zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
Gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
z laczka goAAAŁŁAAA !
Mąż mnie przegania od kompa więc nie popiszę Spróbuję pozniej......... AŁA!
gratuluje baaardzo!! Od wrzesnia???zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
ewa- gratulacje dla mistrzyni wspinaczki
gratki, na pewno na roczek sam pomaszeruje dmuchac cwieczke. A co do urodzinek to nie ma co szalec, zdrowie najwazniejsze, szkoda zeby musial to odchorowac. Dobrze ze juz biegunka ustepuje, zdroweczka!a mój mały szogunek chory chodzi!!! wcześniej jak sie go puściło to kilka kroków sam robił, a dziś bez stresu dreptał w kółko po domu chociaż słaby jest i szybko sie męczy
biegunka ustepuje, dodawałam do wszystkiego kleik ryżowy, zrobiłam jagody z kleikiem, daje smectę i te leki od pediatry i mam nadzieję, że wyjdziemy szybko na prostą, bo za tydz urodziny
zamówiłam torcik, jak nie wyzdrowieje to w domowym gronie zdmuchnie świeczkę bez imprezy, zdrowie ważniejzsze niż impreza dla dorosłych, bo on i tak z niej nie skorzysta
/Kasiu tez tak mam, ale u mnie to jakis syndrom wakacyjny sie wlacza: tu goferek tam lodzik, potem pizza na kolacje i do tego 2 piwka )) A doooooooooooooopa rosnieBbutterfly - pewnie że się uda!!! ja też po raz pierwszy chciałam coś takiego sama zrobić, ale jak widać będę musiała się wykazać przy innej okoliczności...
Laski... znów przytyłam... masakra... co się ze mną dzieje??? przecież się nie obżeram... zawsze po wakacjach kilka kg na plus... ahhh... od jutro jem chleb i wodę...