reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Trochę poczytałam na temat dużego brzucha w ciąży. I w sumie dużo dziewczyn tak miało już na samym początku. I wcale nie musi to jednak oznaczać mnogiej ciąży. Po prostu każda z nas jest inna. U innej z kolei przez 3/4 ciąży nie będzie widać że jest w ciąży.
Np ja w pierwszej ciąży taki brzuch jak ty pokazujesz miałam w 7miesiącu;-)
Ale tak jak piszę to sprawa bardzo indywidualna.
Sprzedawaliśmy trzy-cztery miesiące temu wózek i przyjechała po niego kobieta. Ja się jej pytam: Dla kogo pani kupuje ten wózek? A ona do mnie: Że dla siebie.
Ja taka zdziwiona. W trakcie rozmowy okazało się że jest w 6-7miesiącu, a dalej miała na sobie obcisłą bluzeczkę na krótki rękaw i mówię wam NIC nie było widać.

reklama
No nie na 100% ale dwa razy jej się wydawało, że widziała peniska :-D:-D:-D

to pewnie mąż dumny? Mój to chodzi jak paw:-D, ja bardziej chciałam dziewczynkę, ale miałam przeczucie, że to będzie chłopiec:tak: oczywiście z chlopczyka tez jestem zadowolona:-):-), nawet to i lepiej zeby był starszy brat, tylko potem trzeba juz bedzie polować:-D

Mi lekarz powiedział że na zwykłym USG lepiej widać płeć niż na 3D.
Chociaż pewnie i tak wszystko zależy od "oka" pana doktora/doktorowej:-D

no, doswiadczenie lekarza na pewno jest wazne jak i ulozenie dzieciaczka:-). U mnie na zwykłym usg nie było tak widać, a na 3D juz wyraźnie:-D

to pewnie mąż dumny? Mój to chodzi jak paw:-D, ja bardziej chciałam dziewczynkę, ale miałam przeczucie, że to będzie chłopiec:tak: oczywiście z chlopczyka tez jestem zadowolona:-):-), nawet to i lepiej zeby był starszy brat, tylko potem trzeba juz bedzie polować:-D

Ja nie mam męża i na razie stanu cywilnego nie zmieniam :-D

Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona:szok::szok:
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne??? :szok:

reklama
hej ciagle czytam ze ktoras idzie na usg ,to ile razy juz bylyscie ???????? ja dopiero w polowie stycznia mam a potem w dniu porodu ..:-:)-:)-(
ale jedziemy na swieta do Pl wiec pojde z okazji swiat podejrzec do mojej pani doktor :tak::tak:

Do góry