)

dokładnie tam gdzie wkleiłaś zdjęcie synka :-D

reklama
Do góry