reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mamy nastepnego ząbka!!!!!

Kochane póżniej poodpisuję bo idziemy na ogródek pochasac troszke ze zmiotką:p:)

Chciałam tylko złożyć życzonka Imiennikom Jasia - Jasiowi Emaliowemu i Jasiowi Klementinkowemu
Z okazji imieninek duzo zdrówka i jeszcze więcej uśmiechów na scerbatych buziakach!!!!!

reklama
Kasiek teściową się nie przejmuj dziecku uszy rosną najszybciej i mogą nawet komicznie nieproporcjonalnie wyglądać po ok 6,7 roku życia wszystko zaczyna się normować mi też wciskali że mam przyklejać starszemu tylko ślady potem miał a jak do lekarza poszłam to mnie wyśmiał teraz to ma uszy jakby miał przyrośnięte tak blisko więc daj se spokój a co do piersi współczuję a teneryfy zazdroszczę
aqq kahna obie macie racje więc każdy decyduje tak jak uważa za słuszne
kajdusia basen rewelacja mamy podobny trochę większy bo366/76 w zeszłym roku całe lato popołudniami mąż z synem siedzieli w nim a w Łebie kiedy będziecie bo wy się też wybieramy pod koniec lipca
kasiaj ale mi smaka narobiłaś na te małosolne ze smalcem i jeszcze jakiś świeżutki chlebek do tego mniam

koriander - no na razie jeszcze pomysłu nie mam, bo mi przypomniałaś, że nasza się niedługo zbliża;-);-)

eagle - ty to kochana masz tempo:szok: już tyle rzeczy zrobiłaś, będziesz dla mnie wzorem jak już nam się rodzina powiększy:cool2:

kasiaj - a co to za klopsiki w occie? poproszę o przepis:-)

agast- jest, jest, zajrzyj na gotujące;-)

Perfecta - gratuluje zębolków, a skoro ty ostatnio taka owocowo- sezonowa jesteś to polecam ci chłodnik arbuzowo-truskawkowy z imbirem i miętą, mniam, mniam albo podobny tylko bez arbuza, pyyyychaaaa:tak::tak:

Chłodnik z arbuza, truskawek, imbiru i mięty.jpgChłodnik truskawkowy z imbirem.jpg

Prosty chłodnik z truskawkami - Przepis
Chłodnik arbuzowo - truskawkowy - Przepis

Duże buziaki imieninowe dla naszych Jasiów Emaliowego i Perfectowego

Asencja spoko:) nic nie szkodzi:p

my mielismy mieć szczepienie 27 kurde i znowu przekładam juz 3 raz teraz przez biegunke:/ i mam dylemat bo 14 jedziemy na wakacje za granice kurde i co bez szczepionki:/

reklama
Do góry