reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
Pierwsza?:)
Wiadziałam super zdjęcia olivip(urodzinkowe tez ogladalam;-)):tak: młoda fajnie sama pije, moj identycznie lezy tez sam sobie pije:tak:
KAsiek gdzie ty jestes za gruba? :dry: super fotki! Twój synio wyglada jakby juz mial z poltora roku :tak:;-)
emalia trzymajcie sie....[*] :***

Zapomnialam co jeszcze mialam pisac:-p zaraz sie wróce :p

edit.
kreatorka kiedy macie slub?:-) ja nie pamietam jaki byl u nas tort, to juz ponad 5 lat temu a slub byl w maju, 13ego :-D
kajka pol gratuluje ciazy!!! i trzymam kciuki by wszystko bylo juz oki! ja o was tez pamietałam :tak: zagladaj czesciej.

Dobra spadam bo zalecialo mi czyms smierdzącym w pokoju a Miki jest 2m odemnie:szok: a feeee....:no: :-D

Ostatnia edycja:
Ale zescie sie rozpisaly dziewczyny od wczorajszego wieczora.Juz polgodziny czytam i napewno cos mi umknelo.Wiec czytam jeszcze raz.
KASIEK to ze Damianek boi sie pilki to nic.Na urodzinach u Victori byl cztery letnik chlopiec ktory po wejsciu do sali zaniosl sie przerazajacym placzem.Szlochal biedny tak z polgodziny i dopiero pozniej wyszeptal ze sie boi BALONOW.TAk wiec wszystkie balony powedrowaly do ogrodu, a nie ktore (te z gazem)fiuuuuuu pofrunely w daleki swiat.
JA to zawze z opoznieniem jestem z zyczeniami aleWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW

Ostatnia edycja:
zyrraffka - dzieki za wywołanie :) Jakoś nie moge dogonić produkcji - co doczytam pare stron, to już jest drugie tyle zapisane :)

U mnie dobrze :) Zaczął się 3 trymestr i okres zgagi :p do tego brzuszek juz na prawde duzy...już bym mogla urodzic :p
Duuużo się ostatnio dzieje - urodziny małego w niedzieje (boje się, bo zapowiadają deszcz, a ma być grill), zmiana samochodu na kombi (do normalnego dwójka dzieci z dwoma wózkami nijak nie wejdzie), powoli zaczynamy szukać żłobka od razu dla dwójki, oraz dostalismy spory zastrzyk gotówki (spadek), więc zaczynamy powoli szukać dzialki :)
Dzisiaj jedziemy oglądać żłobki, a jutro od rana jade na badania glukozy, do komisu i do mojej mamy...zapracowany dzien :)

lena - mam nadzieje, że Wiki bedzie miala niedługo operacje :(
eagle, olavip, zyrraffka, katarzynaj - ehhh....też bym się chciała napić czegoś z procentem :) Szczególnie tej żubrówki :) Przez ostatnie prawie dwa lata tylko dwa razy sie napiłam :p
kreatorka - my mielismy tort z dużą ilościa masy śmietanowej i sie nie rozpuściła - od razu ze sklepu pojechała na sale, a tam włorzyli do lodówki.
kajkapol - gratuluje :) Życze udanej ciaży :)
olavip - super zdjęcia :) Jagódka ma bardzo ladny kostium :)
Kasiek1983 - super Damianek wyglada :) Jaki dorosły mężczyzna :)
emalia - jestesmy z Toba :( Przytulam mocno !!

Lena - prosty torcik, z bitą śmietaną, truskawkami i brzoskwiniami... dla Ciebie to pestka!!! :) a robiłaś kiedyś tort z masą chałwiowo-bezową??? super słodka pycha... moja ciocia kiedyś robiła ale nie może znaleźć przepisu, jak byś coś miała to podrzuć przepis!!! ;)

reklama
Lena - prosty torcik, z bitą śmietaną, truskawkami i brzoskwiniami... dla Ciebie to pestka!!! :) a robiłaś kiedyś tort z masą chałwiowo-bezową??? super słodka pycha... moja ciocia kiedyś robiła ale nie może znaleźć przepisu, jak byś coś miała to podrzuć przepis!!! ;)
O takiego nie robiłam;)
To znajdz przepis chętnie zrobię;)

Do góry