OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U mnie z energią nie najgorzej, własnie poodkurzałam,umyłam podłogi i zrobiłam pranie;-):-) mogę Ci trochę oddaćmelduje ze zyje i wszystko ok.Mam znowu totalnego lenia a trzeba by sie wzias za porzadki troche...ma ktos nadmiar energi to prosze o przeslanie troche
Oj wiem,że ciasne ale własne to lepsze niż duże z tabunem współlokatorów. Akurat rok temu miałam apogeum wytrzymałości mieszkania z rodziną męża i trafiła nam się super okazja opieki nad mieszkaniem wujka tylko za czynsz i media.Mamy 4 pokoje,zrobiliśmy remont i możemy mieszkać kilka lat. Mąż tylko płacze że jego pokoik komputerowy msimy przerobić na pokój dla dzidzi;-)Witam wszystkich!!
My tez mamy nieciekawą sytuację, coprawda nie mieszkamy u teściów tylko u moich rodziców i mało tego że gnieciemy się w trójkę w jednym pokoju (na łóżeczko raczej nie znajdzie się juz miejsca:-() to oprócz mnie mieszkają jeszcze moi bracia, w tym jeden z rodziną, wyobrażacie sobie wspólna kuchnia na 9 osób, wspólna łazienka, ech...mielismy nadzieje że sobie zrobimy całe pietro ale niestety okoliczności temu nie sprzyjają dlatego rozglądamy się za mieszkaniem i trzeba się zdecydować na kredyt, przy spłacie którego nie będzie nas juz na nic stać...przesrane, mówie wam
GRATULACJE FIKAJĄCEJ DZIDZI!!!ja w koncu po pierwszym scanie,moj dzidzius ma 6,52cm i strasznie fika,wklada paluszki do buzki,uklada raczki do gory na dol,smialismy sie z mezem ze wyglada jak policjant na skrzyzowaniu;-)co do plci to powiedzial ze ma liste do sprawdzenia czy z dzieckiem wszystko ok i nie sprawdza plci,powiedzialam jej ze mamy juz 2 chlopcow i czy nie widac bo obraz byl bardzo wyrazny to powiedziala ze jednoznacznie nie moze powiedziec tylko ze siusiaka "jeszcze" nie widac
mam 3 zdjecia,wkleje jak moj brat przyjdzie i zeskanuje bo ze mnie to taka "ciemnota" ze szok!!!:-):-):-):-)
Co kupić 17letniej siostrze meża na imieniny? Juz wypadłam z trendów dla nastolatek Dziś muszę to załatwić...
Planujecie jakieś wyjście na Andrzejki? My chyba skusimy się na imprezę,ja oczywiście będę jechać na soczku owocowymU nas w galerii robią imprezę na kręgielni, będzie DJ i kilka znajomych par. A potem skoczymy do znajomej, która prowadzi hotel i restaurację, także małego musimy sprzedac na weekend do dziadków. Ciekawe czy wytrzymam tak pól nocy na nogachszczerze wątpię ale zamiary mam;-)
Pędzę myć włosy i niedługo po Oliwiera do przedszkola,do usłyszenia!