reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kpi23 - ja tez wczoraj wieczorem poczułam takie łaskotanie, ale tak juz czekam na te ruchy, że nie wiem czy sobie nie wymyslam:cool2:
liliti - super, ze z maluchem oki:-)
Kama83 - odpoczywaj sobie, ale jak sie zwiekszy to leć do szpitala
karo85 - sliczny maluszek:tak::tak:

reklama
hej ciagle czytam ze ktoras idzie na usg ,to ile razy juz bylyscie ???????? ja dopiero w polowie stycznia mam a potem w dniu porodu ..:-:)-:)-(
ale jedziemy na swieta do Pl wiec pojde z okazji swiat podejrzec do mojej pani doktor :tak::tak:

Ja bylam tylko raz,jak stwierdzali mi ciaze, bylam w polskiej przychodni. w Londynie pierwsze usg robia w3mies.:no:Mam takie 7.12. Pozniej bede w Pl to sobie zrobie kolejne,postram sie o 3d,moze bedzie juz cos widac:happy:

Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona:szok::szok:
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne??? :szok:

Ja caly czas mam taki sluz. Raz wiecej raz mniej.

Dziewczyny czy macie czasami kłucia w podbrzuszu??
Jakieś 15 min temu złapały mnie takie kłucia że się zwijałam z bólu, do tego zrobiło mi się strasznie niedobrze i zwymiotowałam. Teraz kłucia są mniejsze ale odczuwalnie :eek:

Ja nie wymiotuje,ale brzuch boli mnie czesto. Klucia mam czesto przy wstawaniu z lozka,ogolnie przy naglej zminie pozycji. Mam nadzieje,ze to nic takiego.

aha, zapomniałam, że wczoraj wieczorkiem coś mnie łaskotało w brzuszku, tak na wysokości dzidzi ... chyba mam to samo co która z Was, nie pamiętam która o tym pisała ... czyli mój dzidziuś musiał wyjątkowo wariować !!!
ale to było super! ja chcę jeszcze!!!

Jajuz nie wiem co myslec,bo wczoraj tez cos takiego mialam.ale to chyba niemozliwe. u mnie powtorzylo sie to dwa razy i bylo na samym dole, gdzie jest bejbis.... :happy:

OlaPio ale mi narobiłaś ochoty na leniwe pierogi:-)
Chyba zaraz poproszę mamę żeby mi je zrobiła na weekend jak przyjadę:-)

Właśnie tak się zastanawiam czy nie zapakuję dupy do autobusu i nie podjadę trzech przystanków do baru mlecznego na leniwe pierogi;-)
Czy ktoś z Wrocławia wie czy na Drobnera jest jeszcze bar mleczny MEWA?

słuchajcie dziewczyny, nurtuje mnie jedna sprawa, poczytałam sobie trochę inne fora i znalazłam tam dużo negatywnych opinii na temat nowej mamy u Nas na forum Malwiny i nie wiem co mam o tym sądzić:-:)wściekła/y:, ale wychodzi na to,ze coś z nią jest nie tak

słuchajcie dziewczyny, nurtuje mnie jedna sprawa, poczytałam sobie trochę inne fora i znalazłam tam dużo negatywnych opinii na temat nowej mamy u Nas na forum Malwiny i nie wiem co mam o tym sądzić:-:)wściekła/y:, ale wychodzi na to,ze coś z nią jest nie tak

Czemu??
W razie czego napisz na forum prywatnym, bo przecież nie chcemy nikogo obrażać.

reklama
To samo czytałam na brzuszkach o Malwinie:confused2::eek: Przykre to, ale takich osób które kłamią na forum jest zawsze kilka. Może niech sama zainteresowana się wypowie:cool2:

Do góry