zyrraffka
Szczęśliwa mama
jeśli chodzi o tulenie do męża to Łukasz też się cieszy, jak mąż trzyma Łukaszka na ręach a ja podejdę i pocałuję męża to Łukasz mnie łapie za twarz żebym jescze dała buzi tacie, tak to fajnie wygląda hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
perfecta- jak twoje handlowanie na allegro? masz coś fajnego dla chłopców?
lena dlaczego płaczesz????????????????
Kasia - niestety odechciało mi się i to na długi czas... Pisałam kiedys na zamkniętym że nasza poczta "pogubiła" przesyłki PRAWIE WSZYSTKIE!!!! Efekt jest taki że dostałam nie dawno pismo od "Centrali Poczty Polskiej" - po bagatela prawie 2 miesiącach! że rzeczywiście przesyłki wysłane - niedostarczone i że niedługo odzyskam pieniądze z reklamacji które złożyłam! Że bardzo przepraszają i że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja pooddawałam pieniążki ludziom a z poczty ani rzeczy ani pieniędzy nie widziałam... MA-sa - Kra. Czekam aż oddadzą. Mam nadzieję że zrobia w końcu porządek bo tym razem przegieli. Mieliśmy mnóstwo incydentów z naszymi przesyłkami. Jak dostaję paczki od hippa , bobovity itp to zawsze przychodzą pootwierane , Do męża mojego co miesiąc przychodzi przesyłka z Wytwórni papierów Wartościowych i dziwnym trafem też jest zawsze albo przedarta i sklejona albo otwarta...
Na razie odpuściłam rzeczy sobie leżą i czekają aż mi przejdzie... Troszke sprzedaję na gumtree bo jest łatwiejsza możliwośc dostarczenia Jednak w lipcu zaczynam kurs i z tym wiąże swoja przysżłość
Izia- REWELACJA!!!! Kochana ja już Ci mówiłam masz talenta KOBITO!
Eagle- Gratulacje dla Tomusia - A to wy sobie ręce odpoczniecie jak on tak Was pięknie karmi! Jas nie jest jeszcze zazdrosny ale pewnie zaraz będzie Gdzieś czytałam że to mija tak jak lęk separacyjny Poprostu taki okres
Nadika- gratulacje dla śpiocha i Mamy że się w końcu wyspała!
Myśmy wróciliśmy ze spacerku Polatał Jas po podwórku Dziwna ta pogoda raz gorąc a za chwilę porywy wiatru takie że łatwo o zawianie. Uciekliśmy po 2 h
Potem jeszcze raz sobie brykniemy
tak Wszystkie były priorytetowe w zasadzie na szczęście! Bo ten świstek jest podstawą do reklamacjiKochana ale wysyłąłas priorytetem??Polecona/??
A jaki kurs zaczynasz
Oj cos ostatnio bardzo tajemnicza jestes hehe
Ja moge Ci za darmo kurs na pazury udzielic bo mam ich kilkatak Wszystkie były priorytetowe w zasadzie na szczęście! Bo ten świstek jest podstawą do reklamacji
Ja? tajemnicza? heheh pisałam kiedyś tutaj na głównym że zaczynam spełniać swoje marzenia Idę na początek na kurs fryzjerski , pózniej mam zamiar wizaż zrobić a jak starczy czasu to pazurki