reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

u mnie niestety zastoj, bo sobie troche pofolgowalam ostatnio, a jutro 9 rocznica slubu :szok: wiec pewnie tez pogrzeszymy :-p No ale przynajmniej brzuszki codziennie robie.
Od niedzieli zapowiadaja 34 stopnie:-D to sie moze troche gramow wysmazy
A wy jakie plany na weekend macie, u rodzicow?

reklama
u mnie niestety zastoj, bo sobie troche pofolgowalam ostatnio, a jutro 9 rocznica slubu :szok: wiec pewnie tez pogrzeszymy :-p No ale przynajmniej brzuszki codziennie robie.
Od niedzieli zapowiadaja 34 stopnie:-D to sie moze troche gramow wysmazy
A wy jakie plany na weekend macie, u rodzicow?

a co na jutro planujecie:-D:-D długo już po ślubie jesteś:tak: a swoją droga przypomniałaś mi, że my swoją czwartą za 2 tyg mamy, muszę wymyślić jakiś kolejny deserek:cool2::cool2::cool2:

a plany na weekend nijakie:-( mąż idzie jutro do pracy:-(

Cześć dziewczynki
Dzieciaki oglądają teletubisie, więc mam chwilę dla siebie, choć dziś zjeżdża się rodzinka z Anglii na ponad tydzień, więc trzeba chałupę odgruzować, a co odgruzuję jeden pokój i przechodzę do następnego to przez ten poprzedni jakiś tajfun przechodzi:confused2::eek:
eagle- owocnych przygotowań do imprezki, my będziemy świętować z opóźnieniem- dopiero we wtorek....
Agi- super zębatka :-)
Emalia- przytulam Was mocno, trudny dzień przed Wami :-(
Lena- już sobie wyobrażam jakie słodkości przyszykujesz na roczek Gajuni
kasiaj- ja też już się nie mogę doczekać prezentów ;-) Choć większość sama wybrałam- dzieciaki dostaną od babć (łączę roczek Gosi z imieninami Piotrka)- od jednej BESTWAY BASEN ROZPOROWY 305x76 +POMPA +FILTR+BON30 (1679580548) - Aukcje internetowe Allegro a od drugiej NAJTANIEJ! DOMEK OGRODOWY DLA DZIECI DUŻY PROMOCJA (1677240401) - Aukcje internetowe Allegro u nas cienko z kasą, więc Gosia dostanie od nas tylko DOMEK DUZY NAMIOT DLA DZIECI Z TUNELEM PREZENT (1678749080) - Aukcje internetowe Allegro , mamy też sto kulek to wrzucimy je do jednego namiotu. Myślę, że dzieciaki będą mieć fajne wakacje dzięki tym sprzętom :tak:
Też pewnie jesteś dzisiaj w ferworze przygotowań. A ponton przyda się- na przykład jako baldachim nad łóżeczko :-D
Kasiek - no tego jeszcze nie słyszałam, taśmą klejącą uszy przyklejać :-D:-D:-DWedług mnie to tylko kwestia genów i w żaden sposób nie wpływa na urodę maluszków. Jak mu kiedyś będzie przeszkadzać to zapuści sobie dłuższe włosy :tak:W Mielnie nie będziemy, my będziemy w Łebie :-) A Teneryfy zazdroszczę
Koriander- my we wrześniu bedziemy mieć 9tą tocznicę :-) To za rok czeka nas niezły jubileusz!
Miłego dnia!

kajdusiu - super te prezenty:tak: jak ja żałuje, że nie mam ogrodu na co dzień:-(

eagle i Perfecta chyba dzisiaj zaspały:-D

mąż przyjechał to i zyrrafka przepadła:-D:-D

a co na jutro planujecie:-D:-D długo już po ślubie jesteś:tak: a swoją droga przypomniałaś mi, że my swoją czwartą za 2 tyg mamy, muszę wymyślić jakiś kolejny deserek:cool2::cool2::cool2:

a plany na weekend nijakie:-( mąż idzie jutro do pracy:-(
idziemy do jakiejs restauracji, ja juz nie bede nic piekla zeby nie kusilo :-DDlugo oj dlugo jestesmy po slubie, ale jakos nie widze roznicy w zachowaniu :-) A cos szykujesz na rocznice? Czy powalisz meza na kolana jakims slodkim wypiekiem?

