reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

wczoraj narzekałyśmy na dzień skowronka a dzisiaj wszystkie pospały:-D:-D:-D
oj tak tak, chyba musimy zbiorowo cześciej narzekać na te nasze ranne ptaszki :-)

Klementinka trzymamy kciuki za męża i szybki powrót do zdrowia, oby Jasieniek za bardzo nie wymęczył mamy przez te kilka dni

Asencja a to nieciekawy dzień, mam nadzieję że dzisiejszy był lepszy, może postaraj sie porozmawiać z mamą albo niech Twój mąż jej wytłumaczy, chyba sama zapomniała jak to byc w ciąży i te hormony i humory....ech oby szybko minęło

Kasiaj. taki termin operacji ja bym brała za dobrą wróżbę,

Perfecta i jak burze dotarły do Was? bo u nas popadało w nocy ale myślałam że będzie gorzej, gdzieś sie rozeszły po drodze i straciły na sile

Nadika mam nadzieję że imprezka imieninowa się udała, oj Ty to masz o takiej godzinie jeszcze sałatkę robić:tak:

Milka gratki dla Ercia za 6 ząbek i wielkie buziaki urodzinowe dla Olafka

Anik udanego urządzania nowego i większego gniazdka, wracaj do nas jak najszybciej

Ola_fasola a to niespodzianka z samego rana:-D czyżby jakiś prezencik na dzień taty

Gosiagro w sierpniu zamknięta jest cała poradnia ze wzg. na urlopy ale może uda nam się dogadać z ciocią Anią żeby "odwiedziła" nas prywatnie żeby Tomek nie miał zbyt długiej przerwy
o matulu Gosiu Twoja pierwsza w życiu tarta wyszła rewelacyjnie, aż obśliniłam całego lapka, ja chce kawałek, proszę - choć pewnie do tej pory to juz nic nie zostało - kto by sie jej oparł?

Kajdusia zbyt dużej demolki to chyba nie było jeżeli nie hałasowali zbytnio i mogliście pospać - chociaż jak moja Asia jest dziwnie cicho to znaczy że właśnie coś kombinuje niedobrego :tak:

Kasiulka jejku jaka Hania jest śliczna i jakie ma cudne kucyki, mojej lali na roczek tylko jedynie spineczki dałam radę przypiąć a kucyki dużo później

Koriander ja jakoś sie nie stresuję, będzie tylko kilka osób mi najbliższych ( hm...ciekawe czy teściowie raczą się pojawić?:sorry:) jutro do południa chcę resztę zakupów zrobić, popołudniu jakieś ostatnie sprzątanko, wieczorkiem zamarynuje mięsko, może 1 ciacho zrobię, w sobotę zostanie udekorować pokój i odebrać tort i jeść i bawić się:-D:-D

Emalia piękne jesteście obie, Olusia to jak mała księżniczka a fotka z Jasiem boska jacy oni do siebie podobni

Agi super ze mimo to zaglądasz i piszesz co u Was, brakiem odpisywania dla nas sie nie przejmuj, nadejdą lepsze czasy, ważne że jesteś cały czas z nami, śliczna śmieszka z Polci

reklama
Klementinko ja nie mam PC ale z tego co pamietam to ctr+shift

Agi co za gwiazdeczka zebusiowa!±!!! Slicznosci, a ty o siebie dbaj kochana bo nam padniesz z przepracowania :)

Kahna czesc, zagladaj czesciej :) Co do antybiotyku to nie slyszalam zeby "profilaktycznie" szprycowac dziecko, no ale pewnie co lekarz to teoria..

emailia fajny wozek wyglada na solidny :-) Uwielbiam te zdjecia z checia obejrzalam je jeszcze raz! Duzo sil w sobote, bede trzymac kciuki!

Milka sto lat dla Olcia i grATULujemy zabka :)

Perfecta wow od 4 czerwca!!! Ja podziiiiwiam! Chociaz sama objadam sie slodkimi owocami :-) i jakos daje rade

Klementinka co do malosolnych to mam bardzo ambitne plany jak bedziemy w PL dzieki, na pewno dam rade zrobic :)

Ostatnia edycja:
Kahna wydaje mi się że trochę panikujesz z tym antybiotykiem na kleszcza. My pierwszego mieliśmy jak mała miała może z dwa miesiące do tego na krtani:szok: K. wyciągał. Teraz nie dawno też miała drugiego za uchem.
Z racji że codziennie ją sprawdzam to wyciągamy "świeże maluchy". Ja w swoim życiu miałam chyba z milion kleszczy i jakoś nic mi nie jest. Chociaż zastanawiamy się nad zaszczepieniem teraz małej na odkleszczowe zapalenie opon mózgowych.

