reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oj chétnie.....Najlepiej całą butlę.... :-D

zyrraffko - synowa śpiocha.....także do rana spokój......obym nie zapeszyła....a jak Łukaszek się miewa....mój wspaniały, pięknooki zięć.....

Łukaszek świetnie się ma:)) cały dzień męczy wszystkich żeby chodzić z nim za rączki czasem tylko robi sobie przerwy na zabawę samochodami :))

DObranoc, czas na mnie.

Ostatnia edycja:
dzisiejszym solenizantom
najwspanialszym dzieciaczkom pod słońcem
bo czerwcowym....
radości, miłości i samych cudownych chwil w życiu!
bądźcie zawsze szczęśliwe
robaczki kochane
niech życie spokojne będzie wam dane
niech każdy dzień będzie wam miły
i by się wam wszystkie marzenia spełniły
niech będą wam obce nawet łzy małe
a życie niech was czeka piękne i wspaniałe!!!
tego z serduszka życzę wam szczerze
a że się spełni - głęboko w to wierzę!!!!
buziolki

Avena - oj rzeczywiście... coś nie tak z tym suwaczkiem! ;)

Wiecie co, moje dziecko od jakiegoś czasu w ogóle nie interesują zabawki... w sumie to niczym nie chce się bawić, nie wiem czemu... cały czas tylko biega po domu w tę i z powrotem... aczkolwiek, najbardziej lubi otwierać szafki w kuchni... jak ja myję naczynia to jedną ręką, drugą i nogą trzymam szafki!!!

Koriander - zobaczymy... ja bardzo chętnie! skoro żadna BB laska nie chcę do mnie to trzeba myśleć inaczej!!!

Agi - witaj!!!

KASIEK LASECZKO .....HEJKA.....tAK GADACIE O TEJ WADZE.....A ZE MNIE JAKI PASZTET....WSTYD NA BASEN ISĆ....BO JEDYM ODPOWIEDNIM STROJEM TERAZ DLA MNIE BYŁBY WOREK PO ZIEMNIAKACH.....BOZIU GDZIE TE CZASY GDY WAŻYŁAM 47KG..... :-(

Agi - PASZTET?!?!?!?! no co Ty dziewczyno oszalałaś??? ślicznie wyglądasz... :D 47kg??? boziu... to strasznie malutko!!!

a ja zamiast ćwiczyć to siedzę na BB jak najęta!!! jesteście niesamowite, bo nie mogę bez Was żyć... ;)

Koriander - zapomniałaś o kopniaku... grrrrrrr!!!

Ostatnia edycja:
reklama
KASIEK LASECZKO .....HEJKA.....tAK GADACIE O TEJ WADZE.....A ZE MNIE JAKI PASZTET....WSTYD NA BASEN ISĆ....BO JEDYM ODPOWIEDNIM STROJEM TERAZ DLA MNIE BYŁBY WOREK PO ZIEMNIAKACH.....BOZIU GDZIE TE CZASY GDY WAŻYŁAM 47KG..... :-(
ile????? jejku ja tyle chyba nigdy nie wazylam, od razu wskoczylam w swoja (nad)wage:-D

Kasiek u mnie podobnie, szafki, sciaganie z polek, ukladanie na nowo, przenoszenie z miejsca na miejsce wszystkiego co w zasieku reki, no i najgorsze- wkladanie rzeczy do pralki, szafek, toreb- ostatnio mezowi zginal telefon, dzwonie do niego, okazalo sie ze byl w bucie

Do góry