probowalam was doczytac ale jestescie wstretne baby bo kusicie przepieknymi tortami, winkami z mezami i piwkiem miodowym z Ciechanowa (mniam) wiec daje sobie spokoj
i jeszcze na dodatek dolujecie waga, jakies 47 kg
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
, jakies 58 a ja w wadze ciazowej siedze i jakos wyjsc z niej nie moge
maz przepadl z wloszczyzna i zamiast zrobic zdrowa botwine to sie obrzeram kielbacha z PL i malosolnymi
w tej chwili poprawiam bananem
Asnecja,
mimi jak u was? puchniecie? mi troche w Toruniu spuchly kostki ale to od marszow po starowce
Asnecja ja cie podziwiam za przygotowywanie roczku, ja wymiekam po przygotowaniu obiadu
Ewelinka sliczne masz cory, a tortem kusisz ze chyba musze czyms slodkim sie doprawic
Michalek Izi tez super roczek obchodzil
Klaruni zyczymy wszystkiego najlepszego
Emalia tez looknelam na nk, slicznie wygladalyscie, bardzo elegancko, a mialas sukienke?
Lena gratuluje ciotkowego i powrotu do pracy
Zyraffka a ty starasz sie zasilic szeregi ciezarnych czerwcowek?
Perfecta rob te kursy to na jakas metamorfoze do ciebie przyjade
my jestesmy po tygodniu pelnym wrazen
poznalismy w Toruniu dwie super babki,
Lencje i
Ite, slodka Kornelke i uciekajacego przystojniaka Tymka
narobilismy syfu w kawiarni ale na szczescie pracuja tam wyrozumiale kelnerki i nic nie mowily na pokruszone wafelki, ciasteczka itd.
szkoda ze nie bylo czasu na kolejne kawki ale mam nadzieje ze w sierpniu uda nam sie przyjechac to sie odezwiemy
Jas obchodzil roczek nr 2, najbardziej podobaly mu sie opakowania po prezentach, w kartonie po ciezarowce bawil sie kilka dni
"prawdziwe" prezenty nie zmiescily sie do auta i czekaja na jakis pusty kurs do Berlina
dla rodzicow dzieci podrozujacych mam rade, bierzcie na droge chrupki, Jas je jadl, kruszyl, przyklejal do tapicerki ale najwazniejsze byl cicho