reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
długo wytrzymałaś:szok::szok: u mnie rekord to chyba 3 dni bez słodkiego:-D:-D

tak kochana na kruchym cieście jest czekolada z mascarpone a to białe to ubita kremówka wymieszana potem z mascarpone:-):-)

po prostu cudo, ale bomba kaloryczna ze hoho, nie wiem jak się oprę przed kolejnym kawałkiem;-)

zaraz wrzucę ci przepis na gotujące:-)

OOOO NIEEEE!!!!:) Długo długo ale pewnie gdyby nie sezon truskawkowo- czereśniowo- arbuzowo- melonowy nie wytrzymałabym długo:)
Nie opieraj się tylko zjedz za moje zdrowie!:)
Dziękuję!
Ogłaszam wszem i wobec że w sobotę będę jadła tartę:p

reklama
nie usmierciłaś go czasem? myślałam, że on jeszcze żyje....:-)

Gosiagro- przyjmij wyrazy mojego podziwu i uznania!!!!
:-Daaa faktycznie pomydlilam z Atkinsonem, ktory zmarl na zawal w wyniku swojej diety :szok:

Ja nie moge na takie pysznosci patrzec, na razie zaspokajam sie serkiem homo z galaretka i czeresniami :tak:
Perfecta a jak kropelki, dzialaja?

Działaja , działają :) Nie mam zachciewajek. Waga na razie stoi w miejscu ale mysle ze tak szybko straciłam bo to utrata wody a teraz powolutku do celu. Smak wody już mi bokiem wychodzi:) Ale najważniejsze że jem o 3/4 mniej i nie ciągnie do słodyczy mnie wogóle co widac w powyższych postach:-p hehehehe
Uciekam z kawką na podwórko do moich chłopaków:)
Mam popgryzioną łydkę przez mojego syna":) Wskoczyłam do kojca i się położyłam bo Jasiek się wspina po mamie , upada , generanie to normalnie jak w himalajach :) Uwielbia to !A dzisiaj sobie wymyślił że przy okazji może poobgryzac mamie łydki On gryzł a ja prawie się nie zesikałam ze śmiechu:) Mieliśmy ubaw po pachy:p

Witam i ja. Dziękuje wam za zainteresowanie i pamięc. U nas powoli przygotowania do pogrebu. Wieniec wczoraj zamówiłam i serce z kwiatów od Oli. Ten straszny dzień to sobota. Trzymajcie za Nas kciuki żebyśmy jakoś dały radę. :(

Wszystkim wczorajszym i dziesiejszym jubilatom wszystkiego naj naj naj :*

Perfekta- doczytałam o burzy :) u nas wczoraj takie wyładowania były ,że nie pamietam kiedy ostatnio coś tak cudownego na niebie widziałam. A jak dzisiaj z pogodą na dolnym śląsku ? :)

Eagle- dla ciebie fotki kochana
DSC06293 (Small).jpgDSC06335 (Small).JPGDSC06226 (Small).jpgDSC06471 (Small).JPGDSC06440 (Small).JPGDSC06451 (Small).jpg

Właśnie przed chwilą przyjechał do nas prezent Jasia , który kupiłam mu za kasiorkę zebraną na roczek ( dzisiaj bo znajoma u której kupiłam ma rodzinę w mojej wsi :tak:)
Jestem mega zadowolona. :)

http://aukcje.nasza-klasa.pl/a-wozek-spacerowka-x-lander-xa-oslonka-i1681783289.html

Ostatnia edycja:
WITAM

JA TYLKO NA CHWILKE, WCZORAJ DOCZYTALAM ZE ZYRAFKI SYNEK MIAL KLESZCZA A DOSTAŁ PROFILAKTYCZNIE ANTYBIOTYK?? BO JEZELI NIE, TO MUSI GO KONIECZNIE DOSTAC!!!!!!!