gosiagro ta tarta to musiała być przepyszna, aż mi ślinka pociekła:-)

Agi nikt Tobie nie zapomni! Pewnie większość z nas cierpi na ten sam problem co ty - brak czasu!:)

emalia - zdjęcia super! Impreza się chyba udała!:) Niestety teraz coś gorszego przed wami... :( Współczuję raz jeszcze... Ten wózek fajny, ale czy na pewno będzie Ci potrzebny teraz taki "pakowny" wózek?

lena - hej:) Widze że zabiegana jesteś.. Napisz coś więcej o swojej pracy;)

U mnie wszystko ok poki co...nie chce zapeszac:)
Praca stare warunki jest ok:)
30 lipca idziemy na wesele;)
Gaja super a ja jeszcze lepiej;)
W niedziele mamy roczek!!!

cholerka nie pomaga
ja tez nie mam PC tylko lapka, moze to jest przyczyna ze nie dziala
na szczescie pozmienial tylko na skypie bo tak zawziecie do babci wiadomosci pisal dzisiaj, wszedzie indziej dziala normalnie bo bym zglupiala
pewnie jakies ustawienia skypa musze obczaic

dziekuje wam za pomoc, wielki buziak na dobranoc <cmok>

Agi fajnie ze mimo wszystko zagladasz
Lena fajnie ze p ostaremu
Koriander pewnie ze wyjdzie, a co maja nie wyjsc

Kahna wydaje mi się że trochę panikujesz z tym antybiotykiem na kleszcza. My pierwszego mieliśmy jak mała miała może z dwa miesiące do tego na krtani:szok: K. wyciągał. Teraz nie dawno też miała drugiego za uchem.
Z racji że codziennie ją sprawdzam to wyciągamy "świeże maluchy". Ja w swoim życiu miałam chyba z milion kleszczy i jakoś nic mi nie jest. Chociaż zastanawiamy się nad zaszczepieniem teraz małej na odkleszczowe zapalenie opon mózgowych.

gosiagro ta tarta to musiała być przepyszna, aż mi ślinka pociekła:-)

Agi nikt Tobie nie zapomni! Pewnie większość z nas cierpi na ten sam problem co ty - brak czasu!:)

emalia - zdjęcia super! Impreza się chyba udała!:) Niestety teraz coś gorszego przed wami... :( Współczuję raz jeszcze... Ten wózek fajny, ale czy na pewno będzie Ci potrzebny teraz taki "pakowny" wózek?

lena - hej:) Widze że zabiegana jesteś.. Napisz coś więcej o swojej pracy;)

No własnie duży jest, i miał być Graco Ultima o połowe tańszy ale zawsze mi się ten marzył. I w sumie nie wiem juz czy jestem zadowolona czy nie. ładny jest, zwrotny i wygodny, ahhh trudno już kupiłam i będzie...

Hello:) Dzisiaj chyba faktycznie jakiś dzień na spanie, moja Iga zamiast standardowej pobudki o 7 pospała do 8:20!!!! Toż to szok!!!!!:-)

Kasiulka - Hania boska, i jaką czuprynę ma, Igunia ma tylko troszkę włosków i to z tyłu:-D

zdec - a próbowałaś Natalkę "oszukać" samą wodą?? Ja też bardzo długo wstawałam w nocy do Igi, od niedawna jest tylko jedna pobudka ok 3-4, wypije trochę mleczka i odrazu kima i później ok 6 pobudka, troszkę mleczka i drzemie, marudzi, zasypia, wierci się (wszystko na raz) i wstaje ostatecznie ok 7

Gosiagro - ależ pyszota...mmmmmmm........

Emalia
- dzieciaki super, a Ty niezła laska:tak:

Agi
- śliczna zębolinka i ta radość w oczach:-)

reklama
tylko sie przywitam,
po imieninach mamy wykończona, Natan jeszcze bardziej, masakra jakaś, dom pełen ludzi, duszno,hałas, Natan marudny, masakra z jego usypianiem, nie chciał spac , na spacerze zasnął we wóżku na siedzaca a jak próbowałam go obnizyc do pozycji leżącej to płacz i koniec spania, potem drugi spacer i to samo, tak się skubany mocno trzymał raczki we wózku że jak tylko poczuł że chce go położyć to się zapierał niemożliwie więc spanko na siedząco i tylko 40 min.
Uciekam spać DOBRANOC :)))))

Do góry