reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jeśli chodzi o tulenie do męża to Łukasz też się cieszy, jak mąż trzyma Łukaszka na ręach a ja podejdę i pocałuję męża to Łukasz mnie łapie za twarz żebym jescze dała buzi tacie, tak to fajnie wygląda hihi

reklama
perfecta- jak twoje handlowanie na allegro? masz coś fajnego dla chłopców?

Kasia - niestety odechciało mi się i to na długi czas... Pisałam kiedys na zamkniętym że nasza poczta "pogubiła" przesyłki PRAWIE WSZYSTKIE!!!! Efekt jest taki że dostałam nie dawno pismo od "Centrali Poczty Polskiej" - po bagatela prawie 2 miesiącach! że rzeczywiście przesyłki wysłane - niedostarczone i że niedługo odzyskam pieniądze z reklamacji które złożyłam! Że bardzo przepraszają i że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja pooddawałam pieniążki ludziom a z poczty ani rzeczy ani pieniędzy nie widziałam... MA-sa - Kra. Czekam aż oddadzą. Mam nadzieję że zrobia w końcu porządek bo tym razem przegieli. Mieliśmy mnóstwo incydentów z naszymi przesyłkami. Jak dostaję paczki od hippa , bobovity itp to zawsze przychodzą pootwierane , Do męża mojego co miesiąc przychodzi przesyłka z Wytwórni papierów Wartościowych i dziwnym trafem też jest zawsze albo przedarta i sklejona albo otwarta...
Na razie odpuściłam rzeczy sobie leżą i czekają aż mi przejdzie... Troszke sprzedaję na gumtree bo jest łatwiejsza możliwośc dostarczenia:) Jednak w lipcu zaczynam kurs i z tym wiąże swoja przysżłość:)

Izia- REWELACJA!!!! Kochana ja już Ci mówiłam masz talenta KOBITO!
Eagle- Gratulacje dla Tomusia - A to wy sobie ręce odpoczniecie jak on tak Was pięknie karmi!:) Jas nie jest jeszcze zazdrosny ale pewnie zaraz będzie:) Gdzieś czytałam że to mija tak jak lęk separacyjny:) Poprostu taki okres:)
Nadika- gratulacje dla śpiocha i Mamy że się w końcu wyspała!
Myśmy wróciliśmy ze spacerku Polatał Jas po podwórku Dziwna ta pogoda raz gorąc a za chwilę porywy wiatru takie że łatwo o zawianie. Uciekliśmy po 2 h
Potem jeszcze raz sobie brykniemy:)

Ostatnia edycja:
Kasia - niestety odechciało mi się i to na długi czas... Pisałam kiedys na zamkniętym że nasza poczta "pogubiła" przesyłki PRAWIE WSZYSTKIE!!!! Efekt jest taki że dostałam nie dawno pismo od "Centrali Poczty Polskiej" - po bagatela prawie 2 miesiącach! że rzeczywiście przesyłki wysłane - niedostarczone i że niedługo odzyskam pieniądze z reklamacji które złożyłam! Że bardzo przepraszają i że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja pooddawałam pieniążki ludziom a z poczty ani rzeczy ani pieniędzy nie widziałam... MA-sa - Kra. Czekam aż oddadzą. Mam nadzieję że zrobia w końcu porządek bo tym razem przegieli. Mieliśmy mnóstwo incydentów z naszymi przesyłkami. Jak dostaję paczki od hippa , bobovity itp to zawsze przychodzą pootwierane , Do męża mojego co miesiąc przychodzi przesyłka z Wytwórni papierów Wartościowych i dziwnym trafem też jest zawsze albo przedarta i sklejona albo otwarta...
Na razie odpuściłam rzeczy sobie leżą i czekają aż mi przejdzie... Troszke sprzedaję na gumtree bo jest łatwiejsza możliwośc dostarczenia:) Jednak w lipcu zaczynam kurs i z tym wiąże swoja przysżłość:)

Izia- REWELACJA!!!! Kochana ja już Ci mówiłam masz talenta KOBITO!
Eagle- Gratulacje dla Tomusia - A to wy sobie ręce odpoczniecie jak on tak Was pięknie karmi!:) Jas nie jest jeszcze zazdrosny ale pewnie zaraz będzie:) Gdzieś czytałam że to mija tak jak lęk separacyjny:) Poprostu taki okres:)
Nadika- gratulacje dla śpiocha i Mamy że się w końcu wyspała!
Myśmy wróciliśmy ze spacerku Polatał Jas po podwórku Dziwna ta pogoda raz gorąc a za chwilę porywy wiatru takie że łatwo o zawianie. Uciekliśmy po 2 h
Potem jeszcze raz sobie brykniemy:)