EMALIA BARDZO LADNIE WYGLADASZ:) JAKOŚ BYM TAK Z POSTÓW POMYSLALA ZE MASZ OK 40 LAT:) TAK MĄDRZE, ZYCIOWO PISZESZ:) A CÓRCOA PRZEPIĘKNA, A TWOJ JAŚ STRASZNIE MI MOJEGO JULKA PRZYPOMINA:) BARDZO MI PRZYKRO TO CO WAS SPOTKALO:( A TO BYL WYPADEK? PRZYKRO MI BARDZO;(

A CO DO BIEGUNEK DZIEWCZYNY WŁASNIE TO PRZECHODZIMY:( DAJEMY NIKOFUKAZYD, hUMANE mct ( MLEKA MODYFIKOWANEGO NIE WOLNO CZYSTEGO) I LAKCIDOBABY, LAKIDELECTRO. I DUZO POIC!!! I DIETA DO 3 DNI ŻADNYCH ZUPEK, DOPIERO W 3 DNIU ZUPKA CHUDZIUTKA.

CZYTAM WAS CODZIENNIE ALE KURCZE JA NIE MAM NIGDY CZASU, A POZATYM NIKT NIE ZAUWAZYL ZE BYLAM OSTANIO:((((

DZIEWCZYNY NA DIECIE 3 MAM KCIUKI:) A PLACUSZEK SUPER WYGLADA I PEWNO TAK SAMO SMACZNY:)

LENA GAJA FAJNIUTK:) ŚMIESZKA MAŁA I ZAGŁOSOWALAM:) ODDALAM 40 GŁOS:p

Gosia podrzuc kawalek do Berlina, mniam, jak to zobaczylam to az mi w brzuchu zaburczalo
a duzo roboty z ta tarta?

Koriander ja malosolne robie 2-3 kg ogorkow, koper, lisc chrzanu, 5 zabkow czosnku i na kazdy litr wody kopiasta lyzka soli
a i zalewam goraca woda to na drugi dzien sa juz dobre do jedzenia
najlepiej czyms przydusic zeby nie wyplywaly i wszystkie byly w zalewie

Dziewczyny wpadłam tylko się pożegnać, zaraz zostanę odcięta od internetu:) pewnie nie szybko się pojawię. I dlatego chciałabym życzyć dla wszystkich przyszłych naszych rocznikaów wszystkiego najlepszego!
Wiktorii pokój już pusty, nnasz prawie też teraz zaczynam pakować kuchnię.
pozdrawiam

Wpadłam tylko na sekundkę....powiedzieć dobry wieczór....
Cierpie na totalny brak czasu.....W pracy takie busy jak jeszcze chyba nigdy nie było.....Nie ma czasu po tyłku sie podrapać i pracuje po 5 dni w tyg....co wiąże sie z moim zmęczeniem i brakiem widzenia z P.....do tego szykujemy sie do wyjazdu wieć jak wracam z pracy to mam pranie prasowanie i tym podobne.... :-(....Czytam Was ale zupełnie nie mam siły odpisac ....padam spać razem z Polcią :-(.....Nie pamiętam kiedy byłam na kawie z przyjaciółkami czy w ogóle na jakims wyjściu z domu...jedynie spacer z Polcią po osiedlu///....Nop ale myślami już jestem w PL.....Za tydzien o tej porze będe już w domciu!!!!!\
Pozdrawiamy i prosimy nie zapominajcie o nas..... :-)
A to mój zębolek....

Załączniki

• DSCF8042.jpg
    DSCF8042.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF8047.jpg
    DSCF8047.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF8045.jpg
    DSCF8045.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
dziewczyny Jas mi pozmienial klawiature i nie wiem jak wrocic na swoj uklad
wiem ze ktos gdzies kiedys podawal co nacisnac w kompie zeby wrocily stare ustawienia (zdaje sie ze Perfecta)
pomocyyyyyyyyyyy

Do góry