reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
W ogóle po co Ci ludzie to robią!!!!
Z nudów... Już ją zgłosiłam jako trola
Z nudów... Już ją zgłosiłam jako trola
Tylko w sumie średnie dowody jak na trolla......
Kasiulka_1980
Tylko w sumie średnie dowody jak na trolla......
To poczytaj wszystkie jej posty. W 7 tc jej dziecko miało 10 cm :-)
To poczytaj wszystkie jej posty. W 7 tc jej dziecko miało 10 cm :-)
Skoro mamusia gigant, to może i dziecko gigant:-)
z ta Malwiną coś jest nie tak, Ona jest niby w 11 tygodniu ja w 12 a znalazłam jej post na forum,ze ostatni okres miała 24 Września, a ja 3 września, wiec już tu jest coś nie tak
uciekam po małego do przedszkola, ale jak wrócę to jeszcze powęszę i pobawię się w detektywa:-)
uciekam po małego do przedszkola, ale jak wrócę to jeszcze powęszę i pobawię się w detektywa:-)
SIABA
Fanka BB :)
Kasiulka,
a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy
Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis
a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy
Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis
Kasiulka_1980
Kasiulka,
Pzdr.
dokładnie tam gdzie wkleiłaś zdjęcie synka
reklama
Pzdr.
W tym wątku wszystko wyjaśnili :-) i to dobrze skoro mi się udało :-)
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/