reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja do 58kg to dojde chyba za sto lat, wiec sobie juz odpuscilam taki ambitny cel, ale tez sie super czulam z taka waga, chociaz jak wazylam 10kg wiecej to mi nikt nie wierzyl ze tyle waze, wiec pewnie mi jakies ukryte kiloski na mozgu zalegaja :-) A my popijamy winko maz dostal w pracy z podziekowaniem od zadowolonego studenta :-D

to napewno włosy takie ciężkie.

zazdroszczę wieczorku.
Ja wczoraj nastwaiłam się na miły wieczorek z mężusiem ale rodzicie nie pojechali nigdzie więc nic z tego nie wyszło :/ za to w lipcu rodzice będa się urlopować więc nic straconego, jeszcze nadrobimy:)

reklama
zyraffka a to pomydlilam, myslalam ze 3 mce :-( Nie martw sie na pewno sobie odbijecie, i pewnie taki dystans jeszcze bardziej umocni wasz zwiazek :tak:
Kasiek a twoj maz jest z tego miasta w ktorym teraz mieszkacie? Ty tez powinnas kiedys na balety sie wybrac (najlepiej w sierpniu w T :-p)

Ciekawe jak tam gosiagro nie wiem jaka u was pogoda ale u nas leje :no: I jak Kajdusi urodzinki Malgosiowe minely

zyraffka wspólczuje, ja też nie lubię gdy mąż wyjeżdża, na szczęście już dawno nigdzie nie musiał w delegację jechać
kasiek fajnie że małemu sie podobało na dniach miasta, my mamy taką imprezę na początku lipca (pierwszy weekend lipca)

Dziewczyny czy to możliwe że po tygodniu od pojawienia się gorączki wyszły krostki tak jak przy trzydniówce??
Maly już raz miał trzydniówkę a od wczoraj pojawiły się najpierw na brzuszku i pleckach a dzisiaj na całym ciele czerwone krostki. Gorączke miał tydzień temu od czwartku chyba do soboty, niby to było zapalenie gardła i antybiotyk a od wczoraj ta wysypka.

po doświadczeniu na dwójce osobistych dzieci to trzydniówka kończy się właśnie wysypką na trzeci dzień , więc wysypka po tygodniu to chyba nie to...ostatnio tez przerabiałam ospę u corki sąsiadki i myślałam że Oskar załapał, ale nie, lekarka wtedy mówiła że ospa zaczya się temperaturą i wysypką więc pozostaje ci poprostu obserwować:)

dziękuje za życzenia! to bardzo miłe:)
mała urodzinowa imprezka odbyła się u rodziców - było rodzinnie miło:)
teraz siedzę i robie plan remontu:) a jak sobie pomyślę ze za tydzień już mnie tu nie będzie to ogarnia mnie przerażenie.

Spokojnej nocki, mi się Oskar od godz 20 już 3 razy budził.

Koriander - tak, mąż pochodzi właśnie z tej dziury... hehe! a ja na balety nie mam z kim iść... coś mi się wydaje że muszę zaplanować jakiś mały wyjazd do Torunia w sierpniu... na pierniczki!!! i BB cioteczki :D

Anik na pewno wszystko sie dobrze ulozy :tak: Duzo musicie wyremontowac czy tylko odswiezacie? A te pobudki u Oskara to przez zabki?

nadika u nas wysypka wyszla 5 dnia. Po tygodniu jeszcze nie slyszalam..a co lekarz na to?

Koriander - tak, mąż pochodzi właśnie z tej dziury... hehe! a ja na balety nie mam z kim iść... coś mi się wydaje że muszę zaplanować jakiś mały wyjazd do Torunia w sierpniu... na pierniczki!!! i BB cioteczki :D
oj kochana nawet nie wiesz jak bym sie ucieszyla! TOrun jest przesliczny wiec moze nawet jakis romantyczny weekend byscie sobie mogli urzadzic, pochodzic po starowce, popiwkowac na jakims tarasie..komonnnnnnkooooooomon!

reklama
Witam, ja tylko na momencik... czy krwawiące dziąsełka przy ząbkowaniu to normalne???? ale się wystraszyłam... od paru dni młody jest marudny, dziś cały czas palce w buzi... i tak sobie siedzimy a nagle palec cały czerwony i z buźki leci krew... dolna czwórka wyszła... ale tak jakoś rozwaliła dziąsełko że aż krwawi...
Jak najbardziej normalne. Iga ma w miejscu górnych czwórek krwiaczki już ze 2 m-ce, rozmawiałam nawet ze stomatologiem i potwierdził że tak może być i jak się zaczną wyżynać to będzie krwawić.

Zyrrafka - Ty laska jesteś z tego co na zdjęciach widziałam. Moja kumpela zrzuciła prawie 30kg - diety, żadnych słodyczy i mało tłuszczu i duuuuuużo ruchu

Kasiek - to samo co wyżej:) Gdzie Ty gruba jesteś??:tak: A Młody niezły przystojniak

Perfecta - zdolniacha z Jasia!!!!!!Gratki!!!! Igula zaprzestała nowych słów już jakiś czas temu. Ale i tak najlepsze jest koko-oko jak chce pokazać gdzie jest oko:) I przy tym wkłada palucha do oka:):):)hihihihi

eagle - Iga nie jest zazdrosna o inna dzieci, ale bardzo często jest małym rzepem:) Jak jest u kogoś na rękach i zobaczy mamę to odrazu łapki w moją stronę i ściska mnie mocno za szyję by ją wziąć:)

nadika - zazdraszczam przespanej nocki:)

Kajkapol - ja tez Ciebie pamiętam i gratuluję!!

Izia - piękny torcik!!!!!!!!!!

Ewelinka - śliczne masz skarby, a Marysia ma chomika w rączce??:)

Lena - powodzenia w poniedziałek

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów i tych dużych i tych małych najlepsze życzenia:-)

Do góry