a od ktorej strony?
szukam, szukam i znalezc nie moge
slaby ze mnie sledczy;-)
tak naprawdę zaczyna się na 77 stronie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od ktorej strony?
szukam, szukam i znalezc nie moge
slaby ze mnie sledczy;-)
Kiedyś ktoś tu napisal na forum, że jest co miesiąc taka sama, a to nie jest prawda.
Jest zróżnicowana od dni kalendarzowych, i tak więcej wypłaty masz jak było 31 dni a mniej jak 30 :-) - pytałam kadrowej
zgadzam sie, ale ja dostalam wiecej w listopadzie, ktory ma 30 dni niz w pazdzierniku ktory ma 31 dni, no ale na zwolnieniu jestem od 6 pazdziernka wiec moze to tez miala znaczenie;-)
ale mnie to nie przekonuje ze to nie jest brzuch ciazowy
no nie wiem, moze jestem naiwna
ale czemu nie wierzyc dziewczynie
moja ciotka w 4 mc wygladala na 6, taka uroda czy cos
a ja zeby poprawic sobie humor w deszczowy dzien spadam popludniu na zakupy!! -sama!! maly w domu z tata wiec poszaleje po sklepach
musze skoczyc po ciazowki widzialam przeceny z 40-60 euro na 4.99 juz kiedys w tym sklepie kupilam sobie super spodniczke wiec musze poszperac jeszcze bo trzeba jakos wygladac no nie???
ja przed ciążą ważylam 67 a w trakcie w 11 tygodniu waze 74kg jak narzie tylko 7kg mam nadzieje że za dużo mi nie przybedzie