reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Agi - przyszła ciocia... na sam wyjazd... hehe ;)

Koriander - oj chętnie bym pojechała!!! nawet mi się śniło że tam byłam i wreszcie się poznałyśmy na "żywca"... hehe ;)

Miałam zrobić tort na urodziny, ale nie mam piekarnika... więc poprosiłam teściową żeby mi upiekła biszkopt... a jej się nie chciało i zamówiła tort w cukierni... bleee... jakiś truskawkowo brzoskwiniowy, a mały brzoskwiń nie lubi... WHY????? :( bu hu... się popłakałam... ;) ale babeczka sama zrobię ;)

ja jutro robię próbę tortową :) znaczy próbę masy tak żeby na czwartek w dniu urodzin był mały tort w domu, a jak mi się uda to moje dzieło na niedzielę (w niedzielę będą goście) pokażę wam w przyszłym tyg- mam w planie ulepienie kubusia puchatka ale czy to wyjdzie? :)

Bbutterfly - pewnie że się uda!!! ja też po raz pierwszy chciałam coś takiego sama zrobić, ale jak widać będę musiała się wykazać przy innej okoliczności... :(

Laski... znów przytyłam... masakra... co się ze mną dzieje??? przecież się nie obżeram... zawsze po wakacjach kilka kg na plus... ahhh... od jutro jem chleb i wodę...

Ostatnia edycja:
kasiek- fajnie ze jesteś, zdjęcia świetne, Damianek zadowolony widać chłopak podróży potrzebuje:-)a nie tam siedzenia w domku, kazdy by się nudził i marudził.

koriander- każda kobieta ma taki dzień (ja mam taki conajmniej 5 razy w tygodniu ) i dzisiaj dopadło Lilusię :) chyba że pisałaś o sobie hehehe

butterfly widze ze też ambitnie podeszłaś do tortu hiihi, ja do końca tyg. planuję zrobić masę cukrową zeby sprawdzić jak się nią posługiwac:) planuję zrobić auto dla Łukaszka.

kasiek- smacznego, ja też na diecie, ale dzisiaj zgrzeszyam bo tata zroił pizzę na kolację :/

Witajcie, wpadłam na chwilę pczytać oc tam się ciekawego działo na bb, na więcej niestety czasu nie mam - jakis kompletnie zwariowany czas nastał.
kasiek - super zdjęcia, fajnie że wyjazd sie udał
ita - Gratulacje!!!!
kasiaj - zdrówka dla Filipka

tyle ogarnęłam...
a teraz życzenia, ponieważ starsi mają pierwszeństwo to:
kreatorko - wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń!!!

i dla najmłodszych: Zosi, Jagody i Eryka - wszystkiego co najlepsze!

reklama
Do góry