reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dodałam swój stworzony Avatar, nie jest idealny, ale cóż:-D:-D:-D:-D

etam, fajny jest! ja zaraz zrobię swój tylko nie wiem czy będę umiała go wkleić :-(

witam dziewczyny moge sie do was przyłaczyc????

jasne, witamy!!!!

to czemu tej fotki jeszcze na forum nie ma:confused:

:zawstydzona/y:A bo ja to noga z kompa jestem ale małż jutro mi obiecał, że pomoże i zrobi ... będę go męczyć już od rana!

reklama
Cześć Dziewczyny! Nareszcie mogłam sobie usiąść i poczytać co u Was!
Cieszę się, ze wszystkie wizyty wypadły pozytywnie:-)

Też jestem po..
Wyniki badań wszystkie dobre, przezierność w porządku:-)
Zobaczyłam dzisiaj jak maluszek fika, niesamowite uczucie, śmiałam się z tych wszystkich fikołków
Widziałam jak Dzidzia "drapie" się po główce, widziałam zbliżenie rączki- malutkie, przesłodkie paluszki
Moje cudo ma już 6 cm:-)
Niestety nie mam zdjęcia, bo coś z drukarką nie tak.

Od jutra jestem na zwolnieniu, nareszcie odpocznę, doprowadzę mieszkanie do stanu używalności, muszę zabrać się za pisanie pracy dyplomowej, zawsze coś się znajdzie do roboty:-)

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

Gratuluję:-)ciesze się z dobrych wieści:tak:

witam dziewczyny moge sie do was przyłaczyc????

Jasne- wiatmy. Gratuluję dzidzi:-)

Cześć Dziewczyny! Nareszcie mogłam sobie usiąść i poczytać co u Was!
Cieszę się, ze wszystkie wizyty wypadły pozytywnie:-)

Też jestem po..
Wyniki badań wszystkie dobre, przezierność w porządku:-)
Zobaczyłam dzisiaj jak maluszek fika, niesamowite uczucie, śmiałam się z tych wszystkich fikołków
Widziałam jak Dzidzia "drapie" się po główce, widziałam zbliżenie rączki- malutkie, przesłodkie paluszki
Moje cudo ma już 6 cm:-)
Niestety nie mam zdjęcia, bo coś z drukarką nie tak.

Od jutra jestem na zwolnieniu, nareszcie odpocznę, doprowadzę mieszkanie do stanu używalności, muszę zabrać się za pisanie pracy dyplomowej, zawsze coś się znajdzie do roboty:-)

Cieszę się że wszystko ok:tak:i jaki już duży dzidziuś. Gratulacje.

reklama
Malwina91 :shocked2:ale masz już brzusio:szok::-D u mnie dopiero zaczyna byc coś widać:sorry:

A ja już się żegnam, bo strasznie śpiąca jestem:sorry: Spokojnej nocki Kochane:tak:

Do góry