reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich o porannej porze!:-)
Wczoraj oczywiście odpadłam szybko i nawet nie zdążyłam się pożegnać, bo mój małż okupował komputer.
Teraz muszę się ubrać i powoli podreptać jakoś po pieczywo i owoce, bo umrę z głodu.
Witam nową mamę:-) Rzeczywiście brzusio masz już pokaźny:-):szok:
Ale mi się nie wydaje żeby przy bliźnikach tak dużo szybciej urósł.
Przecież w sumie one są jeszcze malutkie.

No i oczywiście życzę wszystkim miłego dnia:-):-):-)

reklama
witam w pochmurny deszczowy dzionek...
juz mam dosc tej pogody od 2 tyg pada i pada,wrocilam wlasnie z przedszkola i mam 2 godz spokoju uffff
teraz biore sie za porzadki i mam straszna ochote na salatke warzywna taka najzwyklejsza....
ponizej moje psotne szczescie ,nie daje mamusi polezec :no::-D

Załączniki

• 20091031988.jpg
    20091031988.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 28
Witajcie kochane, dziewczyny ktore mialy wizyty jeszcze raz gratuluje, pewnie mialyscie noc pelna kolorowych snow :-D:-D
A jak samopoczucie u reszty?

Malwina91
a w ktorym tygodniu juz jestes?
paulka kpi super avatarki :-):-)
mamamikolaja swietna fotka:tak:
Ja dzis wieczorem ide na urodzinki do przyjaciolki, bede zaraz robic tort :confused2::confused2:

Ja właśnie drugi raz wstałam :-p Bo dzisiaj obudziłam się o 5tej i do 6tej spać nie mogłam :wściekła/y:

Witam się również z nową mamą i gratuluje pokaźnego brzuszka :-D może rzeczywiście 2 szczęścia tam siedzą (a może i więcej ;-))

mamamikolaja jaki słodziak z tego twojego łobuziaka :-D:-D

Ja dzis wieczorem ide na urodzinki do przyjaciolki, bede zaraz robic tort :confused2::confused2:

mmmm, torcik :-D:-D:-D mniam. A jaki torcik będziesz robić?

w poniedziałek musze sie stawi w szpitalu na badaniach i sie dowien czy to jedno czy moze dwa bo lekarz mówi mi że mam za duzy brzuch

bliźniaki czy nie, to i tak za duży brzuch jak na 11 tc

Ale super!! Gratuluje serdecznie!! Wczesnie wypatrzyl to i owo :) To bylo usg 3d,czy to zwykle?
Wszystkim dziewczynom, ktore dzis byly u gin, serdecznie gratuluje dobrych wiadomosci! Ciesze sie razem z Wami :)

To było zwykłe USG :-)

witajcie kochane:-)

ale ładna pogoda, az szkoda w domu siedziec:wściekła/y:

Malwina - to na pewno 11 tydzień:eek:
Kasiulka - to super, ze juz na podstawie zwykłego usg powiedziala płec:-D
a dzisiaj ma ktos wizyte? super sluchac takich najsowych wiesci:-D, jeszcze raz wszytkim wcxorajszym mamusiom gratuluje:-)

reklama
Do góry