reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
w poniedziałek musze sie stawi w szpitalu na badaniach i sie dowien czy to jedno czy moze dwa bo lekarz mówi mi że mam za duzy brzuch

zyraffka - słodkich snów ;)

Malwina91 - pewnie, że podwójne szczęście ;), daj znać kto tam u Ciebie w brzusiu siedzi ...

A oto i mój awatarek ;)
Nie wiem czy poznałybyście mnie na ulicy ale zabawę miałam fajną :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja już po badaniu :-D

Gin mi powiedziała, że na 90% to będzie chłopiec

Idę wkleić zdjęcia.

Wszystko jest ok, wg USG dzidziuś ma 12t6d :tak: (tak jak suwaczek)

Ale super!! Gratuluje serdecznie!! Wczesnie wypatrzyl to i owo :) To bylo usg 3d,czy to zwykle?
Wszystkim dziewczynom, ktore dzis byly u gin, serdecznie gratuluje dobrych wiadomosci! Ciesze sie razem z Wami :)

wiecie,wczoraj kolezanka mi mowila,ze jej kolezanka z kolei miala miec chlopca,przez cala ciaze jej tak mowili i nie pamietam,czy dopiero w9miesiacu czy juz przy porodzie okazalo sie,ze to jednak dziewczynka.... jeju,a myslalam,ze w dzisiejszych czasach te aparaty sa juz na tyle dokladne,ze tyle razy mylic sie nie beda. Moja mam miala tak samo z moja mlodsza siostra. Do konca miala byc chlopcem. Wszyscy sie cieszyli,bo to bylo trzecia ciaza,a wczesniej dziewuchy...jakiez bylo ogolne zaskoczenia,jak wyszla moja Malgorzatka...ale to bylo18lat temu... :laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam Was tak wczesną porą:-) jak mi się dzisiaj wstać nie chciało,z dnia na dzień coraz gorzej. Pozieszające jedynie jest to że do15:15 nie tak daleko:-D i będzie weekend:-) zyczę miłego dzionka:-)

Witam się i ja:-) u nas na dziś deszcz zapowiadali, ale narazie jest ładnie...może tak zostanie:sorry:

Jeśli chodzi o pomyłki lekarzy co do płci dziecka to ja tu słyszę o takich przypadkach:tak:tez myślałam że dziś to się raczej nie zdarza, a jednak. Moja ginka niby jeszcze nigdy się nie pomyliła...jeśli nie jest pewna to nie mówi;-)

reklama
Do góry