reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lena- ja głosuję codziennie :) a roczek w sobote świętujemy:) fajnie, że w sobotę trafiło akturat:) ja jak dizecko, już się nie moge doczekac co młody dostanie za zabawki :)wiem, że od chrzestenego basen z kołem i piłką i jakąs niespodziankę a od chrzestnej ponton:p nie wiem, po co roczniakowi ponton, ale ok, darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, będzie po dywanie pływał :) i już się nie mogę doczekac jak słodkości podjem, bo prawie 2 miesiące nie jadłam :( torcik, ciasto z galaretką a do tego martini :p

hehe po dywanie bedzie miotał wiosłami...zarabista jestes...nie raz sie usmieje z Ciebie;)
Ja to nie bardzo mam głowe bo w pracy do 17:(

reklama
mam nadzieję, że będziesz zadowolona, a w razie oc to ja swojego xa na allegro w niecałą godzinę sprzedałam :) rację ci przyznam, że zwrotny i wygodny tylko jak dla mnie ciężki strasznie ten xa był teraz mam parasolkę, która z filpem waży mniej niż xa sam bez dziecka :)
ja mieszkam w domu jednorodzinnym wiec go będę dzwigala tylko do bagażnika :)

z wozkiem to zalezy gdzie kto uzytkuje
ja swojego pierwszego kombajna juz nie uzywam bo za ciezki ale jak bylam u mamy to na te jej wertepy moja spacerowka za delikatna
jak parasolka przejechac przez las? czasami ja przenosilismy
a skoro Emalia mieszka gdzies poza miastem to pewnie sprawdzi sie swietnie

zdec wspolczuje nocnego wstawania, dosc czesto je, moze rzeczywiscie herbatka pomoze
Lena ale chyba cos wyczarujesz na roczek, pochwal sie co w planach, czy ktos cie wyreczy?
Kasia z takimi prezentami to nic tylko nad morze sie wybrac, a moze do pontonu piachu nasyp i bedzie piaskownica, zazdroszcze martini, mimo ze nie lubie to teraz wypilabym wszystko co ma %, a ze spritem i lodem calkiem ok

Witajcie laseczki!

Ale produkcja... nie ma jak Was nadrobić bo czasu brak... :(

Widziałam tartę Gosiagro... ło matko... ale mi ślinka ciekła!!! ta stronka ma wiele super przepisów!!! :)

Zdec - współczuję pobudek w nocy... mój się też często budzi ale tylko dlatego że smoka szuka... kiedyś próbowałam dać mu wodę i nie chciał pić w nocy... a mleczka w nocy nie pije od kiedy ukończył 2 miesiące!!!

Ja zrobiłam dziś chyba z 20 babeczek z bitą śmietaną i owocami... i zjadłam bardzo dużo... ale ze mnie świnka... :(

Dziewczyny, czy Wy zakładałyście swoim dzieciom czapeczki na noc żeby nie miały odstających uszów??? mój ma bardzo odstające i teściowa mówi żeby mu zakładać czapkę lub taśmą przylepiać... dla mnie to bez sensu, no wiem że ma odstające ale uważam że to go nie szpeci bo ma śliczną buźkę!!! ;)

Zabrałam ostatnio Damisia do takiego mini figlo raju i gdy wsadziłam go do basenu z kulkami zaczął wyć jak bym go do wrzącej wody wsadziła... nie wiem czemu on tak reaguje na piłki... w domu ma piłeczkę i ładnie się nią bawi... :( dziwne do moje dziecię... a i na spacerach jest ostatnio nie do zniesienia... wczoraj niosłam go w jednej ręce a drugą prowadziłam wózek przez kilometr!!! :( masakra... ale poza tym to jest prze kochany!!! :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :D

ps. 10 lipca jedziemy do Mielna, będzie tam ktoś z Was? a i podjęliśmy decyzje ze pod koniec września z kuzynką lecimy na teneryfe!!! ;)

Co do wózka, to my nadal jeździmy dużym po mieście... parasolka tylko na wyjazdy... chociaż coś mi się kółko zepsuło w tym dużym i tak mnie denerwuje... chętnie kupiłabym Maclarena jak bym miała kasę ;)

Ostatnia edycja:
Kasiek tez slyszalam o czapeczkach, plasterkach jak dziecko ma odstajace uszy, ale to chyba tez duzo zalezy od genow, nie wiem czy rzeczywiscie dziala. Ja uwazam osobiscie ze Damian jest przesliczny a jego uszka dodaja mu osobowosci i czaru!
Swietnie z ta teneryfa :-)

Dziękuję Maju!!! :) jestem tego samego zdania, więc teściowa niech się czepia kogoś innego!!! ;) ja miałam odstające uszy jak byłam mała... same się "naprawiły" ;)

Miłych snów!!! :)

Od kilku dni, niesamowicie bolą mnie piersi... a okres miałam tydzień temu... ból taki jak wtedy kiedy zaczynały rosnąć, pamiętam ten ból do dziś!!! dziwne to... ?

Ostatnia edycja:
reklama
hellołłłłłłłłłłłłłłłłł.....udało mi się wygospodarować trochę czasu na BB...wprawdzie kosztem snu ale co tam....stęskniłam się za wami....i strasznie mi żal że nie zawsze jestem z Wami na bieżąco.....
kasiek - wow teneryfa....zazdraszczam.....a Damis jest przecudowny.....śliczny chłopak z niego...więc olej teściową....zreszta ja też wiele razy słyszałam od mojej pseudololeżanki że Polcia ma odstające uszy...pffffffffffff...też mi!!!!

Do góry