OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Acha, czy mogę prosić o dopisanie mnie do wątku zamkniętego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co dziewczyny ja już też widzę że coś jest nie tak:
https://www.babyboom.pl/forum/galeria-brzuszkow-f61/brzuszki-forumowiczek-20089/
Tu ją chyba rozszyfrowali.
To samo czytałam na brzuszkach o Malwinie Przykre to, ale takich osób które kłamią na forum jest zawsze kilka. Może niech sama zainteresowana się wypowie
Mam pytanie do dziewczyn co są na zwolnieniu. Bo ciekawi mnie sprawa waszego wynagrodzenia, czy dostajecie podobną wyplate? Wiem, że wylicza sie srednia z 12 m-cy, ale wylicza ja sie raz i jest stała, ewentulanie wyplata rozni się w zalezności od ilości dni w m-cu czy jest 30 czy 31? Chyba ze żle to rozumiem. Własnie dostałam swoją drugą wypłate na zwolnieniu i nie mogę narzekac gdyz pierwszym razem dostałam o 110 zl wiecej niz moja normalna wyplata a teraz dostałam o 160 zl wiecej, dziwne bo listopad ma mniej dni niz pażdziernik, możne ta średnia jest ruchoma? Jestem bardzo szczesliwa z tego faktu, że wiecej pieniedzy tylko tak mnie to zastanawia jak oni to wyliczaja, może któraś z was wie?
Mogłabym zadzwonic do pracy, chociaZ u nas payroll robi firma zewnetrzna, nie chce sie tez wychylac, bo moze sie ktos walnął i mi zmniejsza...