reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dobry wieczór:)

Wszystkiego najlepszgo dla dzisiejszych, wczorajszych, czwartkowych i środowych Solenizantek i Solenizantów tych najmłodszych i tych większych:) 100lat!!!

Karolina dopiero mi zasnęła koszmar z jej usypianiem.
Niestety nie dam już rady podczytaC co słychaC - jestem padnięta.
Jutro teście wpadną to może z moim mężem wyskoczymy na jakąś kawkę i lody chciała bym bo tak dawno razem nie wychodziliśmy.

Avena - śliczny suwaczek i bardzo aktualny ;)

Ewa - no troszkę późno malutka zasnęła... a mój już się raz obudził... głupie zęby! wychodźcie łagodniej!!!

A tak w ogóle, to jak wasze dzieci zasypiają??? bo u nas nie ma mowy o odłożeniu do łóżeczka... muszę się z młodym położyć na naszym łóżku, ten zasypia i dopiero przekładam do łóżeczka...??? nie wiem czy to dobry pomysł, ale jakoś nie wiem jak inaczej to zrobić

Kasiek - u nas wieczorem też mała ze mną na łóżku zasypia.....a podczas drzemek dziennych normalnie w łóżeczku....Wieczorem kłade ją ze mną bo tak mi najwygodniej....często wtedy zasypiam z nia i jak P. wraca z pracy przekłada ją do łózeczka....:-)...
avena - suwaczek...BOMBA!!!!
ewa - mam nadzieję że uda Wam się jutro gdzieś razem z mężem wyskoczyć....Nie ma to jak troszkę czasu we dwoje!!!!.

Uciekam lulu.....P. wrócił z pracy i juz się pulta że jeszcze nie śpię....więc dobranoc moje kochane mamuśki!!!!!

Ostatnia edycja:
Izia - super fotki!!! Michaś wie co dobre, widzę że wybrał kasę!!! :D mój wybrał najpierw długopis a później kase... nie wiem co to oznacza, bo dla mnie to nowość to wybieranie!!![/QUOTE]
Na moje oko to bankierem bedzie albo(o zgrozo) w urzedzie skarbowym bedzie pracowal.:-D.Moja to na roczek wziela pieniadze i wsadzila je do kieliszka-czyli cale pieniadze przepije.My wlasnie sie pakujemy do samochodu i do Polski jade.Moj P. za kare zostaje w domu z psami i kurami.
JAk znajde internet w Polsce zajrze do Was.A tak to wszystkim zycze milego tygodnia A wszystkim dzieciaczkom duzo usmiechu , zeby rodzice byli grzeczni i nie marudzili przy jedzeniu.

Witajcie, my dziś wyprawiamy urodziny Klary,troche jestem zła bo miało byc 15 osób a bedzie moze 8:( chrześni się wykruszyli wrrrrr pierwsza impreza a ich juz nie będzie. Mała prezenty już prawie wszystkie dostała gdyby któraś nie miała pomysłu to polecam taki super namiot,co prawda Klara się jeszcze nim nie bawiła ale rodzice tak:) o taki Tomy Domek NAMIOT EDUKACYJNY - Delux 2079 - Zabawki dla Dzieci, sklep - Zabawki dla dzieci i akcesoria. myślę że będzie super:) powoli nie mamy już gdzie stawiac tych zabawek, trzeba się troszkę ograniczyć z kupowaniem,kiedys to mnie R.ograniczał ale teraz to i on ulega na wszystkie pomysły:) my do krzesełka uczydełka kupiliśmy małej jeszcze spacerówke ale to na odpowiednim wątku.
Później pochwale się fotkami z imprezy. Szkoda tylko że u nas leje:(

Cześć Chudzinki moje Kochane!
Wy tak opowiadacie o wadze a ja przy was to jak wieloryb. Nie jedziemy nad morze bo jakbym wyszła na plaże to od razu Greenpeace by przyjechał:p:p:p
Kochane nie jestem w stanie nadrobić Wasze produkcji baj najtowej wczorajszej. Ale widzę że bawiłyscie się przednio aż szkoda że nie zajrzałam.
Kasiek - Kochana ja od pierwszych Jaśka ząbków niestety usypiam go. Do pierwszych ząbków pięknie zasypiał w łóżeczku póżniej cos mu się przestawiło i teraz musi się do mnie przed snem przytulic. P.S. Jak w sirpniu będziesz jechała do Piernikowa to mnie zabierz PO DRODZE :p
Izia - Kochana zdjęcia superaśne!! Super że imprezka udana a ja ciotka spóznialska za chwilke złoże zyczonka w następnym poscie bo wczoraj w ferworze zadań domowych, zakupów itp poprostu wyszło mi z g\łepetyny Przepraszam!
Avenka- Ładnie od tygodnia urodziny:):):) Toż to prawie jak góralskie wesele:p:) Suwaczek super:)

reklama
Spóznione ale szczere i z głębi serduszka płynące :!
Najserdeczniejsze życzenia dla wczorajszych roczniaczków : Małgosi i Michasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Twarz Wasza niech będzie zawsze uśmiechnięta...
W życiu dużo radości, uśmiechów tysiące,
nigdy, nigdy chmur...a jedynie słońce!
Radości i zdrowia we wszystkich dniach życia.
Spełnienia marzeń najskrytszych.
Gwiazdki z nieba i rumieńców na twarzy.
Niech Was usypia światło księżyca i szum wiatru za oknem.
Niech Was budzi śpiew własnego słowika i słońca strumienie.
Spokoju duszy i zimą różowych nauszników na uszy!!!!

Dla Soni najserdeczniejsze życzenia!!! Rośnij zdrowo i z usmiechem na buziaku!!!!!

I oczywiście dla naszej nieco strszej Anik najserdeczniejsze życzenia z okazji 18 urodzin:p:) !!!!!! Zdrówka , szczęścia i słodyczy Perfectusia Tobie życzy!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry