reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ale tu dziś cisza... my miałysmy gdzieś pojechać ale mała już 3 godziny śpi...ehhh jak potzrebuje żeby pospała to śpi pół godziny a jak nie to śpi i śpi....Dziś pierwszy raz usnęła sama,położyłąm ją do łóżeczka pomimo że nie wyglądała na taką bardzo śpiącą, skakała po całym łóżeczku aż w koncu patrze śpi:) czy wasze dzieci też tak wędrują po łóżeczku? Klara to takie pozycje przybiera ze codziennie sie z niej śmiejemy hehe raz się obudziłam w nocy patrze nie ma Klary ani z nami ani w łóżeczku a ona w nogach w te szczebelki wciśnięta hehehe. Jakie dajcie teraz mleko? ja teraz przeszłam z bebilonu Ha na Bebilon 3 i daje jej już od soboty i nic się nie dzieje czyli skaza pożegnana.

probowalam was doczytac ale jestescie wstretne baby bo kusicie przepieknymi tortami, winkami z mezami i piwkiem miodowym z Ciechanowa (mniam) wiec daje sobie spokoj

i jeszcze na dodatek dolujecie waga, jakies 47 kg :szok:, jakies 58 a ja w wadze ciazowej siedze i jakos wyjsc z niej nie moge
maz przepadl z wloszczyzna i zamiast zrobic zdrowa botwine to sie obrzeram kielbacha z PL i malosolnymi
w tej chwili poprawiam bananem

Asnecja, mimi jak u was? puchniecie? mi troche w Toruniu spuchly kostki ale to od marszow po starowce
Asnecja ja cie podziwiam za przygotowywanie roczku, ja wymiekam po przygotowaniu obiadu

Ewelinka sliczne masz cory, a tortem kusisz ze chyba musze czyms slodkim sie doprawic
Michalek Izi tez super roczek obchodzil
Klaruni zyczymy wszystkiego najlepszego
Emalia tez looknelam na nk, slicznie wygladalyscie, bardzo elegancko, a mialas sukienke?
Lena gratuluje ciotkowego i powrotu do pracy
Zyraffka a ty starasz sie zasilic szeregi ciezarnych czerwcowek?
Perfecta rob te kursy to na jakas metamorfoze do ciebie przyjade

my jestesmy po tygodniu pelnym wrazen
poznalismy w Toruniu dwie super babki, Lencje i Ite, slodka Kornelke i uciekajacego przystojniaka Tymka
narobilismy syfu w kawiarni ale na szczescie pracuja tam wyrozumiale kelnerki i nic nie mowily na pokruszone wafelki, ciasteczka itd.
szkoda ze nie bylo czasu na kolejne kawki ale mam nadzieje ze w sierpniu uda nam sie przyjechac to sie odezwiemy

Jas obchodzil roczek nr 2, najbardziej podobaly mu sie opakowania po prezentach, w kartonie po ciezarowce bawil sie kilka dni
"prawdziwe" prezenty nie zmiescily sie do auta i czekaja na jakis pusty kurs do Berlina

dla rodzicow dzieci podrozujacych mam rade, bierzcie na droge chrupki, Jas je jadl, kruszyl, przyklejal do tapicerki ale najwazniejsze byl cicho

ale ciszzzzzzzzzzza...:-D

Klementinka witaj z powrotem, dzieki za rade z chrupkami. Pochwalcie sie zdjeciami ze spotkania :))

A ja mam dla was niespodzianke z urodzinek pewnych kochanych chlopakow lobuziakow :-) Za pozwoleniem mamy dziele sie z zainteresowanymi :tak:Z pozdrowieniami od ich mamusi !
z.jpg

reklama
Kurcze, nie mam czasu ale tak na szybko, Koriander, namów Ewuś żeby do nas wróciła... szkoda że jej nie ma... ciekawa jestem co u łobuziaków???

Lena - jak w pracy?

Emalia - fajnie że komunia udana, wytrwałości na najbliższe dni... :*

Do góry