reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Heloł! Jest tu jeszcze ktoś?
My już po imprezce było fajnie Michał był baaaardzo grzeczny i bawił się super
nie złożyłam jeszcze życzeń naszym współroczniakom Gosi i Michałkowi wszystkiego najlepszego maluszki

reklama
A u mnie Pola ma manie otwierania i wyciągania wszystkiego z szuflad.....Ostatnio otworzyła szufladę z moja bielizna i poubierała się w moje majtki....Miała chyba ze 3 pary na głowie i chyba z pięc :-) na szyi.....

waga 47kg była moja najniższą....ale to było wtedy gdy pracowałam w PL w ubezpieczeniach.....Pracowałam po 12 godz dziennie.+ brałam "robotę" do domu....i pracowałam do 24.00 .....żywiłam się wtedy wodą i powietrzem....a czasem tylko powietrzem :-D

Koriander - thanks for the kick in the DUPA!!! i needed it!!! :) a ten kurczak, wiem o co Ci chodzi, ale my mamy innego... taki skrzeczący!!! ;)

Agi - mnie by się taka praca przydała... myślałam że przy dziecku to się szybko schudnie, ale skąd... dupa rośnie, a zwłaszcza od siedzenia przy kompie (czytaj BB) ;)

izia - też proszę o jakieś fotki.....
kasiek - ja ostatnio też znalazłam w swojej torebce przejściówkę do kontaktu i pluszowego miśka.....Poluch wszystko mi do torby wkłada.....
koriander - Dobranoc

wedle życzenia roczek Michała 006 [800x600].jpgroczek Michała 005 [800x600].jpgroczek Michała 017 [800x600].jpgroczek Michała 008 [800x600].jpg

Agi - mamy udane dzieciaczki!!! mój dziś pokruszył ciastko a później zbierał okruchy i mamusi do kawusi wrzucał!!!

Izia - super fotki!!! Michaś wie co dobre, widzę że wybrał kasę!!! :D mój wybrał najpierw długopis a później kase... nie wiem co to oznacza, bo dla mnie to nowość to wybieranie!!!

izia - zdjécia super.....widać że imprezka udana.....hehehe...widzę że kasa w rączce Michałka....i dobrze!!!!!
kasiek - moja też dzis jadła ciastko i zbierała każdy nawet maleńki okruch który jej upadł na podłogę....Akurat byłam z mama na skype , która stwierdziła że odkurzacz jest mi zbędny bo mała zebrała każdy okruch z podłogi!

reklama
Do góry