reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a ja zeby poprawic sobie humor w deszczowy dzien spadam popludniu na zakupy!! -sama!! maly w domu z tata wiec poszaleje po sklepach
musze skoczyc po ciazowki widzialam przeceny z 40-60 euro na 4.99 juz kiedys w tym sklepie kupilam sobie super spodniczke wiec musze poszperac jeszcze bo trzeba jakos wygladac no nie???

życzę udanych zakupów!

ja z kolei z przyjaciłóką się umówiłam - niby na kawkę ale na zakupki też skoczymy, pilnie potrzebuję spodenek i większego biustonosza ....
i książkę i nożyczki ...
a jeszcze jakieś spożywcze po drodze ...

Co do Malwiny - trudno oceniać ale jakoś dziwnie to wygląda ....

reklama
Oglądałam zdjęcia Malwiny. Dla mnie to niemożliwe żeby w tak wczesnej ciąży tak wyglądać ( może to tylko otyłość). W sumie to mam to gdzieś ,ale generalnie nie lubię osób zakłamanych.

Znalazłam na forum taką wypowiedź Malwiny...

hihi nastepnego gnoma mamy na czerwcowym forum
To po Kartoteks juz druga

A propos brzucha, ja mam kolezanke ze spora nadwaga i ma identyczny jak Malwina. Ale ona nie narzeka ze za maly :-D:-D

A moj tort juz przelozony musem czekoladowym, na wierzch poleca swieze truskawki
Kajdusia jutro pieke dla ciebie :tak::tak:

Wiecie, tak sobie siedzę teraz i myślę, że może warto byłoby nasze brzuszki i usg umieszczać w wątku na forum prywatnym???
W końcu to nasze wizerunki i właściwie fotki tylko dla nas ... i może lepiej żeby nie oglądał ich każdy kto wejdzie na forum BB...

Co myślicie?
Może ja przesadzam z tą ostrożnością ... już usłyszłam w ciąży, że za bardzo się przejmuję ....

Wiecie, tak sobie siedzę teraz i myślę, że może warto byłoby nasze brzuszki i usg umieszczać w wątku na forum prywatnym???
W końcu to nasze wizerunki i właściwie fotki tylko dla nas ... i może lepiej żeby nie oglądał ich każdy kto wejdzie na forum BB...

Co myślicie?
Może ja przesadzam z tą ostrożnością ... już usłyszłam w ciąży, że za bardzo się przejmuję ....

ja sie absolutnie zgadzam. rowniez z podobnych powodow nie chcialam sie "przedstawiac" na forum publicznym.
mysle ze moderatorki moga przeniesc watek o zdjeciach usg i brzuszkow na prywatne, a dziewczyny ktore jeszcze nie maja do niego dostepu powinny chyba pisac do EWitki? Czy juz jest ktos inny wyznaczony ?

Z tą Malwiną rzeczywiście podejrzane :eek:
Poza tym ja w dalszym ciągu nie rozumiem jednej rzeczy, po co dziewczyny kłamią w ten sposób :wściekła/y:.

My mykamy za chwilkę do teściowej na obiadek. Podbrzusze boleć przestało całe szczęście, ale jak się będą powtarzać takie silne jak dzisiaj to skontaktuje się z moim ginekologiem.

3majcie się dziewczyny.

Do wieczorka.

ja sie absolutnie zgadzam. rowniez z podobnych powodow nie chcialam sie "przedstawiac" na forum publicznym.
mysle ze moderatorki moga przeniesc watek o zdjeciach usg i brzuszkow na prywatne, a dziewczyny ktore jeszcze nie maja do niego dostepu powinny chyba pisac do EWitki? Czy juz jest ktos inny wyznaczony ?

Oj, nie wiem do kogo ...
A jeśli nie da się przenieść to po prostu załóżmy nowy.

My mykamy za chwilkę do teściowej na obiadek. Podbrzusze boleć przestało całe szczęście, ale jak się będą powtarzać takie silne jak dzisiaj to skontaktuje się z moim ginekologiem.

3majcie się dziewczyny.

Do wieczorka.

Smacznego i opiekuj się brzuszkiem ;)

reklama

Co myślicie?

jestem tego samego zdania
tez nie chcialabym zeby ktos wzial zdjecie usg mojej kruszyny i napisal ze to jego

Do góry