reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie. My dziś świętujemy:) to już roczek a pomyśleć ze rok temu o tej porze czekałam na anestezjologa ze znieczuleniem jak na zbawienie, tak szybko zleciało. My dziś siedzimy same, tatuś pojechał w delegację na dwa dni tak więc korzystając z czasu wolnego i urodzin małej idziemy sobie połazić po sklepach:) może któraś warszawianka ma ochote?? nie chce mi się siedzieć w domu bo będzie chciała się babcia Rafała wprosić-mogła przyjechać w niedziele jak robiliśmy urodziny a nie focha strzelać że ze swoją synową się nie odzywa:/ No i jeszcze jedno, Klara zrobiła nam super niespodziankę wczoraj, niespodziewałam się zupełnie, myslałam że jeszcze na pierwsze kroczki poczekamy kilka tygodni a nasze szczescie przeszło wzoraj chyba ze dwa metry samo.

Emalia-ciesze się że komunia się udała i obyło sie bez łez. Jestem z Wami.

emalia - o też znalazłam! zjawiskowo!
no i oczywiście dla KLARY:
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Dzien dobry :-)

Perfecta i jak zasmakowal humus Jasiowi? Lila wczoraj akurat zjadla z pieczonymi warzywami i klopsem :-) Pewnie jakbym miala jakis drugi nick wymyslic to bym sie wlasnie " humus" nazwala

emailia zdjecia przecudne, widac ze to byl wyjatkowy dzien pod kazdym wzgledem..Mala ksiezniczka, jaka ona jest piekna! No ale wiadomo po kim..Duzo sil w nadchodzacych dniach!!

Kasiek co tam u was?;-)

Butterfly wow superrr tort!!! Talenciara :)) Swietnie wygladacie :tak:

nadika jak rozwolnienie u Natanka?

eagle ty tez cos cichutko, wszystko u was w porzadku??

zaraz poodpisuje reszcie

Ola fasola sto lat dla Klaruni!!

Dzień dobry :)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA KLARY!!!!!!!!!!!!!!!!!
urodziny_1.jpg

P.S. Kto prowadzi profil na NK ?

reklama
Do góry