reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nie wiem jak o się stało ale jest mi bardzo, ale to bardzo przykro że składając życzenia rano zapomniałam o Jasieńku Klementinki, skarbie dla Ciebie także ogromniaste buziaki imieninowe :-)

reklama
koriander - no na razie jeszcze pomysłu nie mam, bo mi przypomniałaś, że nasza się niedługo zbliża;-);-)

eagle - ty to kochana masz tempo:szok: już tyle rzeczy zrobiłaś, będziesz dla mnie wzorem jak już nam się rodzina powiększy:cool2:

kasiaj - a co to za klopsiki w occie? poproszę o przepis:-)

agast- jest, jest, zajrzyj na gotujące;-)

Perfecta - gratuluje zębolków, a skoro ty ostatnio taka owocowo- sezonowa jesteś to polecam ci chłodnik arbuzowo-truskawkowy z imbirem i miętą, mniam, mniam albo podobny tylko bez arbuza, pyyyychaaaa:tak::tak:

Zobacz załącznik 366078Zobacz załącznik 366075

Prosty chłodnik z truskawkami - Przepis
Chłodnik arbuzowo - truskawkowy - Przepis

Duże buziaki imieninowe dla naszych Jasiów Emaliowego i Perfectowego

Kochana chłodniczek arbuzowo- truskaweczkowy od 3 lat jadam:) z imbirkiem i baaaardzo lubię dodać do niego prażone pistacje! Mniam! Dobrze że jutro bazarek bo sobie zakupy zrobię :) Usiądę sobie w kojcu Jasia obłożę się wszystkim (tarta , chłodnikiem , malinami , truskawkami , bita śmietaną ) i bedę siedzieć i się objadac:p ehehehehehehe A tak poważnie to jutro mamy grilka i gości więc pewnei się narobie jak mały meserszmit... I tak się właśnie zastanawiam czy jak zrobię tę tarte czy ja ja podam czy zostawię dla siebie i mężusia na wieczór :p

Moja żabka poszła na drzemkę, hihi

Zobacz załącznik 366118

Perfecta - to muszę spróbować z pistacjami!

eagle - a jak mąż się czuje po powrocie do pracy?

Lencja - a ty gdzie??? melduj się szybko:-)

To w ten weekend mamy aż 4 imprezy urodzinowe:-) Tomaszka, Gai, Łukaszka i Filipka o kimś zapomniałam?

dziekujemy za zyczenia imieninowe i za przypomnienie matce ze dziecko dzis imieniny ma
takie dosc glosne wiec warto obchodzic

Perfecta Jasio naprawde wyglada na duzego chlopca, tez pomyslalam ze 3 letni:-)

dla Jaskow forumowych najlepsze zyczenia imieninowe

Ostatnia edycja:
Ja rowniez sie dopisuje sie do imieninkowych buziakow dla czerwcowych megaprzystojniakow! Jasiow nam ci dostatek :-)

A my po baardzo dlugim spacerku z postojem na sernik z kawa, pycha. Kurczak w pomidorach i ziolach sie piecze, dziecko najedzone bawi sie z tata, ech gdzie te piatkowe wieczory kiedy sie czlowiek na jakies imprezy spieszyl :-):-D

reklama
kasiaj co ty chcesz od tego tortu wyszedł świetnie a jak chciałaś mieć ciemny to trzebadyło sypnąć całość kakaem i by było

Do góry