reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam! ja już siedze sobie w pracy i dopiero kompa włączyłam.Co do płci to w poprzedniej ciąży w 19 t gin powiedziała mi na 100% że chłopulek a po3 tygodniach na 3d gin pokazał mi o tu jest łechtaczka tu wargi sromowe wszystko było super widać tylko ja byłam zdziwiona ale chyba na3d lepiej widać niż na zwykłym.malwina91 -witamy!brzuchacz naprawde wielki ja chyba długo się takim nie pochwale bo u mnie zaczyna być troszke widać w6-7 miesiącu chyba że teraz będzie inaczej:-)paula24211-u mnie też teraz srasznie dużo śluzu pytałam lekarza powiedział że to normalne w ciąży

Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona:szok::szok:
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne??? :szok:
ja mam cos podobnego, ogolnie sluzu jest wiecej niz normalnie
jak jest bialy lub przezroczysty to jest ok
gorzej jak zolty bo swiadczy o infekcji

a USG mialam juz 4 razy z czego 2 nadprogramowo

Dzieki dziewczyny dobrze ze to normalne bo słyszalam o bialym a tutaj przezroczysty:tak::tak::tak:

dziekuje Wam jestem teraz spokojniejsza;-):-)

witajcie dziewczynki!
ja też najpierw wstałam o 7, oddelegowałam moich chłopaków do przedszkola i pracy, po czym wróciłam grzecznie do łózka, oczywiście najpierw zjadłam pyszne śniadanko :-):-D i pewnie gdyby pies nie domagał się wyjścia na dwór jeszcze bym pospała,:-D
ja nie wiem kto siedzi w moim brzuszku, ale napewno to jakiś leniwiec:-D:-D

Ja uciekam bo chociaz strasznie mi sie nie chce to musze jechac do kumpeli bo musimy zrobic razem prace:no::no::no: jak wroce to pewnie bedzie juz ciemno:-:)-( ale dzisiaj piatek to cos trzeba porobic :-):-)
miłego dnia Wam zycze:tak::tak::tak:

pisałyście o dużych brzuchach, moja przyjaciółka tez od początku ciąży miała bardzo duży brzuch i też podejrzewali bliźniaki, ale jest jedno, a teraz w 23tygodniu wygląda jakby miła lada dzień urodzić, a rodzi dopiero pod koniec marca:-)

reklama
witajcie kochane:-)

ale ładna pogoda, az szkoda w domu siedziec:wściekła/y:

Malwina - to na pewno 11 tydzień:eek:
Kasiulka - to super, ze juz na podstawie zwykłego usg powiedziala płec:-D
a dzisiaj ma ktos wizyte? super sluchac takich najsowych wiesci:-D, jeszcze raz wszytkim wcxorajszym mamusiom gratuluje:-)

a my raz jeszcze dziękujemy i nadal bardzo, bardzo się cieszymy ;)
I trzymamy kciuki za wszystkie mamy ;)

Tia, widok piękny :-D
Ja następną wizytę mam 22 grudnia - też już nie mogę się doczekać

U mnie 14 grudnia - przezierność karkowa + PAPPA.

ja tez bylam 3 razy juz i tez miałam juz 3 Usg:tak:
Ja też 3 wiyty i 3 USG. Różne są opinie ale więcej, że USG nie szkodzi dzidziusiowi - więc fajnie tak często pozaglądać do fasolki!

Co do śluzu.
To ja mam leciutko żółtawy ale u mnie nie oznacza infekcji bo wszsytkie badania wyszły dobrze (miałam też posiew na bakterie) ...
Czasem zdarza sie przeźroczysty ...
Więc kolor to chyba też indywidualna cecha każdej kobiety ...

Do góry