reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a mój dzieć śpi już od 20, cud jakiś ale były dzisiaj u niego kuzynki i chyba go wymęczyły :)

kasiek zdjęcia cudne, Damianek mega zadowolony, a i mąż przystojny :))
a ja zazdroszczę że przytyłaś, ja bym chciała ale jakoś nie potrafię..
ewa gratulacje dla małej wspinaczki
zyraffka to super że ze żlobkiem się udało, ciekawe jak sobie Łukaszek bedzie radził bez mamy a mama bez Łukaszka
Perfecta fajnie że mimo braku czasu mam czas dla nas :) a to te naleśniki chyba były jakieś mega ogromne :))))
BButerfly powodzenia przy torcie, napewno się uda!!
kasiaj - jak tam Fifi?? lepiej już?? jest poprawa??
Agi dobrze że już lepiej się czujesz, ja też czasem płaczę z bezsilności :)
Lena a co z Twoją pracą?? od poniedziałku wracasz?? a Gają kto się zajmie??

edit:
KasiaJ właśnie doczytałam (wyprzedziłaś mnie z postem) Gratulacje dla Filipka!!! super że już lepiej!!!

Ostatnia edycja:
wpadlam na sekunde bo znow musze biuro w domu otworzyc :))

wiec tak w teleekspresowym skrocie

fajnie ze chorowitki maja sie lepiej

Kasiek sesja piekna

Koriander i Zosi wszytskiego naj naj

u nas dzis roczek Eryk wkoncu ma oczka normalne chyba syropek zaczal dzialac do tego zaczelam przemywac sola fizjologiczna co wieczor i jest dobrze ciut opuchniete ale jest bardzi duza poprawa badania krwi tez dobre

Erko odebral swoj pierwszy przeznt chucka no i pierwsze wraznie dopoki ciezarowka tylko gadala bylo ok ale jak zaczela kolo niego swoje tance to sie biedak wystraszyl i poplakal wiec poki co to chuki bedzie przyjacielem ale Olafa

to ja zmykam wyspijcie sie

zyrraffka- dziękuję :-D heh oczywiście wiem, ze niektóre czytają, inne nie normalne :-) ciekawe ile się czeka do poradni alergo? ja to musze się wybrać do chirurga, ale jakoś czekać na zapis na nfz to ja nie mam cierpliwości...
Gratulacje z udanego zapisu do żłobka :-) ja zdecydowalam się na prywatny , bo do państwowego u nas - bez szans :dry:
Agi78- nie tylko Pola tak ma.. jak ja marzę już się polozyć to Nina jest zawsze pełna energii i zamiast o 20-30 kładzie sie o 21:tak: a mi przeważnie do tego czasu odechce się spać i tak siedze do północy :-D a miałam się Ciebie zapytać czy moze w wakcje wybierasz się do Polski?
koriander - podobno ma się tyle lat na ile się czuje :-D to mi się raczej z wiekiem rocznikowym nie pokrywa :shocked2:

hej :-D dziękuję za życzenia :tak: Mąż poszedł do pracy, Ninka spi to ja w koncu mam czas odpocząć, tak więc podejmę decyzję zgodną z moim młodym wiekiem - pogram sobie na kompie :-D;-) buziaki dla Was wszystkich i dzieciaczków

no i spobie przypomnialam o czym zapomnialm

Ita grrrrrrrrrrrrrrrrratulacje ja tez jakos wczoraj nie zajrzylam choc to wlasnie mi sie nasunelo ze moze to byl gino

Lena jak nastawienie do pracy masz stresa

Zyrafka gratuluje zlobka

KasiaJ fajny chodzik ale nam smigaja maluszki

Milka hehe jakie biuro czyzby nowa dzialalnosc :)) Ciesze sie ze Eryk juz lepiej sie czuje, maly nasz solenizancik

ewelinka a co u was, piekne zdjecie Zosienki, az sie nie moglam napatrzec na Fejsie :-)
kreatorka no cos ty, to taki okres, zobaczysz ze im Ninka starsza bedzie, tym ty sie bedziesz mlodziej czula :-D Ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia, ze bylam nad wiek "dojrzala" dwudziestka a teraz to jakis idiotyzm mnie dopada
Perfeciu nooooooooooooł łej, siedem pankejkow na godzine :-D A co sie dzieje ze taka kaput jestes? Zdrowko? Moze te kropelki tak dzialaja?? A powiedz mi skad ty tak piknie po holendersku szprechasz??

zyraffko :))))) 5 dni w tygodniu powiadasz? Oj tam oj tam,

eagle co tak cichutko dzisiaj czy to ja przeoczylam twojego posta?

Kasiek no wiesz to chyba byl proroczy sen :)))) Nastepnym razem po prostu wskakujcie na hajłeja i gazu na zachod :-) Na pewno by ci sie spodobalo, Amsterdamek troche Amerykanski jest ale tylko troche :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
AAAŁŁAAA !
Mąż mnie przegania od kompa więc nie popiszę Spróbuję pozniej......... AŁA!:)
z laczka go :tak::-D

zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura:)

ewa- gratulacje dla mistrzyni wspinaczki:)
gratuluje baaardzo!! Od wrzesnia???

a mój mały szogunek chory chodzi!!! wcześniej jak sie go puściło to kilka kroków sam robił, a dziś bez stresu dreptał w kółko po domu :) chociaż słaby jest i szybko sie męczy

biegunka ustepuje, dodawałam do wszystkiego kleik ryżowy, zrobiłam jagody z kleikiem, daje smectę i te leki od pediatry i mam nadzieję, że wyjdziemy szybko na prostą, bo za tydz urodziny

zamówiłam torcik, jak nie wyzdrowieje to w domowym gronie zdmuchnie świeczkę :) bez imprezy, zdrowie ważniejzsze niż impreza dla dorosłych, bo on i tak z niej nie skorzysta
gratki, na pewno na roczek sam pomaszeruje dmuchac cwieczke. A co do urodzinek to nie ma co szalec, zdrowie najwazniejsze, szkoda zeby musial to odchorowac. Dobrze ze juz biegunka ustepuje, zdroweczka!

Bbutterfly - pewnie że się uda!!! ja też po raz pierwszy chciałam coś takiego sama zrobić, ale jak widać będę musiała się wykazać przy innej okoliczności... :(

Laski... znów przytyłam... masakra... co się ze mną dzieje??? przecież się nie obżeram... zawsze po wakacjach kilka kg na plus... ahhh... od jutro jem chleb i wodę...
/Kasiu tez tak mam, ale u mnie to jakis syndrom wakacyjny sie wlacza: tu goferek tam lodzik, potem pizza na kolacje i do tego 2 piwka :))) A doooooooooooooopa rosnie :wściekła/y:
Nie martw sie, walczymy razem!

Ostatnia edycja:
Do góry