reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja tez się melduję że żyjemy:-)

ogólnie nic nowego, brak czasu, ogarniamy pomalutku Roczek Tomka bo chcemy wyprawić w tą sobotę - w zw. z tym jestem pełna podziwu dla Waszych arcydzieł tortowych - ja to aż wstyd się przyznać ale zamówiłam dziś gotowca w cukierni:zawstydzona/y: ale mam pewność przynajmniej że będzie pyszny i zjadliwy ( bo jak jak bym się za niego zabrała to nie wiadomo co by wyszło;-))
menu także prawie ustalone i jakies większe zakupy zrobione

lena jak w pracy? nic nie mówiłaś że wracając do pracy nas opuścisz? ja się na to nie godzę

Koriander dla Ciebie ogromny buziak za fotkę bliźniaków, a wiesz może co u nich słychać?

Emalia bardzo się cieszę że tak wszystko się udało i Oleńka nie była zbyt smutna, napewno bardziej przeżyje pogrzeb ale jestem pewna że dodacie jej siły i będzie miała w Was ogromne wsparcie ( a mogę się uśmiechnąć o fotki?)

Klementinka super że wyjazd taki udany, następnym razem to może na dłużej przyjedziecie, u nas na dłuższych trasach właśnie chrupki sprawdzają się rewelacyjnie jaki paluszki Juniorki

Ola_fasola i jak wypad wkońcu sie udał? u nas jeszcze Bebilon 2 - nowo otwarta puszka po niej przechodzimy na 3

oczywiście dla Klarci z okazji pierwszych urodzinek wszystkiego co najlepsze i mnóstwo radości i uśmiechu każdego dnia

edit: byłabym zapomniała bardzo gratulujemy pierwszych kroczków

a Gosiagro to już wróciła z podróży? czy jeszcze plażują?
a Zyraffka też jakoś dziwnie cicho?

Ostatnia edycja:
Klementinka my przez ostetnie dni mieliśmy gości więc troszkę pojeżdziliśmy. byliśmy m.in. w Gdańsku i Sopocie. i było rewelacyjnie!!! takie spacerki lubie, pod koniec wprawdzie w krzyżu coś łupało ale daliśmy radę. na szczęście mi stupki nie puchną :)
Zuza już coraz mocniej zaczeła chodzić sama :) jeju jak to cudnie i śmiesznie wygląda :) hihi

Melduje się po wakacyjnej przerwie:-D urlop baaardzo udany, pogoda zepsuła się tylko w ostatni dzień, a tak to było ok, tylko jak tam wieje:szok::szok:
Majusia jest chyba stworzona do podróżowania:tak::tak: obie trasy zniosła rewelacyjnie, potwierdzam słowa Klementinki o chrupkach no i u nas aparacik się sprawdził, o czym już wspominałam. Przez cały pobyt była baaardzo grzeczna, no i zawsze się jacyś kompani znaleźli, to chłopcy za nią gęsiego raczkowali to jakaś dziewczynka 2,5 letnia się z nią bawiła by potem stwierdzić, że Majusia to jej wszystko zabiera i to jej zabawki:sorry::cool::cool::sorry:
W ogóle zaczepiała inne dzieci;-) nie poznawałam własnego dziecka:-D
Zadowoleni jesteśmy bardzo:tak::tak:
Z wieści bieżących to nie dostaliśmy się do żłobka:-( chociaż to teraz już mniej ważne
Byłam dzisiaj na bilansie roczniaka wymiary mojej modeleczki na odpowiednim wątku;-) Lekarka stwierdziła, ze Majusia ma powiększone gruczoły piersiowe i mamy skierowanie do endokrynologa:-( mówi, ze to pewnie od kurczaków, ale ja jej za dużo kurczaków nie daje:-( mam nadzieję, ze bedzie wszystko oki

zyrraffka - jak ty tam nad morzem się opierasz pokusom, ja co chwile lodzik, goferek:szok::szok: efekt 3 kg na plusie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klementinka - cieszę się, że twój pobyt udany:tak: moja waga tez baardzo odbiega od ideału szczególnie po urlopie:laugh2:

koriander - pozdrów od nas Ewus, chłopcy uroczy:tak::tak: fajnie by było, jak by do nas wróciła, napisz, że czekamy:tak:

eagle
- pochwal się menu:-)

mi-mi - gratki dla Zuzi:-)

Ola-fasola - my pijemy już Bebiko 3, co do spania to na urlopie miałam okazję popatrzeć co ona wyprawia, w domu zasypia w swoim pokoju i nie widzę, a tu jak byliśmy razem, po prostu boki zrywać:-D:-D:-D jak cudowała, wstawała, siadała, kładła się, śpiewała, popisywała się przed rodzicami:-) najlepszego dla Klarci

kasiaj- i jak się tort udał?

emalia
- cudnie wyglądałyście obie, dużo sił na najbliższe dni

Agi - jak tam w pracy?

perfecta, koriander, eagle - buziaki za troskę:-):-)

reklama
Emalia- cieszę się, ze komunia udana i Ola zadowolona.Wyglądaliscie wspaniale, piękną masz córunię pewnie jesteś z niej strasznie dumna.
Najgorsze przed Wami, ciężko sobie wyobrazić co może czuć taka młoda dziewczynka. Najważniejsze, ze Ola ma Ciebie i napewno ma w Tobię ogromne wsparcie i razem przejdziecie przez wszystko.

Wszystkiego najwspanialszego dla Klaruni Roczniaczka:-)

lena- opowiadaj jak się czujesz pracusiu:))

olafasola- mój Łukasz też śpiący wędrownik:)

klementinko- kochana Ty w ciąży jesteś kobieto i wagą się przejujesz, eeee taam, napewno po porodzie szybciutko dojdziesz do formy z dwójka małych dzieci. Narazie nie zasilę szeregów, może pod koniec roku, listopad-grudzień, zobaczymy, chciałabym wcześniej ale tak jakoś nie badzo nam pasuje.
Usmiałam się z chrupków i kawiarni, Zazdroszczę bb spotkanka.

koriander dzięki za fotke, boscy są :)))))))ewus pozdrawiam serdecznie duuużo buziaków dla SuperChłopaków!!i Ciebie

eagle- ja też robię w tą sobotę:))) ja cicho bo spałam dzisiaj z Łukaszem od 9 do prawie 12 a potem nie było czasu.Spacer zabawy i jakoś zleciało

ita- odzywaj się szybko i pisz co i jak i kiedy to kochane maleństwo ma się pojawić?????

Jutro mężuś wraca i bedzie do niedzieli:))) Mój tata szukał wczoraj przez pół dnia kluczyków od samochodu, wszystko przeszukał i w życiu bym nie zajrzała do smieci a tata przeszukał kosz i tam znalazła się zguba:szok:

gosiu- ciesze się, ze urlop udany, ze Majeczka zadowolona, śmiała i wesoła:)) szkoda ze się nie dostałyście do żłobka, moze nie będzie takiej potrzeby bo mamunia zostanie w domku:)))):-);-)z cycusiami Majeczki napewno nic poważnego
Jeśli chodzi o pokusy to już wypróbowała większość budek z lodami w Dziwnowie i stwierdziłam ze nie ma dobrych więc już nie próbuje, mam ochotę na gofra ale jakoś się nie zabieram za nie:) może jak mąż przyjedzie na spacerku jakiegoś dorwę

Mi zostało uwaga: 71 dni do powrotu do pracy i pójścia Łukaszka do żłobka

Ostatnia edycja:
Do góry