Kajdusia fajnie ze za rok tez wam dyszka strzeli, ja mam cicha nadzieje na jakies "wyjatkowe" obchody, ciekawe co z tego wyjdzie . A prezenty super, juz widze jak Piotrus z Malgosia beda szalec :tak:

Jestem jestem

tak wogóle Dzień Dobry :)

oj to prawda Gosiagro dziś także nieco dłużej pospaliśmy co prawda Tomek obudził się wcześniej ale mama zgarnęła go łóżka i tak dospaliśmy do 7 ( co prawda w 4 osoby było nieco ciasno ale daliśmy radę :-D) później śniadanko, zaliczyliśmy już część zakupów z Asią i plac zabaw, Tomek z tatą ucinali drzemkę w tym czasie, teraz pora na 2 śniadanko i ....nie wiem co dalej....

mega duże buziaki imieninowe dla Jasieńków Emaliowego i Perfectowego

Hejo!

Gosiagro- jestem pod wrażeniem Twojej wczorajszej tarty!!! Wstawiłaś przepis na gotujących? Zaraz ide szukac:))

Kajdusiu- ale super prezenty dzieciaki dostaną!!! Marzy mi się ogródek z takim domkiem dla dziewczynek...ahhh

Co do rocznic to my w sierpniu mamy 7 rocznice ślubu a w grudniu 15 bycia razem:))))

snilo mi sie ze jadlam jakas nieziemsko dobra tarte z truskawkami :-)

:-D:-D:-D to miałyśmy chyba ten sam sen, ale nie ma się co dziwić jak nam Gosia takie pyszności zafundowała:tak::-)

lenka super że tak Ci fajnie z tą pracą i Gajusia też zadowolona

Emalia jaka piękna fotka Jasia obok suwaczka

Nadika może dla Natanka zbyt dużo atrakcji i nowych bodźców na raz, pewnie to chwilowe i niedługo znów będzie się świetnie bawił w towarzystwie

Kasiaj. Zyraffka a jak u Was przygotowania przedroczkowe?

Kasiek co za bzdury, niech teściowa sama sobie przyklei uszy taśmą, z tego co wiem to kwestia genetyki, a poza tym uszki naszych maluchów też rosną i z czasem się "naprawią" ale ja tam tego nie widzę, dla mnie Damiś jest uroczym przystojniakiem to chyba po tatusiu;-)

to tak na szybko bo dzieciaki juz wzywają, postaram się zaglądnąc poźniej
MIŁEGO DNIA:-)

Dzień dobry :)
Ulica sezamkowa leci i nie mam dziecka :):)

Kasiek1983 - jezeli chodzi o uszka, to jak Krystianek byl mały, to staraliśmy się, żeby ich nie odginał...po czym stwierdziliśmy, ze tak sie nie da i sobie darowaliśmy. W czapeczce dziecku bedzie nie wygodnie, a taśmą, to troszke drastycznie. Uważam, że uszka z biegiem lat się same ukształtują.
Współczuje noszenia wózka i Damianka oddzielnie. U nas w wózku zawsze grzeczny, ale jak wzieliśmy go na rowerek, to tak samo sie skończyło...tylko mialam męża do pomocy :)
Super z ta teneryfą :)
Kahna - dajesz grzyby małemu? Nie za wczesnie? Bo mi sie wydawalo, ze takie maluszki nie mogą...
Kajdusiu - troszke zazdroszcze ogródka i tego, ze można takie fajne żeczy wstawić...ale może już nie długo to sie zmieni :)
koriander - 34 stopnie? U nas zapowiadają tylko 19 :(

Ehhh...wszyscy o tej tarcie, a ja teraz moge sobie tylko pomarzyć :p
Możecie mi podać link do kalendarzu urodzinowego?
Miłego dnia wszystkim :)

reklama
Do góry