reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hihi mi też te świnki się podobają, może staremu je na urodziny ulepię hehehe :D

świnię to tesciowi mogłabym zorbić hehehe, i to jakas wielką. A propo teścia to nie będzie go na urodzinach Łukasza bo jedze na jakąś wycieczkę jak się cieszę ;)

kasiu z tego co czytałam to można a później podgrzać w mikrofali i wyrobić. Tylko nie wiem czy mrozić ale można zapakowac szczelnie w folię i do lodówki

hehehehe o to super że Twojego ukochanego teścia nie będzie :)
ja tam nie wiem czy można mrozić ale tak jak mówi Żyraffka- do lodówki a później do mikrofali, ale dosłownie na kilka sekund, ja przedobrzyłam i raz wyszło mi kolorowe gorące błoto

Kasiaj krem na tort na wierzch musisz położyć żeby można było ją ładnie naciągnąć a mrozić lepiej nie lepiej włóż do woreczka tak żeby całe powitrze wypchnąć i włóż dolodówki a jak będziesz chciała ją użyć to dosłownie na kilka sekund do mikrofali i zagnieść
hehe widzę ze sie spuzniłam bo dostałaś juz odpowiedz i jeszcze jedno jeśli używasz barwników w płynie to oczywiście odpowiednio mniej wody a
ale się wymądrzyłam

Ostatnia edycja:
Witajcie ...
Bardzo dziękuję wszystkim za zyczonka i wsparcie dla Oleńki. Zaskoczyłyście mnie do tego stopnia ,że łzy mi lecą jak grochy. Z całego serca Bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję kochane czerwcóweczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :*

Komunia była i minęła. Zaliczam ją do udanych aczkolwiek na tak krótkiej imprezie to nigdy nie byłam. Obiad zaczął sie koło 12-ej a jak jechaliśmy na 15-tą po obrazek to już prawie nikogo z gości nie było. Ola zadowolona, obyło się bez smutku i łez. Najgorsze jest to ,że na dniach będziemy mieć pogrzeb jej tatusia i boję sie tego dnia niemiłosiernie. Do tej pory Ola się bardzo dzielnie trzyma, prawie nic po sobie nie pokazuje, ale wydaje mi się ,że tego dnia będzie apogeum jej uczuc, smutku i żalu. Biedne moje dzieciątko.........:(

Wszystkim jubilatom z ostatnich dni, tym małym i tym dużym wszystkiego naj naj :*

First!!!!!!!.....jeeeeeeeeeee
I to na ttyle.....spadam do pracy....
emalia - cieszę się że komunia obyła się bez łez .....wiem że czeka was teraz ciężkie przeżycie ale musicie być dzielne....Całus dla Olenki...Pięknie wyglądałyście.....

reklama
Do góry