reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Morning!!!!
U nas pobudka 7.20.... :-( ( z tatusiem to śpi do 8.00)
Jemy śniadanko i szykujemy sie do kościółka a potem na shopping...jeeeeeeeeeee
Miłego dnia i do poźniej!

reklama
Dzień Dobry,
laski ale wczoraj się wieczorem rozpisałyście, ja padłam o 22.30 a to dopiero imprezka się zaczeła :)

Natan cały czas ma wysypkę ale do tego nie ma żadnych innych niepokojących objawów więc obstawiam że to faktycznie mógł być jakiś wirus i wysypka na koniec choroby.

koriander nie bylismy u lekarza bo wysypka pojawiła się w piatek wieczorem (zauważyłam przy kąpaniu) i szczerze mówiąc jak nic się z Natankiem nie bedzie działo to narazie do lekarza nie pójdziemy, dla małego każda wizyta u pediatry to traumatyczne przeżycie.

avena ta przespana nocka to tylko jedna była :) a tak to młody budzi się przynajmniej raz

My mieliśmy iśc dzisiaj do mojej mamy na obiad ale odpuszczamy sobie bo bedzie tam moja siorka z córką starszą o 3 m-ce od Natana i nie chciałabym by się zaraziła. Tak więc uciekam do kuchni gotować rosołek :)

Emalia powodzenia dzisiaj!!!!! trzymam kciuki by wszystko się udało i dla Oleńki był to bardzo przyjemny i szczęśliwy dzień!!!!

Dla Oleńki - Emaliowej najsedeczniejsze życzenia!!!!

Promieniejące serce Jezusa dziś swym blaskiem objęło Cię,
przytuliło do siebie i zaopiekowało się Twą duszą.
To dobry Anioł Stróż w dniu Komunii Świętej przyprowadził Cię
przed ołtarz z żółtą świecą w ręce,
abyś dała schronienie i opiekę Jezusowi,
co zawsze będzie Kochał Cię.
Gdy Duch Święty Twojej główki dotknie,
i Jezus zapuka do serduszka drzwi,
nie bój się otworzyć nowemu gościowi,
z którym na pewno zaraz szybko zaprzyjaźnisz się.
On Cię nauczy,jak być dobrym człowiekiem jak kochać bliźniego,
któremu czasem źle,wtedy pokaże dzięki swoim łaskom,
jak bardzo kocha Ciebie - Dziecko swe.
Błogosławieństwa i wiele łask Bożych dla Ciebie Oleńko!!!!!!!!

Good morning!!!

Dla OLEŃKI:

Ukochane małe dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie.
Gdy Cię minąć ma zła droga,
Nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij że Bóg w niebie,
Ma w opiece zawsze Ciebie

Cześć PIĘKNE!!
Wszystkiego naj naj dla roczniaków!!!! :D
Specjalne życzenia z okazji komunii Oli!

Ja jak zwykle narzekam na to że doba jest zdecydowanie za krótka :)
Imprezka urodzinowa udana, pogoda można powiedzieć dopisała bo mimo że niebo było zachmurzone to nie padało ... Nasza Julka chwyciła za kieliszek :p
Mamy już 8 ząbków, jeszcze nie chodzimy chociaż już mamy pierwsze 3 kroczki za sobą... nasza mała coś boi się samodzielnie puścić bo musi mieć coś w ręku co ja też trzymam np. pieluchę tetrową i wtedy zasuwa jak mały samochodzik :) a puszczona sama robi kilka kroczków i kuca albo siada.

Wiem że już nie raz to się przewijalo ale mam pytanko co podawałyście na biegunkę? Julka od 3 dni robi 3 kupy dziennie w tym 1-2 takie wodniste i nie wiem czy to przez to że pije strasznie dużo czy coś się dzieje, pediatra kazała dawać 1 dziennie dicoflor ale mimo to ta kupa jest taka inna.

Hej
U nas dziś w kościele dwie dziewczynki miały komunié...i tak sobie myślałam o Oleńce....Ach....
Olu Skarbie....niech dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie pięknym dniem....mimo wszystko....

Ależ u nas pogoda do bani....wrrrrrrrrr....czy to sie kiedyś zmieni...tragedia...........

reklama
Witam w niedzielne popołudnie.

Nam niestety wyjście na kawkę nie wypaliło:( teściowa przyjechała sama pociągiem dosłownie na 4 godzinki więc niebyło jak.

Cześć PIĘKNE!!

Wiem że już nie raz to się przewijalo ale mam pytanko co podawałyście na biegunkę? Julka od 3 dni robi 3 kupy dziennie w tym 1-2 takie wodniste i nie wiem czy to przez to że pije strasznie dużo czy coś się dzieje, pediatra kazała dawać 1 dziennie dicoflor ale mimo to ta kupa jest taka inna.

Karolina przy biegunce piła - niechętnie - ORS 200 hippa, jadła kleiki ryżowe, papkę marchwiową, jabłko pieczone.
Z leków Smecta, krople Biogaja i Enterol 250.

Do góry