Kochana ale wysyłąłas priorytetem??Polecona/??
A jaki kurs zaczynasz;)
Oj cos ostatnio bardzo tajemnicza jestes hehe;)

Kochana ale wysyłąłas priorytetem??Polecona/??
A jaki kurs zaczynasz;)
Oj cos ostatnio bardzo tajemnicza jestes hehe;)
tak :) Wszystkie były priorytetowe w zasadzie na szczęście! Bo ten świstek jest podstawą do reklamacji:)
Ja? tajemnicza?:) heheh pisałam kiedyś tutaj na głównym że zaczynam spełniać swoje marzenia:) Idę na początek na kurs fryzjerski , pózniej mam zamiar wizaż zrobić a jak starczy czasu to pazurki :)

tak :) Wszystkie były priorytetowe w zasadzie na szczęście! Bo ten świstek jest podstawą do reklamacji:)
Ja? tajemnicza?:) heheh pisałam kiedyś tutaj na głównym że zaczynam spełniać swoje marzenia:) Idę na początek na kurs fryzjerski , pózniej mam zamiar wizaż zrobić a jak starczy czasu to pazurki :)
Ja moge Ci za darmo kurs na pazury udzielic bo mam ich kilka;)

No i sie przepakowalam.Sprawdzalam pogode w lubuskim i tak z 18-25°c .Troche wiatru i deszczu.
IZIa torcik po prostu ....... cudo.Talent niesamowity.PERFECTA wyslij cos we Wloszech.Albo ja mam takiego pecha ,albo poczta i kurierzy nie dzialaja.Znajomi byli w Boze Narodzenie w Austrii na nartach , a kartka doszla dwa tygodnie temu.Ja osobiscie wysylalam paczke jednodniowa a doszla po dwoch tygodniach(odleglosc 280 km).A kurierzy to juz porazka Moja ulica na wsi jest dluga, 8 domow na krzyz a on adresu znalezc nie moze.Dodam ze jestem jedyna cudzoziemka na wsi.I ciagle wydzwaniam, szukam gdzie ta moja przesylka sie zawieruszyla.Z tego co sie orientuje to jak masz numer nadania mozesz sprawdzic gdzie w danej chwili jest paczka lub list nahttp://sledzenie.poczta-polska.pl/

czer2011 310.jpgczer2011 320.jpgczer2011 318.jpgczer2011 315.jpgczer2011 331.jpgHejka !ale wkurzona dziś jestem tyle czasu mocz małej łapie i poprostu przez to chyba w jakąś depresje popadne że nie umiem dziecku moczu pobrać dziś się udało i zadowolona poleciałam do laboratorium a babka mówi za mało musi być 20ml no tyle to ja chyba nigdy nie nałapie w szpitalu miałam 1\4 tego i zrobili a tu niestety trudno od poniedziałku znowu łapie ale chyba musze opieke dla dzieci załatwić a ja będe łapac bo inaczej to nie da rady:crazy:
kajkapol-gratulacje ja też cię pamietam:tak:
olavip-fajoskie foteczki
izia-ekstra torcik masz talent
kasiek-śliczne roczkowe fotki
kasiaj-ja też niedługo w alkoholizm popadne dziś 12 dzień bez cyca a ja co dzień próbuje coś innego a to winko a to piwko takie i inne chyba za dużo się napatrzyłam na innych jak pili a ja nie i teraz wszystkiego mi się chce :-D

i pare fotek naszego roczkuczer2011 313.jpgtorcik mojej roboty śmietanowo truskawkowy

reklama
Agnieszka - a jak Ci się mieszka we Włoszech? długo już tam mieszkasz?

Ewelinka - torcik prześliczny!!! a Zosieńka już taka duża się wydaje!!! Obie dziewczynki śliczne ;)

Tak oglądam te zdjęcia naszych szkrabów i nie mogę uwierzyć że już mają roczek!!! Wszystkie już takie "dzieciaczki" a nie dzidziusie... ja chyba chciałabym jednak drugie dziecko... ;) ale to jeszcze troszkę potrwa ;)

A co tu taka cisza???

Do góry