reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

izia_tcz moja starsza Zuzia 19 pażdziernika skończyła13 pati1159 jak jeszcze siusiaka nie widać to może już nie będzie widać trzymam kciuki:tak: Ja to bym chciała zobaczyć wkoncu tego siusiaka:hmm: może już za3 tygodnie cokolwiek będzie widać.Tak to jest pierwsze dziecko to wszystko jedno co będzie drugie to już by się chciało parke ale jak nie wyjdzie to w trzecim nadzieja że może wkońcu się uda kpi23 to fajnie że mamy maluchy w tym samym wieku :-)

reklama
aha wedlug scanu mam termin na 1 czerwca,ale to bez znaczenia bo cesarka zabukowana na 34 tydzien ciazy

Czemu tak szybko będziesz miała cesarkę już w 34tygodniu?????:szok::szok:

Rzeczywiście większość z was ma nie za ciekawe sytuacje mieszkaniowe:-:)-(
My na całe szczęście mamy mieszkaniu własnościowe, moi rodzice w nim mieszkali, ale teraz moja mama mieszka z babcią. Gdybyśmy mieli wziąć kredyt na mieszkanie to pewnie też byśmy mieszkali u rodziców, bo aż taka odważna nie jestem;-) Niedawno skończyliśmy je już ostatecznie remontować. Mamy niby dwa pokoje, ale to tylko 37m2.;-) Ale jak przychodzi do sprzątania to i to jest dla mnie za dużo:tak:

Czesc Dziewczynki. Nie zagladam do Was zbyt czesto bo za duzo to pochlania mego czasu. Mam tendencje,ze jak juz zasiade do komputera to ciezko mi z niego zejsc.
Pisalam przedwczoraj o bolu brzucha. Zadzwonilam do gin. powiedziala,ze jesli nie towrzysza temu inne objawy to zebym lezala,wziela jeszcze nospe i tako. Lezenie jest najlepszym lekarstwem stwierdzila. Wczoraj juz brzuch nie bolal,dzis tez nie. Za to plecy,uhh... ciezkie zycie. siedze w domu i leeeeniaaaaa! :eek:

Niedawno skończyliśmy je już ostatecznie remontować. Mamy niby dwa pokoje, ale to tylko 37m2.;-) Ale jak przychodzi do sprzątania to i to jest dla mnie za dużo:tak:

zdec to dokladnie takie samo mieszkanko my mamy, tez jest wlasnosciowe po babci meza, 2 pokoje 36 m2, a wyremontowalismy je niecale 2 lata temu:-D

dziewczyny, bo tak jest w naszej kochanej Polsce, albo kredyt na 30lat, albo jakieś mieszkanko po rodzicach, czy dziadkach. my też kupiliśmy niedawno mieszkanie na kredyt, ale całkiem spore bo 66metrów, trzy pokoje, bo jak miałam się zadłużyć na całe życie to chociaż na takie mieszkanie, w którym będziemy mieli trochę przestrzeni, i wicie co Wam powiem, wolę sobie czegoś czasem odmówić,żeby mieć na ratę i mieszkać sama z moją rodziną, niż słuchać przez całe życie pretensji i słów: Powinniście być nam wdzięczni.

no u nas jest tak ze tesciu ogolnie sie nie wtraca ale tesciowa masakra mysli ze jak mieszkamy pod jednym dachem to znaczy ze mamy sie jej ze wszystkiego tłumaczyc gdzie jedziemy kiedy wrocimy itp
ma tego serdecznie dosc juz raz sie z nia o to pokłocilam i dalam jej do zrozumienia ze mieszkamy pod jednym dachem ale jestesmy jakby nie patrzec dorosli i jestesmy osobna rodzina i moze w koncu zrozumiała i nie wypytuje ale samo to ze gada do mnie jak ja nie mam ochoty z nia rozmawiac doprowadza mnie do szału:szok: samo to ze jak ja zaczynam robic obiad to ona nagle tez zaczyna tak jakby na zlosc:no: mam czasem dosc ale mam nadzieje ze uda nam sie jak najszybciej opuscic ten dom

no to niezle dziewczyny macie;/ Ja mam spokoj po czesc. Mieszkamy w londynie poki co i z tesciami nie mam do czynienia. jak jestesmy w pl to mieszkamy u mnie,a u mnie jest ok:)jak za dawnych dobrych,mlodzienczych czasow:) kontakt z tesciami jest sporadyczny i oficjalny :)
Wynajmujemy malenkie mieszkanko. Jak bedzie dzidzis na pewno sie przeprowadzimy. Wszystko byloby dobrze gdyby... teraz mam wolne i zamiast odpoczywac i sie relaksowac to ja w ciaglym stresie bo mysz jest w domu. Mam nadzieje,ze jedna! :wściekła/y:To moja fobia najwieksza na swiecie jest!! leeee

dziewczyny, bo tak jest w naszej kochanej Polsce, albo kredyt na 30lat, albo jakieś mieszkanko po rodzicach, czy dziadkach. my też kupiliśmy niedawno mieszkanie na kredyt, ale całkiem spore bo 66metrów, trzy pokoje, bo jak miałam się zadłużyć na całe życie to chociaż na takie mieszkanie, w którym będziemy mieli trochę przestrzeni, i wicie co Wam powiem, wolę sobie czegoś czasem odmówić,żeby mieć na ratę i mieszkać sama z moją rodziną, niż słuchać przez całe życie pretensji i słów: Powinniście być nam wdzięczni.

Jasne ze tak!My mielismy miec wlasny domek za okolo2-3lata...a teraz,skoro bedzie bejbi to nie wiem jak bedzie. Pewnie troche to wszystko sie w czasie opozni...

reklama
Do góry