reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - no z Gaji też zdolniacha ładna jest:)
Moje kochanie śpi, jedno i drugie zresztą:p mąż wrócił do domu o 6 rano, a Jadźka dziś o dziwo do 7 spała-dawno tak nie poleżakowałam, tylko że ja przed 6 już byłam wyspana, bo tak mnie nauczyło moje dziecko:) A po spacerku Jagoda padła jak kawka:) teraz myśle co na obiad... chyba ziemniaki w mundurkach + jajko + mizeria i koniec! ja im będę lepsze obiadki wymyślać i jeszcze się przyzwyczają i o?!

Moje kochanie śpi, jedno i drugie zresztą:p mąż wrócił do domu o 6 rano, a Jadźka dziś o dziwo do 7 spała-dawno tak nie poleżakowałam, tylko że ja przed 6 już byłam wyspana, bo tak mnie nauczyło moje dziecko:) A po spacerku Jagoda padła jak kawka:) teraz myśle co na obiad... chyba ziemniaki w mundurkach + jajko + mizeria i koniec! ja im będę lepsze obiadki wymyślać i jeszcze się przyzwyczają i o?!
Mniej się "narobisz" robiąc ryz z truskawkami lub makaron:)

Kawa i spróbuje nadrobić te Wasze poematy od wczoraj:) Jas śpi , deszczyk pada a Perfekcia do bb zasiada:p
Sama nie czuję kiedy rymuję ja jestem w dresie ja i moi Kolesie! Mamy dwa Mesie i jezdzimy po lesie:p

edit- hmmmm ryż z makaronem - niezle:p oczywiscie truskawki z makaronem:p

Ostatnia edycja:

Ale raczkować poźno zaczęła;)Bo mając 10 miesiecy:)I raczkowałą tylko tyg i zaczęła chodzić;)

No to jestem mając nadzieje że mleczny potwór się nie obudzi to troszke spróbuję poodpisywać:)
Kolenderko- to ładnie z tym ścianoletem wczoraj pojechałas:):p Ja to pewnie zrobiłabym "Omlet "Kompetyszyn" " i kto pierwszy zje ze ściany więcej:p A co tam Taki scianolet jet dodatkowym zlródłem wapnia:) A co do twego fryzjera planowanego. Kochana Ty masz taaakie pięęęękne te włosy! Tylko tyle napiszę:p:p A jak dzisiaj Królewna Lilunia???
OlaVip- zdjęcia cuuudowne!!!! Super Jagódka się bawi a jak pięęknie pije z butelki:) Jasiek za lenizy - tak samo jak u Iziabelki nie potrafi podnieść butelki wysoko i łyka powietrze. Jeszcze nie zatrybił:) A co do zabawek i butelki z Jagódką TO PRZECIEŻ MAMO KOCHANA ZABAWKI TEŻ PRZECIEŻ MUSZĄ JEŚĆ NIE?
Eagluniu- Cudownie Ci w tej fryzurce Kochana !!!!! Bardzo wery do twarzy!:)
Nadika- Jak Natanek się dzisiaj ma??? I najmocniej Cie przepraszam spóznione ale NAJSZCZERSZE życzenia wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich wczorajszych Imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdec- gratulacje dla Chodziaczkowej Natalki!
Agi - Kochana jak się czujecie Dziewczyny??? Mam nadzieję że lepiej już
Zyrafka - jak Łukaszek ??? A Ty Kochana ćwicz , ćwicz!:)
Kreatorko- Kochana ja w piękny - wrześniowy ciepły dzień brałam ślub ale bawiliśmy się w domku i mielismy torcik cappucino! Pyyycha! nie za słodki z masą bito- smietanową o smaku cappucino Mniammmmmmmmmmm
Kajkapol- Witaj:) I oczywiście KCIUKI TRZYMAM I JA!!! Na pewno wszystko będzie super!!!!!:)
Izia- Ty Nasz MIŚCIUNIU Tortowy po-każ zdjęcia po-każ zdjęcia! :) Ty wiesz że nie odpuszczę :) Tak dawno nie pokazywałas tych swoich DZIEŁ SZTUKI!
Kajdusia- pochwal się Kochana "łupami":)
Kasiek- Super że się udała imprezka!!!!!!!!11 Zdjęcia cudne!!! Nie mogę się napatrzec na Damisia jaki on duzy juz i taaaki sliczniutki! A jaki dumny z prezentów i skupiony przy wróżbie!!!:) A ja tez Ci mogę kopala w pupala dawac codziennie??? Tylko ja to w innej sprawie!!!! Kochana gdzie ty gruba jesteś?????? Szczuplutka , fajniutka z Ciebie babeczka !
I SPECJANE DZISIAJ OGROMNIASTE BUZIAKI PRZYTULAKI DLA EMALIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Cały czas zapominam się pochwalić że Jasiek od ponad tygodnia umie liczyć do trzech:) Wygląda to tak że układamy klocki syn mi przynosi po jendym i liczymy razem:) Mama mówi Raz , Jaś niesie następny i mówi "dwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i układa na tym pierwszym , po czym idzie po następny i mówi " Ci" !!! i kładzie go na tego drugiego:) Wczoraj liczył sam kluczyki FP :) Generalnie się rozgadał:p Mówi pięęęęknie Mmmmama , idzie , widziś , daj , kulu klulu (piłka) , kupa (jak zrobi:) , gut ( to akurat znaczy but)
A wczoraj nauczył się reagować na "umyj mamuni ząbki też" jak myje sobie zębolki i mu tak powiem to mi szczoreczkę do ust próbuje włożyc i zaśmiewa sie przy tym jak stary:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
to ja donosze że dzieciaki spacyfikowane do spania to ja do Was zaglądam, a co tam obiad poczeka:-D

mając nadzieję że dłuuuugooooo pośpią biorę się za lekturkę i poodpisywanie

ps. zajrzałam na moment rano ( o dziwo mój budzik wstał dopiero przed 6!!!!!!!) ale poczytałam co nieco na zamkniętym i koniec, musiałam sobie iść pobeczeć trochę, ech.... jakaś sentymentalna płaczka się robi ze mnie na starość

to będę za chwilkę :-)

Do góry